- Konu Sahibi Yenidunya3
- #4.741
üzme kendini bazı kişilerde idrarda çıkmadı kanda çıktı sakin ol.Şimdi test yaptım ikiside negatif çıktı hayallerim yıkıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzme kendini bazı kişilerde idrarda çıkmadı kanda çıktı sakin ol.Şimdi test yaptım ikiside negatif çıktı hayallerim yıkıldı
İnş cnm çok sağolun birazda olsa rahatladimüzme kendini bazı kişilerde idrarda çıkmadı kanda çıktı sakin ol.
burada birinin 10. gün kanda bile çıkmadı. 12. gün pozitifi gördü ve hamile. hemen pes etmeİnş cnm çok sağolun birazda olsa rahatladim
yarin kands belli olur canim benim degerin 274 ken yapmistim sirf o ikinci cizgiyi gorim diye ozman bile pembeydi.idrarda cikmaya bilir3. Gün embriyoşu 11. Günüm
Şimdi test yaptım ikiside negatif çıktı hayallerim yıkıldı
belirti arama ben hamileyim bende hiçbir belirti yok.Kızlar bugün beşinci günüm belirti araya araya Kafayı yiyecem sanırım.hiç belirtim yok biraz göğüslerimde Doygunluk var onun dışında yok ya olmadı mı acaba çok korkuyorum bu gidişle kan testi de verememem ben.ilk gün kasıklarım agrıdı ufak ufak bel ağrılarım oldu o kadar ((
arama belirti falan herkes aynı değil rahat bırak kendini stres yapma baş düşmanımız stres sakin olmaya çalış az kalmış hem tuttuğunu düşün hayaller kur kızına yada oğluna :)Kızlar bugün beşinci günüm belirti araya araya Kafayı yiyecem sanırım.hiç belirtim yok biraz göğüslerimde Doygunluk var onun dışında yok ya olmadı mı acaba çok korkuyorum bu gidişle kan testi de verememem ben.ilk gün kasıklarım agrıdı ufak ufak bel ağrılarım oldu o kadar ((
belirti arama ben hamileyim bende hiçbir belirti yok.
arama belirti falan herkes aynı değil rahat bırak kendini stres yapma baş düşmanımız stres sakin olmaya çalış az kalmış hem tuttuğunu düşün hayaller kur kızına yada oğluna :)
Bencede aramayın belirti bu benim 4. Denemem diğerlerinde hiçbirşey hissetmedim hatta hep aklımdaydi tuttumu düştümu diye olmadı dedim herdefasinda bunda ise ben hamileyim dedim ilk günden beri idrar testi yaptım 2 tane çıkmadı ama içimde hep bi umut var yarın bakalım neolucak Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin çok zorYa gerçekten mi?bakıyorum millette yogun belirtiler var okuya okuya kurdum kafamda
Ay inşallah inşallah canım
İnş cnm hayırlısı Rabbim gönlüne göre versinKızlar ben kan vermeye gidiyorum ALLAH rızası için dua edin bana çok heyecanlıyım çok
Ya gerçekten mi?bakıyorum millette yogun belirtiler var okuya okuya kurdum kafamda
Ay inşallah inşallah canım
Evet bende onu sordum 5. Gün embriyosu bizde tablo 5 dedi ve seninki1. Kalite olabilecek en iyisi dedi inşallah hayırlısıda odur. Minik blastım şimdiden onu sevmeye başladım3bb, 4aa, 5bc gibi kaliteleri oluyo cnm onu sorabilirsin :)
Aminn canım benim ALLAH razı olsunİnş cnm hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin
Benim 11. Gunum pozitifi gordum cok sukur. Simdilik her sey yolunda. Ama en ufak agrim sizim olmadi. Hala da yok.gercekten Minnacik agri hissetmedim canim.Kızlar bugün beşinci günüm belirti araya araya Kafayı yiyecem sanırım.hiç belirtim yok biraz göğüslerimde Doygunluk var onun dışında yok ya olmadı mı acaba çok korkuyorum bu gidişle kan testi de verememem ben.ilk gün kasıklarım agrıdı ufak ufak bel ağrılarım oldu o kadar ((
olmaz canım. normal hayatına devam et sadece ağır iş yapma. yoksa merdivenden in çık eğil kalk bunlar engel değil tutunmasına. ben transferden sonra yatırmadılar bile ameliyat hanedem çıktım wc ye girdim ve dışarı çıktım.yatırmadılar bile. bir gün evde oturdum. diğer günler hep gezdim. ve hamileyimMerhaba kızlarr transferim oldu orda iki saat uzandım ama eve geldiğimde unutup aniden eğildim sıkıntı olur mu ? Benim hareketlerim hep anidir bunu dikkate almak zor olacak benim icin başka tavsiyeniz var mı transfer sonrası icin
Ayyy canım maşallah :) Gözün aydın :) İki tane mi transfer edildi?Günaydın 11. gün 365 çıktı sonucum. 9. gün 128 di. maili açarken ellerim titredi valla ne zor işler her aşaması