2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

aminn inşallah hepimize

evet benim hepsi 3. gün ama beşinci güne gelebilen olmadı malesef
Benim 3. Günde 8 tane vardı canım 5. Günde aradı embriyolag dondurcak kalitede degil dedi ayyy çok sinir olmuştum ertesi gün korkarak açtım telefonu kesin dedim şimdi kalmadı hiç embriyo dicek sonra açtım tlfnu dedi 3 tane dondurduk ohh bi rahatlamıştım valla

Slm kızlar, bende 17 martta acıbadem maslakta tedaviye başladım 9 gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Pazartesi günü yumurtalar toplandı 9 tane toplanmış. Bugün arayıp sadece 2 tanesinin iyi olduğunu ve döllediklerini ancak 1 ininde tutmadığını söylediler. Dünyam başıma yıkıldı. Şimdi o bitaneciğin akıbetini bekliyorum ama çok üzgün ve umutsuZum. Varmı benim gibi olan ??

Kızlar aranızda biopsi yaptırıp rahime çizik attiraniniz var mı ve bu işlem ile gebelik şansı %15 ile 20 arası artiyormus doğru mı bilginiz varsa yardımcı olur musunuz zor bi işlem mı ...

Kızlar aranızda biopsi yaptırıp rahime çizik attiraniniz var mı ve bu işlem ile gebelik şansı %15 ile 20 arası artiyormus doğru mı bilginiz varsa yardımcı olur musunuz zor bi işlem mı ...

Uzulme cnm zaten bize lazim olan sadece 1embriyoo olsun da oda yeterrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…