2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar ilaç dozum eksik kaldi 225 ml ganol f istanbul avrupa yakasi elinde tedavisi bitip dozu kalan varmi

Bende vr cnm
Nerde oturuosun hep dolapta kaldi kendim kullanirim belki diye saklamistim

nihayet bugün adet oldum adet dediysem kahverengi leke gibi gelmis çok az yarin dr a gidicem bakalım normalde olsa kahverengi leke geldi diye tutunma oldu sanar insan ama ilaç etkisi diyip yarin dr yollari görünüyor bana ins rahim duzrlmistirde baslariz tedaviye

Cnm yumurtlama günün ortalama adet başlangıç gününden itibaren 14. Gündür. Yani eğer 1 nisanda adet olduysan ortalama 14 nisanda yumurta çatlar. Standart böyle. Tabii bu durum da kişiden kişiye değişebilir.

Merhaba kızlar :) bugün gonal f igne sonrası ilk kontrolum vardı. Bi tarafta altı bi tarafta iki yumurta gördü doktorum. Sayı iyi mi ya. Az gibi geldi bana. Sonuçta hepsi kaliteli olacak mı o da belirsiz

İnssss cnm benimmmmmmm insssss ayetel kursiyi sakin unutmaaaaaa kacta olacak transferin bende okuyacammm burdan sanaaaa
Oku canım bak dua sayfasından etiletledim seni incele listedesin girmeyince bugun çıkarcaklardı seni gir oku gece bari okucam de ben yattım tatlım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…