amin canım benim çok sağolun dualarınıza çok ihtiyacım varİNŞ HERŞEY YOLUNDA GİDER CNM BENİM İLK DENEMEM :)
Hayırlı olsun canım bugunmu başladın iğnelereamin canım benim çok sağolun dualarınıza çok ihtiyacım var
hayır dün başladımHayırlı olsun canım bugunmu başladın iğnelere
amin canım hiç endişeMerhaba arkadaşlar benim dün 6 yumurtam toplandı. 6 sı da olgun çıkmış ama bugün aradılar sadece 2 sinde döllenme olmuş. Çok üzgünümdua edin lütfen 2 kuzum da gelişsin transfer olup benimle kalsınlar. Bu benim 6.nci denemem ve başka deneme şansım yok maalesef
rabbim izniyle olacak içiime öyle doğdu sen kalbini ferah tutMerhaba arkadaşlar benim dün 6 yumurtam toplandı. 6 sı da olgun çıkmış ama bugün aradılar sadece 2 sinde döllenme olmuş. Çok üzgünümdua edin lütfen 2 kuzum da gelişsin transfer olup benimle kalsınlar. Bu benim 6.nci denemem ve başka deneme şansım yok maalesef
Moralini bozma stres yokMerhaba arkadaşlar benim dün 6 yumurtam toplandı. 6 sı da olgun çıkmış ama bugün aradılar sadece 2 sinde döllenme olmuş. Çok üzgünümdua edin lütfen 2 kuzum da gelişsin transfer olup benimle kalsınlar. Bu benim 6.nci denemem ve başka deneme şansım yok maalesef
Merhaba arkadaşlar benim dün 6 yumurtam toplandı. 6 sı da olgun çıkmış ama bugün aradılar sadece 2 sinde döllenme olmuş. Çok üzgünümdua edin lütfen 2 kuzum da gelişsin transfer olup benimle kalsınlar. Bu benim 6.nci denemem ve başka deneme şansım yok maalesef
InşaAllah bitanem Allah razı olsunamin canım hiç endişe
rabbim izniyle olacak içiime öyle doğdu sen kalbini ferah tut
İnsan ister istemez stres yapıyor kuzumMoralini bozma stres yokinşallah olur merak etme. 6 denemede pozitif bulamadınmı kuzum sorun neydi. Benim yengemin kızkardeşi 6. Deneme ve şuan ikizlere 4 aya yakın oldu hamile. Sakın bozma moralini stressiz ortamlarda kal
Evet canım stres yapmamaya çalışıyorum, inşaAllah benim miniklerim de transfer olabilir ve tutunabilirler anneciğine bu kezcnm benım sıkma canını ınan benım arkadasım tek dollenen yumurtayla hamıle kaldı ve dogum bıle yaptı onemlı olan dollenme sayısı degılkı canını sıkma ve moralını bozma
BENimde senden farkım yok yaş ilerledikçe kalite kalmıyor benim 7 tane döllenmişti 4. Güne 2 kaldı transfer sonrası teki tuttu oda 9. Haftada kürtaj oldu onun acısı ile dedim keşke negatif olsaydı acının acısı var canım allahım zor günlerden sınavdan bizi geçirsin hayırlısı ileİnsan ister istemez stres yapıyor kuzumCanım embriyo gelişimimiz ya duruyor, ya da tutunamıyor yaşım 38. İnşaAllah akrabanız gibi bana da nasip olur bu güzel duyguyu yaşamak tatlım.
Hadi bakalım iğnelerin yarısına gelmişsin az kalmış trasnferine güzel haberler alcam inşCanım hoşgeldin topıgimize şimdi kontrolden geldim yumoşlar büyüyor teyzesi6 tanr filan var dediler bakalım canım bugun iğne 5. Gün
Bitanem ben daha başlamadım zaman geçmiyor ben de tüp bebek yaptıranları takip ediyorum ama bizim topikten çok kişi burda inşallah herkes pozitif sonuçlar alır bu arada seni de takip ediyorum çok şükür düzeliyor bebeklerin durumu inşallah ikisini alacaksın kucağına sağlıkla
Ya sende başla tedaviye amaaaa:):):)Bitanem ben daha başlamadım zaman geçmiyor ben de tüp bebek yaptıranları takip ediyorum ama bizim topikten çok kişi burda inşallah herkes pozitif sonuçlar alır bu arada seni de takip ediyorum çok şükür düzeliyor bebeklerin durumu inşallah ikisini alacaksın kucağına sağlıkla
dualarimiz seninle bozma moralini insallah o iki yumurta sana hayirli evlat olurMerhaba arkadaşlar benim dün 6 yumurtam toplandı. 6 sı da olgun çıkmış ama bugün aradılar sadece 2 sinde döllenme olmuş. Çok üzgünümdua edin lütfen 2 kuzum da gelişsin transfer olup benimle kalsınlar. Bu benim 6.nci denemem ve başka deneme şansım yok maalesef
Başlayacaz inşallah canım ama biraz zaman lazım eşime temmuz da tedaviye başlarız belki Eylül Ekim gibi de tüp bebek tedavisine başlarız belki böyle boş boş beklemek mahfediyor beni ama yapacak bir şey yok bitanemmnm sende biraz rahatla inşallah sağlıkla doğacak minnakların tedavi başlayınca haber veririm mutlaka zaten sende o zaman doğurmuş hatta azcık da büyütmüş olursun bebisleriYa sende başla tedaviye amaaaa:):):)
Eger başlarsan haber ver mutlaka dualarımda olacaksın:)
Çok şükür şimdilik iyiler bebekler inş böyle devam eder insanın eli yüreğinde oluyor malesef sürekli
Sevdamm canım ablammm inşallah bu defa seninle olurlar herşey kısmet canım benim inşallah seninkilerin zamanı gelmiştir dualarımdasın bitanemEvet canım stres yapmamaya çalışıyorum, inşaAllah benim miniklerim de transfer olabilir ve tutunabilirler anneciğine bu kez
Evet canım hepsi zor. Rabbim sınavımızı sağlıcakla geçmemizi nasip etsin. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım kuzularımıza inşaAllahBENimde senden farkım yok yaş ilerledikçe kalite kalmıyor benim 7 tane döllenmişti 4. Güne 2 kaldı transfer sonrası teki tuttu oda 9. Haftada kürtaj oldu onun acısı ile dedim keşke negatif olsaydı acının acısı var canım allahım zor günlerden sınavdan bizi geçirsin hayırlısı ile
Sayılı gün hemen geçer bi bakmışsın eylül olmuş bile :) inş bende sağlıkla bi dogurayım:) korkuyorum ikiz olunca tek gebelikten 10 kat daha fazla riskli malesef .. rabbim alnımıza ne yazmışsa yaşıycaz artık ...eşin en az 3 ay öncesinden doktora gitsin hatta bence 6 ay önce gitse daha bile iyi olrBaşlayacaz inşallah canım ama biraz zaman lazım eşime temmuz da tedaviye başlarız belki Eylül Ekim gibi de tüp bebek tedavisine başlarız belki böyle boş boş beklemek mahfediyor beni ama yapacak bir şey yok bitanemmnm sende biraz rahatla inşallah sağlıkla doğacak minnakların tedavi başlayınca haber veririm mutlaka zaten sende o zaman doğurmuş hatta azcık da büyütmüş olursun bebislerilütfen rahatla biraz rabbim kısmetinden eylesin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?