- 2 Kasım 2015
- 175
- 121
- 33
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.781
Gözün aydın arkadaşım bak vardı yoktu silikti derken çıktı çok şükür.
Kendi sonucumda böyle çıkar inş çok heyecanlandım
İnşallahh benimkide böyle çıkarKendi sonucumda böyle çıkar inş çok heyecanlandım
Senin nezaman tahlilin benim yarınİnşallahh benimkide böyle çıkar
hadi gizunaydun canim simdi kese gormede sira allah tamamina erdirsinArkadaşlar çıktı çok şükür bugün 14.günüm beta hcg 808.1 herkesten ALLAH razı olsun darısı isteyen herkesin başına
Çok güzel hayırlı olsun simdiden sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş
Çok güzel hayırlı olsun simdiden sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş
Amin canım aynen şimdi daha çok heyecanlıyım gorebilim yavrumu alayım kucağıma kokusu girsin taaa en derinlerime benden mutlusu olmaz o zaman ALLAH herkese nasip etsin inşallahhadi gizunaydun canim simdi kese gormede sira allah tamamina erdirsin
Amin aminn aminnnAminnnnn canım benim ALLAH razı olsun hepinizden inşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguyu Rabbim duy bizi Rabbim sen isteyen herkese nasip et anne olmayı
Kurban olurum yaaa çok sağolun çok tatlısınız bi tanesiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya inan birinizin hamile haberini alınca çok mutlu oluyorum bizede umut oluyo inan Rabbim sağlıklo sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKurban olurum yaaa çok sağolun çok tatlısınız bi tanesiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah bizde sizin için seviniriz böyle size hep dua edecemİnşallahh benimkide böyle çıkar
Amin canım sağol. Rabbim herkese tattırsınHayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin
Ya inan birinizin hamile haberini alınca çok mutlu oluyorum bizede umut oluyo inan Rabbim sağlıklo sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım çok sevindimArkadaşlar çıktı çok şükür bugün 14.günüm beta hcg 808.1 herkesten ALLAH razı olsun darısı isteyen herkesin başına
Amin canım inşallah Rabbim sizede nasip etsin inşallah bin defa inşallah çok şükürKendi sonucumda böyle çıkar inş çok heyecanlandım
Sağol canım ALLAH razı olsun sizin değerleriniz daha güzel katlansin inşallahGözün aydın canım çok sevindim
yatmak iyi değil doktorum kan dolaşımın durduğunu söyledi. rahim için yatmak iyi değil. o yuzden sürekli yatma. senin için daha sıkıntı olur. evden dışarı çıkma otur tv izle evde dolaş ama yatma11 yildir ari gibi calisiyordum keskeleri yasamamak ve anamin sozlerinden dolayi uzaniyorum tlf bile gizlice aliyom elinden gelse konusma yoruldun diyecek
çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. yarında ben vercem sarısı başıma.Arkadaşlar çıktı çok şükür bugün 14.günüm beta hcg 808.1 herkesten ALLAH razı olsun darısı isteyen herkesin başına
bu bendede oluyor biyerde magnezyum eksikliğinden diye okudum ama doktoruma sordum bunu düşünerek uyuduğun için stres yapma dedi...sonuçta guzduz olmuyo mantıklı buldum
bunuda denedim ama olmadı bi sorun var ama anlamadım saol cnm
Amin canım darısı senin herkesin başına inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alalım inşallahçok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. yarında ben vercem sarısı başıma.
valla sabah kalktığımda ve gece yatakda resmen gerinmemek için direniyorum. gündüzde bazen oluyor. oturduğumda falan. birde bitkinlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?