2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

merhabalar. serdar koç ulun uluğ. erbil yagmur arasında karar kılıp bu ay tup e baslayacaktım. Ulun hocada karar kıldım... hsg cektırdım... 1 kımyasal .1 de 10.hafta kurtajım var.. sonrasında hısteroskopı oldumç 1 yıldır gebelık olmuyordu. bu reglımde tup e baslayacaktım 25 mart.. az bır kanamam oldu kesıldı... sonraaa bta 85 cıktı. uctum havalara. 2 gun sonra yenıledım 84 !!!! ya kımyasal ya dıs gebelık. tamda tüp e baslayacakken.. alalhım nasıl bır sınav bu... umrm kurtaj olmak zorunda kalmam..... ve umrm tup tedavısıne hemen baslayabılırım.. bır regl beklemem mı gerekecek ?

benimde 3. günde aslında 15 tane embriyo vardı ama 10 tanesinin kalitesi çok iyi olduğu için bide ilk denememiz olduğundan sanırım dondurmuşlar.. diğer beş taneside 5. gün olmadan gelişimi durmuş bilmiyorum neye göre belirliyolar. doktorum üzülme dondurulanların kalitesi çok iyi zaten tutunması önemli dedi

İns cnm hakkinizda hayirlisi olurr hayirlarla gelir bebisinn sanaa

Canımm ben ocak 6 da kürtaj oldum ilk adeti 42 günde oldum ve başladık daha sonra yumurtalar toplandı donduruldu ve diger adetle başlandı tekrar. Hayırlısı olsun hakkında zor günler yaşatmasın rabbim

Kızlar bu gün transferimin 7. Günü bu güne kadar akıntım hiç yoktu,akşama doğru telve şeklinde kahve rengi akıntım gelmeye başladı.Test için çok erken diye gidemiyorum bu ne şimdi?korkudan elim ayağım titriyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…