Allah razı olsun canım. İnşaAllah bitanem inşaAllah ♡♡♡dualarimiz seninle bozma moralini insallah o iki yumurta sana hayirli evlat olur
Aytenimmm canım benim sağolasın. InşaAllah yüzüm güler bu kez kuzum. Allah razı olsun duaların için bitanem sağolasın ♡♡♡ bu son şansım olabilir Ayten'im bu kez olur inşaAllahSevdamm canım ablammm inşallah bu defa seninle olurlar herşey kısmet canım benim inşallah seninkilerin zamanı gelmiştir dualarımdasın bitanem
DR 3 aylık tedavi verecem dedi Spermler kaliteli olurlar inşallah bizde 4 ay falan tedavi görsün istiyoruz ama bu defa çok korkuyorum hala şaka gibi geliyor bana 4.deneme olacak halbuki 3.de ne kadar umutluydum inşallah o umutla tekrar başlarım tedaviye çünkü bazen tüm umudumu kaybediyorum haaa bir de bu son tekrar denemeyecem demiycem çünkü deniyor insan ve gücüm yettiğince deniyecem inşallah bu son olur da tekrar gerek kalmazSayılı gün hemen geçer bi bakmışsın eylül olmuş bile :) inş bende sağlıkla bi dogurayım:) korkuyorum ikiz olunca tek gebelikten 10 kat daha fazla riskli malesef .. rabbim alnımıza ne yazmışsa yaşıycaz artık ...eşin en az 3 ay öncesinden doktora gitsin hatta bence 6 ay önce gitse daha bile iyi olr
Evlat istegi ağır basıyor cnm Bnm ben hep dedim olana kdr denerim 10 kezde olsa yapardım sonunda öyle bi sevgi varil tarifi mümkün deil ... 4.de gelcek onca denemenin acısını ikizlerle çıkar inş :)DR 3 aylık tedavi verecem dedi Spermler kaliteli olurlar inşallah bizde 4 ay falan tedavi görsün istiyoruz ama bu defa çok korkuyorum hala şaka gibi geliyor bana 4.deneme olacak halbuki 3.de ne kadar umutluydum inşallah o umutla tekrar başlarım tedaviye çünkü bazen tüm umudumu kaybediyorum haaa bir de bu son tekrar denemeyecem demiycem çünkü deniyor insan ve gücüm yettiğince deniyecem inşallah bu son olur da tekrar gerek kalmaz
İnşallah olur canım benim stres yapma tek olsun bizim olsun dimi cantanemmnAytenimmm canım benim sağolasın. InşaAllah yüzüm güler bu kez kuzum. Allah razı olsun duaların için bitanem sağolasın ♡♡♡ bu son şansım olabilir Ayten'im bu kez olur inşaAllah
İnşallah canım aminnn allahım herkese nasip etsin daha olmadan bu kadar seviyor özlüyor ve onun için acı çekiyoruz kimbilir nasıl muhteşem birşeydir inşallah olurda o muhteşem duyguyu tadarız rabbim kimseyi evlatsizlik ile sınamasınEvlat istegi ağır basıyor cnm Bnm ben hep dedim olana kdr denerim 10 kezde olsa yapardım sonunda öyle bi sevgi varil tarifi mümkün deil ... 4.de gelcek onca denemenin acısını ikizlerle çıkar inş :)
Cnm sen Aralık topiginde değil mi idin çok sevindim ikiz çifte mutluluk sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah bizlere de dua et olur mu ... Bi de canım nerde yaptırdın ve taze embriyo mu dondurulmus ile mı oldu canım...Evlat istegi ağır basıyor cnm Bnm ben hep dedim olana kdr denerim 10 kezde olsa yapardım sonunda öyle bi sevgi varil tarifi mümkün deil ... 4.de gelcek onca denemenin acısını ikizlerle çıkar inş :)
Canim insallahh hepimize.. benim de ilk tecrubem olucak çok heyecanliyim. Ignelerimin 2. GunundeyimSelam kızlar ben yeni katildim araniza bugün embriyo transferim gerçekleşti Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin inşallah
Cnm evt aralık topigindeydimCnm sen Aralık topiginde değil mi idin çok sevindim ikiz çifte mutluluk sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah bizlere de dua et olur mu ... Bi de canım nerde yaptırdın ve taze embriyo mu dondurulmus ile mı oldu canım...
Amin cnm sabrın sonu selamettir rabbim bukdr çok evlat isteyen kişilere er geç nasip ederİnşallah canım aminnn allahım herkese nasip etsin daha olmadan bu kadar seviyor özlüyor ve onun için acı çekiyoruz kimbilir nasıl muhteşem birşeydir inşallah olurda o muhteşem duyguyu tadarız rabbim kimseyi evlatsizlik ile sınamasın
Canim insallahh hepimize.. benim de ilk tecrubem olucak çok heyecanliyim. Ignelerimin 2. Gunundeyim
Hayırlı olsun cnm bende Yen'i başladım ama transfer olmadı daha sabırsızlıkla bekliyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsünSelam kızlar ben yeni katildim araniza bugün embriyo transferim gerçekleşti Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin inşallah
Amin inş canım hangi merkeze gidiyorsunBenimde ilk tecrübem Allahim insallah yar ve yardimcin olur canim.Benim durumu çok kritik ben tedaviye bile başlayamam diye çok korktum çok şükür transfer asamasina kadar geldim inşallah rabbim hayirlisiyla nasip eder insan yasamadan bilemiyormuş her duamda isteyen herkese icinde kendime dua ediyorum
InşaAllah kuzucum sağolasın ♡♡♡ hepimiz kavuşalım inşaAllah minik mucizelerimizeİnşallah olur canım benim stres yapma tek olsun bizim olsun dimi cantanemmninşallah kavusursun minigine bak @minikgelin umut olsun sana onunda eşi azo ve 2 embriyo transferi ile ikizlere hamile inşallah sende hamile haberi verirsin bize çok okuduk 1 tane dollenipte gebe kalanları yeter ki rabbim ol desin inşallah bu defa nasip eder rabbim sana canım
Amin inş canım hangi merkeze gidiyorsun
tesekkur ederim canimm iinsallah kaliteli bitanne minnosum olsun da hemen bulustursunlar bizi sabahi iple cekiyorumm durumlarini ogrenmek icinnHayırlı olsun cnm aynı topikteydim senle
Benimde 12 yumurtam oldu 5. Güne sadece iki tanesi geldi çok üzülmüştüm ama bak ikizlere hamile kaldım ikiside tuttu içini ferah tut 1 tane olsun bizim olsun:)
Güzel haberler alcan inş cnmtesekkur ederim canimm iinsallah kaliteli bitanne minnosum olsun da hemen bulustursunlar bizi sabahi iple cekiyorumm durumlarini ogrenmek icinn
AmiiiiinGüzel haberler alcan inş cnmrabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?