• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

B bebegim-gel sen normal muayene de falan sıkıntı çekiyor muydun? Transferim ağrılı oldu demiştin ya,şimdi de orda kaldım ben...
Muayenede de acı hissediyorum cnm ama transferde ki agrm coktu benm bi sorun var belli cnku normlde ağrı olmuyormuş herkez öyle diyor 5 10 dkka sürüyormuş sen takılma ona ben istisnayim herlde:)

Arkadaşlar hepinize merhaba :)
Ben de 6.tüp bebek tedavimin içindeyim. Pazartesi opum olacak, inşaAllah bu kez yüzümüz güler. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hepimiz mucizelerimize kavuşalım diliyorum ki ♡♡

Arkadaşlar bu arada;
elimde 9-10 gün önce açılmış yaklaşık 200 iü doz kadar Gonal f var. Şu günlerde tedavide olan, eksik dozu kalan, ihtiyacı olan varsa ücretsiz göndericem. Ayrıca menopurlar var onları da ihtiyacı olana ücretsiz göndericem. Ilgilenen varsa özelden ulaşabilir. Herkese hayırlı tedaviler diliyorum

Ben de 6.tüp bebek tedavimin içindeyim. Pazartesi opum olacak, inşaAllah bu kez yüzümüz güler. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hepimiz mucizelerimize kavuşalım diliyorum ki ♡♡

Arkadaşlar bu arada;
elimde 9-10 gün önce açılmış yaklaşık 200 iü doz kadar Gonal f var. Şu günlerde tedavide olan, eksik dozu kalan, ihtiyacı olan varsa ücretsiz göndericem. Ayrıca menopurlar var onları da ihtiyacı olana ücretsiz göndericem. Ilgilenen varsa özelden ulaşabilir. Herkese hayırlı tedaviler diliyorum
Bende pazartesi opu olcam canimm insallah iyi yumurtalar cikarr

İnş Rabbim Gönlünüze gore verir ve pozitifi görerek annelik serüvenin baslar aramızda 2gun var benimde 16subatta oldu evde beklemek çok sıkıcı
Teşekkür ederim inşallah sizde mucizenize kavuşursunuz. Bugün 5. Günüm bi saat kadar hafif tempolu yürüyüşe çıktık eşimle. Gerçekten evde beklemek sıkıcı ben örgüye ve kitaba verdim kendimi

Merhaba kizlar, benim adetim halen gelmior, acaba tup bebek ilaclarindan sonra ikinci adet 1 hafta geciksin normal midir? Bunca sene adetlerim saat gibidir nasil oldu bu is annayaniyorum

Bende ikinci adetimle tedavi olucam cnm ikinciyi bekliyrm martta olucam ama ben hiç ilac kullanmıyorum sen ne kullanıyorsun?
Hic ilac kullanmiyorum cnm ben de, kullandik igneleri opu oldu sonra embriolar yavasdi taze transfer olamadi, dondurulmus icin adet bekliorum, ilk adet hemen gelmisti ilaclardan sonra ama dr ikinci adet dedi, bir hafta gecikdi adetim, cok korkuyorum bisey mi oldu yan etki mi yapdi ilaclar, adetim saat gibiydi..

Arkadaşlar bu arada;
Canım benim tedavin hayırlı olsun öyle topiklere göz atıyordum seni gördüm inşallah bu defa herşey yolunda gitsin canım benim hayırlısı ile pozitif sonuçlar alırsın inşallah :KK15:

Bende pazartesi opu olcam canimm insallah iyi yumurtalar cikarr
Canım tekrar başlamana çok sevindim beni hatirladinmi bilmiyorum Aralık topigindeydik senle inşallah herşey gönlünüzce olsun benim transferi iptal etti dr embriyo gelişimi durduğu için :KK43:bende artık tüp bebek yaptıranları takip ediyorum yeni tedaviye başlayana kadar pozitif sonuclariniza sizle sevinecem inşallah inşallah umut olacaksınız bana artık tekrar tedavi yapmaya korkuyorum hemde çokkkk ama biliyorum korkunun ecele faydası yokkk hepiniz inşallah kavusursunuz minnaklarınıza ben sessizce sizi takip ediyorum o_O

Canım tekrar başlamana çok sevindim beni hatirladinmi bilmiyorum Aralık topigindeydik senle inşallah herşey gönlünüzce olsun benim transferi iptal etti dr embriyo gelişimi durduğu için :KK43:bende artık tüp bebek yaptıranları takip ediyorum yeni tedaviye başlayana kadar pozitif sonuclariniza sizle sevinecem inşallah inşallah umut olacaksınız bana artık tekrar tedavi yapmaya korkuyorum hemde çokkkk ama biliyorum korkunun ecele faydası yokkk hepiniz inşallah kavusursunuz minnaklarınıza ben sessizce sizi takip ediyorum o_O
Hatirladim canim hatirlamazmiyimm allah hayirlisini versin herseyinn umutsuz olma canim rabbim nasip etmeyince emriyo olussada farketmiyo. Biseyler yap bari yeni tedavine baslayana kadar koenzim kullan bide hayit suyu cok iyiymis canim ya

Hatirladim canim hatirlamazmiyimm allah hayirlisini versin herseyinn umutsuz olma canim rabbim nasip etmeyince emriyo olussada farketmiyo. Biseyler yap bari yeni tedavine baslayana kadar koenzim kullan bide hayit suyu cok iyiymis canim ya
Canım beni hatırladım mı Aralık tapiginde idim bende Novaart gidiyor idim olumsuz oldu ilk denemem idi şimdi dondurulmuslar ile yeniden deneycem mart başı gibi insallahh sen en baştan mı başladın canım nerde başladın sorun ne idi senin...?

Hic ilac kullanmiyorum cnm ben de, kullandik igneleri opu oldu sonra embriolar yavasdi taze transfer olamadi, dondurulmus icin adet bekliorum, ilk adet hemen gelmisti ilaclardan sonra ama dr ikinci adet dedi, bir hafta gecikdi adetim, cok korkuyorum bisey mi oldu yan etki mi yapdi ilaclar, adetim saat gibiydi..
Merhaba ilk tedaviniz mi bilemiyorim ama tedavi surecinde adetiniz daha cok yolunu sasiracak. Benim de cok duzenlidir hep 28 olurum ama opu doneminde cok degisken olmustu. sizinki umarim tutar ama ben negatif sonucu aldiktan sonra da 3 ay boyunca 15 gunde bir adet oldum ona bile normal dedi doktor.maalesef ilaclar hormonlarimizi alt ust ediyor. Hayirli olsun bu aarada.

Canım beni hatırladım mı Aralık tapiginde idim bende Novaart gidiyor idim olumsuz oldu ilk denemem idi şimdi dondurulmuslar ile yeniden deneycem mart başı gibi insallahh sen en baştan mı başladın canım nerde başladın sorun ne idi senin...?
hatirladim canimm hosgeldinn pko var canim bende bastan basladik dondurulmus yok devlette yaptiriyorum zubeyde hanimda

Canım şu an birşey denemiyorum ama tedaviden 2 3 aya önce denerim bu dediklerini bunları aktarlarda mı buluyoruz cnm

Stres yapma cnm bişey yoktur takmamaya çalış olursun inşallah olmazsan doktora git adet söktürücü fln verir

Bugün dondurulmuş bebeklerim bana bir sürpriz yapıp kocaman bir sıfırı gösterdiler .yeni tedaviye en erken Mart adeti ile başlayabilirnişim çok üzgünüm :(yeni tedavi yeni umutlar

Cook gecmis olsun cnm ins bir dahaki sefere :(

Back
X