- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
evet sadece kese göründü aç gitmiştim zaten yaptırdım testleride..Çok sevindim canım kalp atıslarini duymadanmı test yaptı atıslar icin ne zaman gidiceksin
2 hafta sonra kontrole gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sadece kese göründü aç gitmiştim zaten yaptırdım testleride..Çok sevindim canım kalp atıslarini duymadanmı test yaptı atıslar icin ne zaman gidiceksin
Erkek diyorlar canim 140 altinaKızlar günaydın benim keselerden biri kaybolmuş şükür diğeri devam ediyor sat a göre 5+ 3 ultrasona göre 6+ 5 kalp atışı 135-140 civarı dedi cinsiyetle ilgili yorum yapan bir arkadaş vardı
Hadi hayırlısı kalp atislarınıda duymak nasip olur inşallahevet sadece kese göründü aç gitmiştim zaten yaptırdım testleride..
2 hafta sonra kontrole gidicem
Cnm bende de öyle olurdu şimdiki gebeliğimde de ara ara oluyor normal.Selam kızlar benim aralıklı olarak sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrı saplanmaları oluyor arada da vajende kramp gibi sızlama var 6. Haftaya girdim normalmidir bu
Tesekkur ederim..Benim 3. denememdi.Digerlerinde de ayni belirtiler oldu yani adet olcakmisim gibi sanci,gogus agrisi baska bisey yok ama arada batma oluyo gibi geldi ben kendimi dinliyorum diye dusundum..Hic yatmadim tutmicak diyendusundugum icin hep is yaptim ev supurdum markete gittim poset tasidim camasir astim..Ama sen dinlen ben pisman oldum simdi dinleniyorum..Insallah pozitifi alirsin pazartesi..Merhaba tebrik ederim :) Bana da 2 kasımda transfer yapıldı. Pazartesi kan testi yapacağım ama hiç belirtim yok, olmadı galiba. Transferden sonra hep yattınız mı?
Benim kendi doktorum vardi ama tup bebek bilgisi yokmus yardimci olamam dedi.2 ay daha buraya serum icin gidicem sadece yani 15 gunde bi swrum takiliyo..Ama baska bi doktor bulmam gerek ki duzenli ultrason icin falan da gidim burasi cok pahaliCanım ılk uc ay merkezınde mı devam edıceksın pekı ?benım merkezde muayene ücreti cok pahalı o yuzden baska dr dan randevu aldım ama ya bana tup bebek drun takıp etsın derse napıcAm bılmıyorum
_balprensesi_ canım medipolde tüp bebek bòlümünde bir bayan doktor varmıs bir arkadas medipol mega topigimde cok övmüstü günseliydi galiba ismi yanlısta olabilir onu bir arastir istersen
Evet yapiyormus ona gidiyordu bayan cok memnunduevet canım günseli hanımı biliyorum ama gebelik tabkibi yapıyo mu onu bilmiyorum. araştırıyım en iyisi.
Bu salı degıl otekınde randevum varbesirsu sen ne zaman gidiceksin kese görmek için cnm ?
Teşekkür ederim cnmErkek diyorlar canim 140 altina
Kız aramızda bı gun var senın 254 gun lkalmiş benım 253 arada bı gun var hayırlısı olsun artıkbesirsu sen ne zaman gidiceksin kese görmek için cnm ?
Cnm bende 21 kasıma aldım randevu doktorumdan çk heyecanlıyımKız aramızda bı gun var senın 254 gun lkalmiş benım 253 arada bı gun var hayırlısı olsun artık
Ilk cocukmu olucak baska varmi canımTeşekkür ederim cnm
Kalp atışlarını duyunca rahatlariz diye dusunuyorum biraz dahaDurup durup kaygilaniyorum durup durup ağlıyorum nolcak benim bu halim hamile olduğuma sevinmek istiyoruuuuuummm
2. Bir tanede 21 aylık kızım var çok şükür biraz zorlanıyorum iş çocuk ev hamilelik ama bugünlerin güzelliğide bir başka senin ilk miIlk cocukmu olucak baska varmi canım
canim bende bazen biseyler den korkup sıçriyorum sinekten bile korkarim. ama bisey olmaz allahın izniyleKizlar merhaba herkese..Bisey sormam lazim size..Biraz once salonda cami acim dedim kedi geliyo camin onune arada besliyorum onu.Ama ben acar acmaz birden gorunce acaip sıçradım korktum ya..Acaba bisey olmus mudur?Kanama falan yok gerci olsa da hemen olmazmis...