2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Cnm bu test 3cu gunmu cikmasi imkansiz oyleyse umudunu kirmak istemem ama bekle derimmm

Aaaa seninde yakın transfer canımmm süperrrr beraber beklicez. Dua topikleri var canım bol dua edelim hayırlısı hakkımızda
Evet cnmmm birbirimize cok benziyor kaderimiz gulcancim umarim beraberr sevinirizzz kiz hayellerimiz gercekmi olacak neeeee Benide etiketlee cnm bnm

Cnm bu test 3cu gunmu cikmasi imkansiz oyleyse umudunu kirmak istemem ama bekle derimmm

yok hayır adetim 13 martta bitti . 15 gündür de deneme yapıyoruz yani bu test asagi yukari 10 günlük sonuç yani yumurtlama tarihim 20 si gibiydi işte o zamandan bu zamana olan test diyebilirim

Bence o ayki adetin nasil olduysa ona gore hesaplamalisin cnku bnm adet tarihlerimde deisti ilac kullanmam sonucu ama sonucta artij adetlerim o tarihte olmaya baslamisti ve dr de o tarihi baz alarak transfer yapior ee trwnsferde yumurtlama tarihiyle baglantilidir diye dusunuyorum yani bence hangi tarihte olduysan ilaclrlada olsan fark etmez bir sobrki adetlerin o tarihlerde olacagi icin o tarihi baz alman lazim insallah olmustur kirmizilari gormeden asla emin olma gerekirse drye git kontrol ettir bndede gecikme olmustu ilaclrdn snra ama gecte olsa adet oldm ins sn hamişsindir

yok hayır adetim 13 martta bitti . 15 gündür de deneme yapıyoruz yani bu test asagi yukari 10 günlük sonuç yani yumurtlama tarihim 20 si gibiydi işte o zamandan bu zamana olan test diyebilirim

Cnm adetin 13 martta bittiyse simdi cikmasi cok dusuk ihtimal 5 gun surse adetin sat nisan 8 olur bu tarihede daha cok var umudunu kirmak istemem ama bukadar erken cikcani sanmam ama bnm gec olmustuda agrilarim olmamisti bunlr belki belirti olablr sn adetini bekle panik yapma bnce

kızlar merhaba bnmde dun transferım oldu smdı ewdeyım ve doktrlar bıze nrdeyse hcbı bılgı vermedı yapmamaız gerekenler hakknda.. sızler neler ypıyorsunz neye dıkkat edıyorsunz elmden gelenı yapmak ıstıyorum takdr allahın tabıkıde

Cnm oncelikle hayirli olsun insallah rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin ve uzun omurlu olsun

İlk gun istirihatle gecir jel kullaniyorsan aksam da surduktn snra en az 20 dkk yuru
Sonraki sabah aksam jelden sonra yarim saat yuru ve gunluk hafif ev islerini yap anck cok yorulma egilme ani haraketlr yapma oksurmemeye dikkt et cekistirme koltk vs lavobada ikinmak kesinlikle yasak kabiz olursan kayisi kurusu veya bir surup vr gnde br olck icilebilir dendi yani anlayacagin yarindn sonra gnluk hayatina don fakat hep hamile gibi davran

teskr ederm canm .. jelım var bıkacta hap onları blıyorum nasıl kullanacagmı ama dıkkat etmk ıstıyorum hepte yatmam ama ozellklebıkac gun ıs yapmayı dsnmuyorum 4 asılama oldu bu ılk tup bebek denememız esmde cok dkkat etmemı ıstıyoro yuzden elmden geldgı kadr tempolu sey yapmamayı dsnuyorum ama tabıkı hepte yatmıcam zatn belm agrr duramam... arada dolasırım arada otururm arada yatarm falan meyve sebze kuruyems bnlardnda yıcem yeterı olr sanırım o zaman...

bıde nrmal tuvlete grıyorum ama tam otrmadan korkuyorum cnku

Tam otursan daha saglikli sanki cunku zorlama olur ayakta belini incitebilirsin
Birde drden duymadim ama inttn cok okudum bn de dikkt etmeye calisiorum faydasi varmi bilmem ama denenektb zarar gelmez her aksam yarim avakado bazn ceviz bazen sut bazen hepsini cnmin istedigine gore tuketmeye calisiyorum ikaclarinida kesinlikle zamannda ic ve jelden sonra iki dkk yatip sonra yarim saat yurumek ozellikle cok onemli. Gun icindede uc gun sonra yuruyusler arttirici etkiymis bnde is yapmiorum bu konuda esler artik idare edecek insallah bukez olur cnm dualarim snnle

tsker ederım cnm bnde kabak cekrdegnı duymstum onn dnsada dıger kuruyemsler ıncr falanda meyvede severm yerım azar azar yemeye celascam ınsallah beslenmmde sıkntı olmaz suda ıcerım sutte ıcerım her vıtamınaı alırım allahn ıznyle :) en cok korktugum gunluk hayat ıste hep yatmakta ıstemem ama kendımıde korumak ıstıyorm dktlarda bsey demeynce ıyıce tedrgn oluyo ınsan umrsamıyolarms gıbı.... sen ne zamn yaptrdn cnm kacncı gunun

Hep yatma zatn ama bn uc gun cikmadim sonra anneme flan gitmeye basladim kendimi yormayacak sekilde gunluk hayatima dondum
Su demisken en onemlisi gunde 10 bardak su cok onemli dedi dr
Bn 28 inde transfer oldm 6.4 de belli olcak insallah olumlu olr hayirlisiyla

inşallahcnm az kalms senn... benm daha dun transfer oldu ayın 14ude tahll ıcın cagrdılar ama gtmıcem bn 13nde brda acılde kan vercem olmsuz olrsa orda haber almk ıstemıyorum

inşallahcnm az kalms senn... benm daha dun transfer oldu ayın 14ude tahll ıcın cagrdılar ama gtmıcem bn 13nde brda acılde kan vercem olmsuz olrsa orda haber almk ıstemıyorum

Bence dr 14 diyorsa 14 de yaptir bir gunden fark edebilir dusuk cikar moralin bozulur bn hic bakmicam ne diosa o gun yapcm birde orada yapcam ki olumsuz olursada arastirilsin olumlu olursada sureci konusurum bakalm bazn belirtilerim vr gibi bazende hicbsey hissetmiyorum cok karisik dusuncelerdeyim hayirlisi hepimiz icin beklemek zor ama en gzli fazla dusunmemek takmamak sabirla beklemek

bıde benmı kacncı gun embrıyosu oluyo smdı carsmba toplandı cuma sabh transferm oldu ne farkı oluyokı

dgru dıyosunda canım hastane uzak bana tek gıderm bde esım ıste oluyo kotu olurum orda dıe dsnuyorum ama kmbılr belkı mujdelı haberı alırım :) nyse smdıden dsnmeyım daha dun oldu transferım allah buyuk

2. Gun embriosu oluo sanirim peki neden 5 gun beklememisler bilgi vermedilermi sana ??? Bu ne bicim dr

Son düzenleme:
dgru dıyosunda canım hastane uzak bana tek gıderm bde esım ıste oluyo kotu olurum orda dıe dsnuyorum ama kmbılr belkı mujdelı haberı alırım :) nyse smdıden dsnmeyım daha dun oldu transferım allah buyuk

Gun gectikce insan daha sabirsizlaniyor ve dusundukce duygulari karisiyor uzaksa baska yerde yaptirip oraya gonderir degerlendirme o sekilde dr ile yapilabilir zatn dr ve hastane ck ilgisiz snn gitsende farkli olmz snrm ama baska yerde kan verirken tupbebek oldgunu mutlaka belirtmen lazim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…