- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Kızlar ilaç dozum eksik kaldi 225 ml ganol f istanbul avrupa yakasi elinde tedavisi bitip dozu kalan varmi
Bende vr cnm
Nerde oturuosun hep dolapta kaldi kendim kullanirim belki diye saklamistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ilaç dozum eksik kaldi 225 ml ganol f istanbul avrupa yakasi elinde tedavisi bitip dozu kalan varmi
Canım ilaçlardan tabiki normal yani bir ay içinde birsürü ilaç kullanıyorsun tabiki insan vücudu bir iki ay toparlanamıyor normal vücut agrıların olması. Adet ilk adet olduktan sonra 2. Ve 3. Adet Olmadan anlayamazsın ne kadar olur herkesin vücudu farklı belli olmaz canım kaç günde adet olacagın
ya aslında olay kısaca su 4 martta negatif sonucu aldım transfer yapilmasaydi adet tarihim 2 mart gibiydi ama ilac etkisiyle negatif sonuctan sonra 10 martta adet oldum. bu arada da denemelere baslafik ama ilac etkisi ile yumurtlama tarihi degisiyor mu bir türlü cevap bulamadim 10 gündür de cok fena bel agrim var nisanda adet olunca dr a tekrar gidicez ama adet tarihi degisebileceginden anlamıyorum bel agrilarim adet belirtisi mi diye. deneme de yaptigimiz için acaba tuttu mu diye düşünüyorum . 13 martta bitmisti adetim 15 inden beri deniyoruz iste ya tutarsa misali kendiliginden test yaptım sonucta gördüğünüz gibi silik bisi çıktı. yumurtlama tarihimizi o ay hangi gun adet olursak ona gore mi hesaplamaliyis yoksa rutin periyotmu bi anlasam
Burdayim cnm netimiz kesilmisti az once actirdim nasilsinn ne yaptinnn
Aaaaaa meraktan catladım sana yarın transferim var canımBurdayim cnm netimiz kesilmisti az once actirdim nasilsinn ne yaptinnn
2degil 3cun gun oluyor cnmmbıde benmı kacncı gun embrıyosu oluyo smdı carsmba toplandı cuma sabh transferm oldu ne farkı oluyokı
Aaaaaa meraktan catladım sana yarın transferim var canımteyze olcan inşallah
![]()
Oku canım bak dua sayfasından etiletledim seni incele listedesin girmeyince bugun çıkarcaklardı seni gir oku gece bari okucam deİnssss cnm benimmmmmmm insssss ayetel kursiyi sakin unutmaaaaaa kacta olacak transferin bende okuyacammm burdan sanaaaa
tmm tatlim uyuu heycandan uyuyabilirsen etiket yapp saat kacta transferinnnOku canım bak dua sayfa sından etiletledim seni incele listedesin girmeyince bugun çıkarcaklardı seni gir oku gece bari okucam deben yattım tatlım görüşürüz
![]()
Birazdan olcak canım transfer merkeze geldimtmm tatlim uyuu heycandan uyuyabilirsen etiket yapp saat kacta transferinnn
Hadi Allhn izniyle herşey yolunda gider mutlu sona ulaşırsın cnmBirazdan olcak canım transfer merkeze geldim
Saol canım inşallahHadi Allhn izniyle herşey yolunda gider mutlu sona ulaşırsın cnm
Hayirlisi olsunnn cnm bnmmmmmmm ins hayirli haberlerinide duyacagiz bende yarin kontrole gidiyorummm yetisicemm sanaBirazdan olcak canım transfer merkeze geldim
Geldim canımmmmm çok acıktım valla
Ayyy canim nasildi yaaa embriyolarin da bozulmam8s ne guzel doktor yorum yapti ni hiccGeldim canımmmmm çok acıktım valla![]()
Gel arkadasimm hazirliyimmmm hemennGeldim canımmmmm çok acıktım valla![]()
Ahh canım saolasınnn şimdi kalktım sofradan kociş hazırladı oh çok rahat oluyo vallaGel arkadasimm hazirliyimmmm hemenn![]()