- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Cnm bu test 3cu gunmu cikmasi imkansiz oyleyse umudunu kirmak istemem ama bekle derimmmbunu dün gece yazmıştim sabahta evde test yaptim aksam üstü boyle bir şekle büründü test.kırmızı çizgi yok ama kirmizi cizgi kalınlığında bir boşluk oluştu bunun bir önemi var mıdır ? 5 dk icinde cikmaysn sonucu kaale almayın derler kırmızı cizgi de cikmamis simdi kiti bu halde görünce heyecan yapmali miyim ya karsilasan var mi böyle biseyle?
Evet cnmmm birbirimize cok benziyor kaderimiz gulcancim umarim beraberr sevinirizzz kiz hayellerimiz gercekmi olacak neeeeeAaaa seninde yakın transfer canımmm süperrrr beraber beklicez. Dua topikleri var canım bol dua edelim hayırlısı hakkımızda
Ok canımmmmEvet cnmmm birbirimize cok benziyor kaderimiz gulcancim umarim beraberr sevinirizzz kiz hayellerimiz gercekmi olacak neeeeeBenide etiketlee cnm bnm
Cnm bu test 3cu gunmu cikmasi imkansiz oyleyse umudunu kirmak istemem ama bekle derimmm
ya aslında olay kısaca su 4 martta negatif sonucu aldım transfer yapilmasaydi adet tarihim 2 mart gibiydi ama ilac etkisiyle negatif sonuctan sonra 10 martta adet oldum. bu arada da denemelere baslafik ama ilac etkisi ile yumurtlama tarihi degisiyor mu bir türlü cevap bulamadim 10 gündür de cok fena bel agrim var nisanda adet olunca dr a tekrar gidicez ama adet tarihi degisebileceginden anlamıyorum bel agrilarim adet belirtisi mi diye. deneme de yaptigimiz için acaba tuttu mu diye düşünüyorum . 13 martta bitmisti adetim 15 inden beri deniyoruz iste ya tutarsa misali kendiliginden test yaptım sonucta gördüğünüz gibi silik bisi çıktı. yumurtlama tarihimizi o ay hangi gun adet olursak ona gore mi hesaplamaliyis yoksa rutin periyotmu bi anlasam
yok hayır adetim 13 martta bitti . 15 gündür de deneme yapıyoruz yani bu test asagi yukari 10 günlük sonuç yani yumurtlama tarihim 20 si gibiydi işte o zamandan bu zamana olan test diyebilirim
kızlar merhaba bnmde dun transferım oldu smdı ewdeyım ve doktrlar bıze nrdeyse hcbı bılgı vermedı yapmamaız gerekenler hakknda.. sızler neler ypıyorsunz neye dıkkat edıyorsunz elmden gelenı yapmak ıstıyorum takdr allahın tabıkıde
Cnm oncelikle hayirli olsun insallah rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin ve uzun omurlu olsun
İlk gun istirihatle gecir jel kullaniyorsan aksam da surduktn snra en az 20 dkk yuru
Sonraki sabah aksam jelden sonra yarim saat yuru ve gunluk hafif ev islerini yap anck cok yorulma egilme ani haraketlr yapma oksurmemeye dikkt et cekistirme koltk vs lavobada ikinmak kesinlikle yasak kabiz olursan kayisi kurusu veya bir surup vr gnde br olck icilebilir dendi yani anlayacagin yarindn sonra gnluk hayatina don fakat hep hamile gibi davran
teskr ederm canm .. jelım var bıkacta hap onları blıyorum nasıl kullanacagmı ama dıkkat etmk ıstıyorum hepte yatmam ama ozellklebıkac gun ıs yapmayı dsnmuyorum 4 asılama oldu bu ılk tup bebek denememız esmde cok dkkat etmemı ıstıyoro yuzden elmden geldgı kadr tempolu sey yapmamayı dsnuyorum ama tabıkı hepte yatmıcam zatn belm agrr duramam... arada dolasırım arada otururm arada yatarm falan meyve sebze kuruyems bnlardnda yıcem yeterı olr sanırım o zaman...
bıde nrmal tuvlete grıyorum ama tam otrmadan korkuyorum cnku
Tam otursan daha saglikli sanki cunku zorlama olur ayakta belini incitebilirsin
Birde drden duymadim ama inttn cok okudum bn de dikkt etmeye calisiorum faydasi varmi bilmem ama denenektb zarar gelmez her aksam yarim avakado bazn ceviz bazen sut bazen hepsini cnmin istedigine gore tuketmeye calisiyorum ikaclarinida kesinlikle zamannda ic ve jelden sonra ozellikle yurumek cok onemli gun icindede uc gun sonra yuruyusler arttirici etkiymis bnde is yapmiorum bu konuda esler artik idare edecek insallah bukez olur cnm dualarim snnle
tsker ederım cnm bnde kabak cekrdegnı duymstum onn dnsada dıger kuruyemsler ıncr falanda meyvede severm yerım azar azar yemeye celascam ınsallah beslenmmde sıkntı olmaz suda ıcerım sutte ıcerım her vıtamınaı alırım allahn ıznyle :) en cok korktugum gunluk hayat ıste hep yatmakta ıstemem ama kendımıde korumak ıstıyorm dktlarda bsey demeynce ıyıce tedrgn oluyo ınsan umrsamıyolarms gıbı.... sen ne zamn yaptrdn cnm kacncı gunun
Hep yatma zatn ama bn uc gun cikmadim sonra anneme flan gitmeye basladim kendimi yormayacak sekilde gunluk hayatima dondum
Su demisken en onemlisi gunde 10 bardak su cok onemli dedi dr
Bn 28 inde transfer oldm 6.4 de belli olcak insallah olumlu olr hayirlisiyla
inşallahcnm az kalms senn... benm daha dun transfer oldu ayın 14ude tahll ıcın cagrdılar ama gtmıcem bn 13nde brda acılde kan vercem olmsuz olrsa orda haber almk ıstemıyorum
Hep yatma zatn ama bn uc gun cikmadim sonra anneme flan gitmeye basladim kendimi yormayacak sekilde gunluk hayatima dondum
Su demisken en onemlisi gunde 10 bardak su cok onemli dedi dr
Bn 28 inde transfer oldm 6.4 de belli olcak insallah olumlu olr hayirlisiyla
Bence dr 14 diyorsa 14 de yaptir bir gunden fark edebilir dusuk cikar moralin bozulur bn hic bakmicam ne diosa o gun yapcm birde orada yapcam ki olumsuz olursada arastirilsin olumlu olursada sureci konusurum bakalm bazn belirtilerim vr gibi bazende hicbsey hissetmiyorum cok karisik dusuncelerdeyim hayirlisi hepimiz icin beklemek zor ama en gzli fazla dusunmemek takmamak sabirla beklemek
dgru dıyosunda canım hastane uzak bana tek gıderm bde esım ıste oluyo kotu olurum orda dıe dsnuyorum ama kmbılr belkı mujdelı haberı alırım :) nyse smdıden dsnmeyım daha dun oldu transferım allah buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?