• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

28 yaşındayım bahceci tüp bebek merkezinde yaptırdım diyarbakirda. Over rezervin çok az benim erken menepozdu acele ediyoruz o yüzden . Omega 3 d vitamini yumurta kalitesini arttırıyor. Arisutu kuru incir ve bal tarçın çörek otu da kaliteyi arttırıyor . Tavsiye ederim ben yemeye başladım şimdiden inşallah gene faydasını görürüm . Si kaç yaşındasınız neden tüp bebek ?
Kacıncı denemenız olacak

Canım çoğu doktor vermiyor. Ama bence sen bi devlet hastanesinde dahiliyeye gidip d vitaminine haktır. Çünkü d vitamini yumurta kalitesini arttırıyor . Ben denedim ve gördüm gayet kaliteliydi yumurtalarim. Bak 16 yum. Toplanan bi kadında iki kaliteli yum. Bulunmuştu benle aynı gün toplama yapılmıştı bende 5 yum. Vardı 4 birinci kalite idi benim az yumurtam var menepoz a yakınım :KK43: o yüzden . Ama d vitamini ve arisutu sayesinde çok kaliteli yumurtaların olmuştu . Bence hemen bi test yaptır
D vitaminim zaten düşük cıktı ama sadece bir ampul verdi. Bende eczaneden d vitamini ve folic asid karısımı aldım kullanıyorum yarın dr a gidecegim ilacıda yanımda götürecegim bakalım ne diyecek cevabın için saol inş seninkide tutar bende incir kuru üzüm süt ürünleri takviye yapıyorum

Detaylı arastırmadan tekrar drneme canım. Genetık pıhtılasma testlerın yapılsın bnce.
Pihtilasmayla alakali bi sorun oldugunu zannetmiyorum cunku doktorum tedbir amacli kan sulandırıcı igne vermişti hergun onu vuruyodum. Birde histeroskopi sonucunda bende bi sorun gorulmezse allah korusun ikinci transfer olumsuz olursa embriyonun genetigine bakicaz dedi doktorum. O ihtimali düşünmek istemiyorum bile insallah ona gerek kalmadan saglikli bi sekilde gebelik olur

D vitaminim zaten düşük cıktı ama sadece bir ampul verdi. Bende eczaneden d vitamini ve folic asid karısımı aldım kullanıyorum yarın dr a gidecegim ilacıda yanımda götürecegim bakalım ne diyecek cevabın için saol inş seninkide tutar bende incir kuru üzüm süt ürünleri takviye yapıyorum
İnşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verir çok gayret ediyoruz çok dua ediyoruz inşallah herşey bi gün yoluna girecek. ( omega 3 ) de aşırı faydalı bu arada az balık tuketiyorsaniz eğer kullanminizda fayda var

İnşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verir çok gayret ediyoruz çok dua ediyoruz inşallah herşey bi gün yoluna girecek. ( omega 3 ) de aşırı faydalı bu arada az balık tuketiyorsaniz eğer kullanminizda fayda var
Ayy balıgı hıc tuletmiyorum desem yeridir yani onuda alacagım inş yarın drlada görüşeyim inş hayırlı haberler alıroz hep birlikte

Ayy balıgı hıc tuletmiyorum desem yeridir yani onuda alacagım inş yarın drlada görüşeyim inş hayırlı haberler alıroz hep birlikte
Benim doktorum hiç vitamin önermiyor aslında ama ben vucudumu çok iyi tanıyorum ve eksiklerimin farkındayım o yüzden düzenli vitamin lerine baktiriyprim eşlik gedik var mi diye :) inşallah faydalı olur Rabbim bizlere de tatdirsin. Duyguyu insallah

amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız umarım.. Ne zor bir sınavmış Zekeriya peygamberimiz aklıma geliyor... böyle teselli oluyorum,eşim dün Allah çekemeyeceğimiz dert verior dedi, sabır edeceğiz deneyeceğiz dedi.. En büyük destekçim Allah onu başımdan eksik etmesin...Eşler çok önemli bu zorlu sınavda arkadaşlar gerçekten

Canım çoğu doktor vermiyor. Ama bence sen bi devlet hastanesinde dahiliyeye gidip d vitaminine haktır. Çünkü d vitamini yumurta kalitesini arttırıyor . Ben denedim ve gördüm gayet kaliteliydi yumurtalarim. Bak 16 yum. Toplanan bi kadında iki kaliteli yum. Bulunmuştu benle aynı gün toplama yapılmıştı bende 5 yum. Vardı 4 birinci kalite idi benim az yumurtam var menepoz a yakınım :KK43: o yüzden . Ama d vitamini ve arisutu sayesinde çok kaliteli yumurtaların olmuştu . Bence hemen bi test yaptır
Selamlar arkadaşlar iyi hafta sonları ; dün bende sizin deidğiniz gibi devlet hastanesine gidip tam kan tahlili yaptırdım sonucu pazartesi alıcam haklısınız baktırmak gerekiyor ona göre önlem almak lazım.. hem tüp bebek için isterlerse elimde hazır bulunur diye düşünüyorum...

Selamlar arkadaşlar iyi hafta sonları ; dün bende sizin deidğiniz gibi devlet hastanesine gidip tam kan tahlili yaptırdım sonucu pazartesi alıcam haklısınız baktırmak gerekiyor ona göre önlem almak lazım.. hem tüp bebek için isterlerse elimde hazır bulunur diye düşünüyorum...
B12/folat/troıd tetkıklerı/vıtamın d en önemlilerı cnm:)
Genetık ve trombofili paneline baktırmadıysan baktır lütfen ıhmal edılıyor.

Kızlar bismillah başlıyorum bugün iğnelere dua edin lütfen
umarim güzel haberleerle gelirsin canım çok sevindim senin adına.. anlatırmısın biraz detaylı ilk muayenemiydi eşinle mi gittin tedavi süreci ne olacak ne kadar iğne alacaksın..

umarim güzel haberleerle gelirsin canım çok sevindim senin adına.. anlatırmısın biraz detaylı ilk muayenemiydi eşinle mi gittin tedavi süreci ne olacak ne kadar iğne alacaksın..
Bu benim ikinci tedavim. İlk hidroselpinks yüzünden tutmadı ameliyat oldum iki tüpüm de tıkandı. Şimdi ikinciye başlıyoruz evet eşimle gittik. Pregon 200 le başlanacak iğnelere duruma göre artıp azaltılacak. Doktor duruma göre bu ay toplanacak yumurtaları dondurup sonra transfer etmeyi önerdi. Duruma göre belli olacak. 5 gün embriyoları dondurulup transfer edildiğinde daha başarılı sonuç alınıyor dedi. Bakalım zaman ne gösterecek kısmet. Teşekkürler. Hepimiz inşallah yavrularımızı kucağımıza alırız

amin inşallah canım Allah razı olsun....bizede aşamaları gittikçe anlatırsan çok sevinirim.

Kızlar benden kötü haber yumurta azlığından sanırım tedavi iptal oluyor yarın karar verilecek 2 yumurta var ama dr yetersiz dedi rezervim düşmüş moralim çok bozuk yine birsürü iğne olcam yaaaa

Kızlar benden kötü haber yumurta azlığından sanırım tedavi iptal oluyor yarın karar verilecek 2 yumurta var ama dr yetersiz dedi rezervim düşmüş moralim çok bozuk yine birsürü iğne olcam yaaaa
Ah canım cok gecmiş olsun.. sonu guzel olacak ıns dayanacagız..
Bırden bıre mi oldu yoksa rezerv dusuklıgu varmıydı canm

Back
X