Gozun aydin canim darisi kalp atislarinabende kesemi gördüm bugün.. hattaa yanında bir karartı daha vardı doktorum ya ikiz ya da kan pıhtısıdır dedi.. hakkımızda hayırlısı olsun.. akıntı ve kasık ağrısını normal buldu. 4 tüp kan ve idrar örneği verdim. folbiol ve progestana devam
Gozün aydin canim .. Hakkinda hayirlisi olsun o kan pihtisi degilde ikinci kesen olsun ☺
Tünaydın canım bol c vitamini al mandalina ve kivi tüket .
Benim iki bebeğimde de böyleydi ve bunda da dün geceden beri ağlıyorum şaşırmamalı kendime .. Normal şeyler cnm.
Ay cnm benim çok sevindim darısı başıma inşallah ya..
Hadi ikiz olsun inşallah bakalım maşallah sana darısı başımıza :)
çok sağolun kızlar ben ikize ihtimal vermiyorum ama gebe kalamazken hep dua ederdim ikiz olsun diye.. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda tekte olsa olur :)Gozun aydin canim darisi kalp atislarinaikizmi superrr hakkinda hayirlisi olsun canim
Canim rutin tahlil bakildi demir dusuklugu cikmadi bende sanirim ilerleyen zamanlarda verir verirse simdi folic asit birde tsh dengelemek icin bir ilac baska birsey vermedi.Doktorlar demir ilacı falan veriyorlarmis kızlar size verdiler mi
Canim bende oyleydim kalbimden ikiz gecirirdim..tabiki elli ayakli saglikli olsun tekte olsa basimizin ustune kismet bakalim insallah rabbim saglikli evlatlar nasip etsin.bir dahaki kontrol nezaman ayniyiz sanirim senleçok sağolun kızlar ben ikize ihtimal vermiyorum ama gebe kalamazken hep dua ederdim ikiz olsun diye.. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda tekte olsa olur :)
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinbende kesemi gördüm bugün.. hattaa yanında bir karartı daha vardı doktorum ya ikiz ya da kan pıhtısıdır dedi.. hakkımızda hayırlısı olsun.. akıntı ve kasık ağrısını normal buldu. 4 tüp kan ve idrar örneği verdim. folbiol ve progestana devam
Maşallah berakallah . .insallah ikizdir sen oyle dusun oyle olsun insallah...cok sevindim darisi basimiza insallah...☺bende kesemi gördüm bugün.. hattaa yanında bir karartı daha vardı doktorum ya ikiz ya da kan pıhtısıdır dedi.. hakkımızda hayırlısı olsun.. akıntı ve kasık ağrısını normal buldu. 4 tüp kan ve idrar örneği verdim. folbiol ve progestana devam
canım benim daha çok yeni sata göre 5+4 üm ama bence doktorum öne çekecek. kontrolüm iki hafta sonra kısmetseCanim bende oyleydim kalbimden ikiz gecirirdim..tabiki elli ayakli saglikli olsun tekte olsa basimizin ustune kismet bakalim insallah rabbim saglikli evlatlar nasip etsin.bir dahaki kontrol nezaman ayniyiz sanirim senle
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin
sağolun hayırlısı olsun hakkımzıdaMaşallah berakallah . .insallah ikizdir sen oyle dusun oyle olsun insallah...cok sevindim darisi basimiza insallah...☺
Bizim tarihlerimiz ayniydi canim gozun aydin pazartesi ben de gitcem insallah ben de gorurum artikbende kesemi gördüm bugün.. hattaa yanında bir karartı daha vardı doktorum ya ikiz ya da kan pıhtısıdır dedi.. hakkımızda hayırlısı olsun.. akıntı ve kasık ağrısını normal buldu. 4 tüp kan ve idrar örneği verdim. folbiol ve progestana devam
EvetRabbim kalbimizden gecenleri hakkimizda hayirli eylesin onlarida bize nasip eylesin ins. Sende mi Fransa dasin Besirsu
Evet sende mi Fransa dasinRabbim kalbimizden gecenleri hakkimizda hayirli eylesin onlarida bize nasip eylesin ins. Sende mi Fransa dasin Besirsu
inşallah canımBizim tarihlerimiz ayniydi canim gozun aydin pazartesi ben de gitcem insallah ben de gorurum artik
Canim gozun aydin baya erken duymussun kalp atislarini ne guzel masallah :)Kızlar günaydın benim keselerden biri kaybolmuş şükür diğeri devam ediyor sat a göre 5+ 3 ultrasona göre 6+ 5 kalp atışı 135-140 civarı dedi cinsiyetle ilgili yorum yapan bir arkadaş vardı
Saol cnm şükür darısı sizin başınızaCanim gozun aydin baya erken duymussun kalp atislarini ne guzel masallah :)
Amin insallah benimde iki kesem vardi gidebilirde kalabilirde dedi dr bakalim hakkimizda hayirlisi bende 5+5 im bugun..Saol cnm şükür darısı sizin başınıza
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah banada hafta içi öyle demişti aralarında bir haftadan fazla oynama vardı ayrı yumurtaymış şükür bir tanesi de olsa sağlıkla devam ediyor açıkçası bende kaybolacağını hissettmiştimAmin insallah benimde iki kesem vardi gidebilirde kalabilirde dedi dr bakalim hakkimizda hayirlisi bende 5+5 im bugun..
Bende Fransa sayim. Sen neresindesin. Ben Lyon a yakinim. Macon sehrindeyim.Evet sende mi Fransa dasin
Çok sevindim canım kalp atıslarini duymadanmı test yaptı atıslar icin ne zaman gidiceksinbende kesemi gördüm bugün.. hattaa yanında bir karartı daha vardı doktorum ya ikiz ya da kan pıhtısıdır dedi.. hakkımızda hayırlısı olsun.. akıntı ve kasık ağrısını normal buldu. 4 tüp kan ve idrar örneği verdim. folbiol ve progestana devam