• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Canım ilaçlardan tabiki normal yani bir ay içinde birsürü ilaç kullanıyorsun tabiki insan vücudu bir iki ay toparlanamıyor normal vücut agrıların olması. Adet ilk adet olduktan sonra 2. Ve 3. Adet Olmadan anlayamazsın ne kadar olur herkesin vücudu farklı belli olmaz canım kaç günde adet olacagın

nihayet bugün adet oldum adet dediysem kahverengi leke gibi gelmis çok az yarin dr a gidicem bakalım normalde olsa kahverengi leke geldi diye tutunma oldu sanar insan ama ilaç etkisi diyip yarin dr yollari görünüyor bana ins rahim duzrlmistirde baslariz tedaviye

ya aslında olay kısaca su 4 martta negatif sonucu aldım transfer yapilmasaydi adet tarihim 2 mart gibiydi ama ilac etkisiyle negatif sonuctan sonra 10 martta adet oldum. bu arada da denemelere baslafik ama ilac etkisi ile yumurtlama tarihi degisiyor mu bir türlü cevap bulamadim 10 gündür de cok fena bel agrim var nisanda adet olunca dr a tekrar gidicez ama adet tarihi degisebileceginden anlamıyorum bel agrilarim adet belirtisi mi diye. deneme de yaptigimiz için acaba tuttu mu diye düşünüyorum . 13 martta bitmisti adetim 15 inden beri deniyoruz iste ya tutarsa misali kendiliginden test yaptım sonucta gördüğünüz gibi silik bisi çıktı. yumurtlama tarihimizi o ay hangi gun adet olursak ona gore mi hesaplamaliyis yoksa rutin periyotmu bi anlasam

Cnm yumurtlama günün ortalama adet başlangıç gününden itibaren 14. Gündür. Yani eğer 1 nisanda adet olduysan ortalama 14 nisanda yumurta çatlar. Standart böyle. Tabii bu durum da kişiden kişiye değişebilir.

Merhaba kızlar :) bugün gonal f igne sonrası ilk kontrolum vardı. Bi tarafta altı bi tarafta iki yumurta gördü doktorum. Sayı iyi mi ya. Az gibi geldi bana. Sonuçta hepsi kaliteli olacak mı o da belirsiz

:KK9::KK9: İnssss cnm benimmmmmmm insssss ayetel kursiyi sakin unutmaaaaaa kacta olacak transferin bende okuyacammm burdan sanaaaa
Oku canım bak dua sayfasından etiletledim seni incele listedesin girmeyince bugun çıkarcaklardı seni gir oku gece bari okucam de :KK76: ben yattım tatlım görüşürüz :KK54:

Back
X