evet benim hepsi 3. gün ama beşinci güne gelebilen olmadı malesefOoo maşallah canımmm bol bol yumurtlamışsınbenimde çok toplandı ama 3 tane kaldı 6. Gün embriyosu bakalım çözülünce kaç kalacak.
aminn inşallah hepimizeMerhaba arkadaslar, topigi en basindan beri takip ediyorum tup bebek sureci hakkinda bilgilenmek icin. cok faydali oldu bana.
Benim 2 yil once dogal bir gebeligim oldu kese bozuldu ve kurtaj oldum. Kan pihtilasmasi ve genetik testleri yaptirdim. Pihtilasma cikti. esim de sperm testini yaptırdı. sayi ve morfolojisi iyi, hareketi sinirin biraz altında .
Gecen kasim rahim filmi cektirdim. sorun yok. Sonrasında asilama denedik, basarisiz oldu.
Dogal yoldan olmamasinin sebebi stres biliyorum. Ama inanin elimde degil. Simdi yaza tup bebek denemek istiyorum.
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin
Hayırlısı olsun canım inşallah yaşın kaç
Benim 3. Günde 8 tane vardı canım 5. Günde aradı embriyolag dondurcak kalitede degil dedi ayyy çok sinir olmuştum ertesi gün korkarak açtım telefonu kesin dedim şimdi kalmadı hiç embriyo dicek sonra açtım tlfnu dedi 3 tane dondurduk ohh bi rahatlamıştım vallaevet benim hepsi 3. gün ama beşinci güne gelebilen olmadı malesef
:)İlla açacak topikkıs biz geliyoruzda sen hiç durmuyosun topikte geliriz canım merak etme
duruyorum merak etme tatlım aşk olsun :)İlla açacak topikkıs biz geliyoruzda sen hiç durmuyosun topikte geliriz canım merak etme
Her zaman canim benimm denedinmiii hadi sevindir biziiiTamam canim sagol destegin icin
ic canim ic sifa olsunnnn arkadasimaaYok hissetmiyorum canımakşam içtim bugunde içerim
Olsun cnm bnm takilma lutfennCanim mesajin yanlislikla alintida kalmis baska yerde paylasmisim farketmedim. Kusura bakma olurmu
Uzulme cnm zaten bize lazim olan sadece 1embriyoo olsun da oda yeterrrrSlm kızlar, bende 17 martta acıbadem maslakta tedaviye başladım 9 gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Pazartesi günü yumurtalar toplandı 9 tane toplanmış. Bugün arayıp sadece 2 tanesinin iyi olduğunu ve döllediklerini ancak 1 ininde tutmadığını söylediler. Dünyam başıma yıkıldı. Şimdi o bitaneciğin akıbetini bekliyorum ama çok üzgün ve umutsuZum. Varmı benim gibi olan ??
En son bu sabah idrar testi yapmistim canim. Kani 2 gun sonra vercem gununu beklemeye karar verdimHer zaman canim benimm denedinmiii hadi sevindir biziii
Eeee ne ciktiiii hadiii catladimmm wallaaEn son bu sabah idrar testi yapmistim canim. Kani 2 gun sonra vercem gununu beklemeye karar verdim
http://i.hizliresim.com/1LgGVA.jpgEeee ne ciktiiii hadiii catladimmm wallaa
Ayyyyy supersinnn cnm ya hayirli ugurlu olsun inssssssshttp://i.hizliresim.com/1LgGVA.jpg
Idrar resmim bu linkte tikla canim pozitif gözukuyo
Cok sagol canim benim insallah cümlemizeAyyyyy supersinnn cnm ya hayirli ugurlu olsun insssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?