2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

dış gebelik nasıl anlasılır. benım reglı gunumde kan tahlılım 85 - 2 gün sonra 84 çıktı... sımdı bgn de yaptırcagım.. dıs gebelık olmasından cok korkuyorum

Selam kızlar daha önce de sordum ama cevap alamadım bilgisi deneyimi olan lütfen paylassin yaw. 4 martta ilk denememin negatif sonucunu aldım.6 gün sonra da adet oldum. Nisan adetinde tekrar basliycaz sorun olmazsa ama benim bu surecte cok bel agrim var ve yanma. Adet tarihim yaklasiyor gibi ama genelde gecikme oluyormuş zamanindan önce gelen var mi? bir de negatif sonuctan sonra haliyle adet tarihimiz degisior peki yumurtlama günümüzu nasil hesapliycaz yeni adeti mi baz alicaz? adet bitiminden sonra denemeler yapıyoruz ama tutsa da nasil anlaşılır yani bu kadar bel agrisi falan normal midir? lütfen cevap..

Canım ilaçlardan tabiki normal yani bir ay içinde birsürü ilaç kullanıyorsun tabiki insan vücudu bir iki ay toparlanamıyor normal vücut agrıların olması. Adet ilk adet olduktan sonra 2. Ve 3. Adet Olmadan anlayamazsın ne kadar olur herkesin vücudu farklı belli olmaz canım kaç günde adet olacagın

Merhaba arkadaslar bugun transferimin 3.gunu az bsey karin agrisi bazen bel agrisi kasik agrisi oluyor ama cok bi degisiklik yok acaba tutundugunu nasil anlayabiliriz 6nisanda kandan baktiracagim dondurulmus embrio transfer edildi

Merhaba arkadaslar bugun transferimin 3.gunu az bsey karin agrisi bazen bel agrisi kasik agrisi oluyor ama cok bi degisiklik yok acaba tutundugunu nasil anlayabiliriz 6nisanda kandan baktiracagim dondurulmus embrio transfer edildi
Kalitesi nasıldı canım banada dondurulmuş transfer olcak salı günü hayırlı olsun inşallah. İlk denememde pozitifti benim öyle bir belirti dinlemedim ama transferden sonra degişiklikler olmuştu rahim bölgesinde özellikle

Kalitesi 100de 100 dediler Bakalm hayrlisi tutar ins . bnmde transferdn snraki gn sabah midem bulandi basim dndu belim agridi kasklrm agridi bgun 3. Gnum karnmda ara ara yumrta toplattgm gun gibi agri vr rahimmde bazn baski gibi. baznde hic bir belrti olmuo- insallah hepmz icin hayrlisi olsn hayitlisida pozitifte olsn

Amin canım

bunu dün gece yazmıştim sabahta evde test yaptim aksam üstü boyle bir şekle büründü test.kırmızı çizgi yok ama kirmizi cizgi kalınlığında bir boşluk oluştu bunun bir önemi var mıdır ? 5 dk icinde cikmaysn sonucu kaale almayın derler kırmızı cizgi de cikmamis simdi kiti bu halde görünce heyecan yapmali miyim ya karsilasan var mi böyle biseyle?

Eklentiler

• 20170331_170917.webp
    5 KB · Görüntüleme: 43
  • 20170331_170837.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 55
Test bozuk gibi canım yeniden yap istersen başka bi test

Test bozuk deilde sabahtan aksama kadar bekletilince cift cizgi bile cikiyor bende olusmustu ama hamilelik yoktu cunku test dagiliyor bozuluyor oyuzden ilk 5 veya 10 dkk yı dikkate alin diyorlar
E erikagaci

haklısınız kızlar insan heyecan yapiyor 2 3 gun daha adeti bekleyip sonra tekrar ederim saolun cevaplarınız için :*

haklısınız kızlar insan heyecan yapiyor 2 3 gun daha adeti bekleyip sonra tekrar ederim saolun cevaplarınız için :*

Ama idrarda cikan sonuca cok guvenme ksiiden kisiye gore degisiyor bazilarinda adetten once silikte olsa cizgi cikarken bazilarinda adetten ongun sonra bile gozukmeyebiliyor adet olmadan veya kanda bakilmadan hamile deigilim diye emin olma derim cnm

Ama idrarda cikan sonuca cok guvenme ksiiden kisiye gore degisiyor bazilarinda adetten once silikte olsa cizgi cikarken bazilarinda adetten ongun sonra bile gozukmeyebiliyor adet olmadan veya kanda bakilmadan hamile deigilim diye emin olma derim cnm
ya aslında olay kısaca su 4 martta negatif sonucu aldım transfer yapilmasaydi adet tarihim 2 mart gibiydi ama ilac etkisiyle negatif sonuctan sonra 10 martta adet oldum. bu arada da denemelere baslafik ama ilac etkisi ile yumurtlama tarihi degisiyor mu bir türlü cevap bulamadim 10 gündür de cok fena bel agrim var nisanda adet olunca dr a tekrar gidicez ama adet tarihi degisebileceginden anlamıyorum bel agrilarim adet belirtisi mi diye. deneme de yaptigimiz için acaba tuttu mu diye düşünüyorum . 13 martta bitmisti adetim 15 inden beri deniyoruz iste ya tutarsa misali kendiliginden test yaptım sonucta gördüğünüz gibi silik bisi çıktı. yumurtlama tarihimizi o ay hangi gun adet olursak ona gore mi hesaplamaliyis yoksa rutin periyotmu bi anlasam

Salı transferim var canım.. 4 bb imiş birtanesinin kalitesi digeri 3 müş iyimi birtanede donmuş kalcak tatlım elevit aldım bugun folik asit jel filan başladım 5 gün kullancam hayırlısı artık
Ne guZel cnm bnm ya benimde son 3 embriyom 2 transfer olacak son 1 kalacak kaliteleri gayet iyi cnm merak etme az kalmis ins saliya ne kaldi ki benimde carsamba kontrolum var ya cuma yada cumartesi olur galiba transferimmm hadi hayirlisi cnm bnm ya ins olumlu sonuclarla sevindirir rabbimmm hepimizii

Aaaa seninde yakın transfer canımmm süperrrr beraber beklicez. Dua topikleri var canım bol dua edelim hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…