- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.761
Canım ben 3 Şubat'ta sonuç aldım 20 Şubat'ta çağırdılar ya 17 gün üç hafta yani nerdeysevalla en azından rahat bir nefes aldım şimdilik.
bir daha test istemedi . 2 hafta sonra dedi. hemşire 3 dedi. tam tarih sordum daha dönüş yapmadı. ne zamana alıcaz kafam karıştı
o ağrılar normal bebek tutunuyor :)Ayrıca transfer öncesi öğleden beri sol kasığımda ağrı var normal dediler ama siz de var mıydı
Ben de 4 marta aldim. 25inde alacaktim. Hoca parise gidiyomus konferansa. Bakalim bekleriz. Sorun olmasinda.Canım ben 3 Şubat'ta sonuç aldım 20 Şubat'ta çağırdılar ya 17 gün üç hafta yani nerdeyse
Evet canim. 2 tane 1. Kalite. Bakalim hakkimizda hayirlisiAyyy canım maşallah :) Gözün aydın :) İki tane mi transfer edildi?
al bendende o kadar 9 subat transfer 18 tahlil yap dedi biraz fazla uzaniyorum onun verdigi bir agirlik var carsamba gidip kana bakiyim diyorum 10 veya 20 varsa onada raziyimKızlar bugün beşinci günüm belirti araya araya Kafayı yiyecem sanırım.hiç belirtim yok biraz göğüslerimde Doygunluk var onun dışında yok ya olmadı mı acaba çok korkuyorum bu gidişle kan testi de verememem ben.ilk gün kasıklarım agrıdı ufak ufak bel ağrılarım oldu o kadar((
Benim 11. Gunum pozitifi gordum cok sukur. Simdilik her sey yolunda. Ama en ufak agrim sizim olmadi. Hala da yok.gercekten Minnacik agri hissetmedim canim.
Merhaba kızlarr transferim oldu orda iki saat uzandım ama eve geldiğimde unutup aniden eğildim sıkıntı olur mu ? Benim hareketlerim hep anidir bunu dikkate almak zor olacak benim icin başka tavsiyeniz var mı transfer sonrası icin
Benim de 9 Şubat transferim 21 ine yaptır dediler.iş Yapmıyorum ben ama öle çok fazla uzanamıyorumda Rabbim Hayırlısı ile nasip etsinAl be
al bendende o kadar 9 subat transfer 18 tahlil yap dedi biraz fazla uzaniyorum onun verdigi bir agirlik var carsamba gidip kana bakiyim diyorum 10 veya 20 varsa onada raziyim
Benim de 9 Şubat transferim 21 ine yaptır dediler.iş Yapmıyorum ben ama öle çok fazla uzanamıyorumda Rabbim Hayırlısı ile nasi
Canım Rabbim nasip edecekse eğer uzansak da ayak da dursak da nasip olur.inşallah Rabbim nasip eder hepimize hayırla hamile kalıp kucağımıza almayı .kaçıncı tedavin embriyoların durumu nasıl dı?11 yildir ari gibi calisiyordum keskeleri yasamamak ve anamin sozlerinden dolayi uzaniyorum tlf bile gizlice aliyom elinden gelse konusma yoruldun diyecek
canımmm sonucunn belli oldumu heyecanla bekliyorummmKızlar ben kan vermeye gidiyorum ALLAH rızası için dua edin bana çok heyecanlıyım çok
Ilk denemem tek koydular 5.gun embiriyosu ve 2 tane dondurulmusum var geriye kalanCanım Rabbim nasip edecekse eğer uzansak da ayak da dursak da nasip olur.inşallah Rabbim nasip eder hepimize hayırla hamile kalıp kucağımıza almayı .kaçıncı tedavin embriyoların durumu nasıl dı?
Hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsinBende bugün 2. testimi yaptım 11. günüm 137 çıktı çok şükür. 2 gün önceki 57 di. Doktorum haftaya pazartesi ilk muayeneme çağırdı. Erken mi bilemedim. 2 embriyo transfer edildi ama bu değerden de tek gibi anlaşılıyor. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı versin de 2 yada 1 farketmezyanlız belim de ağrı var baya inşallah iyi bişeydir.
Yok canım kendi heyecanına ×50 kat ben o kadar daha heyecanlıyım :)))canımmm sonucunn belli oldumu heyecanla bekliyorummm
Ilk
Ilk denemem tek koydular 5.gun embiriyosu ve 2 tane dondurulmusum var geriye kalan
Hadi bekliyoruzzYok canım kendi heyecanına ×50 kat ben o kadar daha heyecanlıyım :)))
bu bendede oluyor biyerde magnezyum eksikliğinden diye okudum ama doktoruma sordum bunu düşünerek uyuduğun için stres yapma dedi...sonuçta guzduz olmuyo mantıklı buldumedosko bendeki diğer olan bir şey sabahları özellikle gerinme siteği oluyor. kendimi zor tutuyorum. önceki gebeliklerimdede vardı.
bunuda denedim ama olmadı bi sorun var ama anlamadım saol cnmsayfanın altında dosya yükle var dosyayı yükle yüklenince resmin altında tam görüntüyü tıkla ve cevaplaya bas canım
Çok güzel hayırlı olsun simdiden sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşArkadaşlar çıktı çok şükür bugün 14.günüm beta hcg 808.1 herkesten ALLAH razı olsun darısı isteyen herkesin başına
Arkadaşlar çıktı çok şükür bugün 14.günüm beta hcg 808.1 herkesten ALLAH razı olsun darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?