2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Sevdamm canım ablammm inşallah bu defa seninle olurlar herşey kısmet canım benim inşallah seninkilerin zamanı gelmiştir dualarımdasın bitanem
Aytenimmm canım benim sağolasın. InşaAllah yüzüm güler bu kez kuzum. Allah razı olsun duaların için bitanem sağolasın ♡♡♡ bu son şansım olabilir Ayten'im bu kez olur inşaAllah

Son düzenleme:
DR 3 aylık tedavi verecem dedi Spermler kaliteli olurlar inşallah bizde 4 ay falan tedavi görsün istiyoruz ama bu defa çok korkuyorum hala şaka gibi geliyor bana 4.deneme olacak halbuki 3.de ne kadar umutluydum inşallah o umutla tekrar başlarım tedaviye çünkü bazen tüm umudumu kaybediyorum haaa bir de bu son tekrar denemeyecem demiycem çünkü deniyor insan ve gücüm yettiğince deniyecem inşallah bu son olur da tekrar gerek kalmaz

Evlat istegi ağır basıyor cnm Bnm ben hep dedim olana kdr denerim 10 kezde olsa yapardım sonunda öyle bi sevgi varil tarifi mümkün deil ... 4.de gelcek onca denemenin acısını ikizlerle çıkar inş :)

Aytenimmm canım benim sağolasın. InşaAllah yüzüm güler bu kez kuzum. Allah razı olsun duaların için bitanem sağolasın ♡♡♡ bu son şansım olabilir Ayten'im bu kez olur inşaAllah
İnşallah olur canım benim stres yapma tek olsun bizim olsun dimi cantanemmninşallah kavusursun minigine bak @minikgelin umut olsun sana onunda eşi azo ve 2 embriyo transferi ile ikizlere hamile inşallah sende hamile haberi verirsin bize çok okuduk 1 tane dollenipte gebe kalanları yeter ki rabbim ol desin inşallah bu defa nasip eder rabbim sana canım

Evlat istegi ağır basıyor cnm Bnm ben hep dedim olana kdr denerim 10 kezde olsa yapardım sonunda öyle bi sevgi varil tarifi mümkün deil ... 4.de gelcek onca denemenin acısını ikizlerle çıkar inş :)
İnşallah canım aminnn allahım herkese nasip etsin daha olmadan bu kadar seviyor özlüyor ve onun için acı çekiyoruz kimbilir nasıl muhteşem birşeydir inşallah olurda o muhteşem duyguyu tadarız rabbim kimseyi evlatsizlik ile sınamasın

Cnm sen Aralık topiginde değil mi idin çok sevindim ikiz çifte mutluluk sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah bizlere de dua et olur mu ... Bi de canım nerde yaptırdın ve taze embriyo mu dondurulmus ile mı oldu canım...

Cnm evt aralık topigindeydim
Malatya doğu fertilde yaptırdım
Taze embriyo ile oldu
Bu arada Rahime çizik atıldı benim embriyo daha iyi tutunuyormuş eziyetli bi işlem eger yapacak olan varsa narkoz ile yaptırsın ben öldüm resmen ağrıdan ama sonu güzel olunca geçti tabi :)

Amin cnm sabrın sonu selamettir rabbim bukdr çok evlat isteyen kişilere er geç nasip eder

Canim insallahh hepimize.. benim de ilk tecrubem olucak çok heyecanliyim. Ignelerimin 2. Gunundeyim

Benimde ilk tecrübem Allahim insallah yar ve yardimcin olur canim.Benim durumu çok kritik ben tedaviye bile başlayamam diye çok korktum çok şükür transfer asamasina kadar geldim inşallah rabbim hayirlisiyla nasip eder insan yasamadan bilemiyormuş her duamda isteyen herkese icinde kendime dua ediyorum

Selam kızlar ben yeni katildim araniza bugün embriyo transferim gerçekleşti Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun cnm bende Yen'i başladım ama transfer olmadı daha sabırsızlıkla bekliyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Amin inş canım hangi merkeze gidiyorsun

InşaAllah kuzucum sağolasın ♡♡♡ hepimiz kavuşalım inşaAllah minik mucizelerimize

Hayırlı olsun cnm aynı topikteydim senle
Benimde 12 yumurtam oldu 5. Güne sadece iki tanesi geldi çok üzülmüştüm ama bak ikizlere hamile kaldım ikiside tuttu içini ferah tut 1 tane olsun bizim olsun:)
tesekkur ederim canimm iinsallah kaliteli bitanne minnosum olsun da hemen bulustursunlar bizi sabahi iple cekiyorumm durumlarini ogrenmek icinn

Kızlar merhaba, benimde transferimin 7.günü Ne zormuş beklemek.. Test yapmamak için kendimi zor frenliyorum. 2 tane taze 3.gün embriyosu transfer edildi. Zaten hepi topu o kadarcıktı yavrularım. O yüzden stresim katlanıyor. Allah hepimizi aslında anneliğe hazırlıyor, dağ gibi durmayı öğreniyoruz her olumsuz gelişmede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…