2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım gözün aydın değerin çok güzel artmış ikizde olabilir Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Hayırlısı Rabbim den inan gözüm yok Rabbim nasip etsin yeterki sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun tek çift kız erkek Rabbimin emri güzel dualarınız için çok çok çok teşekkür ederim canım benim

Kızlar bugun kesemizi gördük kalp atışlarımızı da duyduk cok şükür Allahım isteyen herkese bu mutlulugu tattırsın inşşş
Ay çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin biz senle aynı gün pozitif sonuç almıştık bende birazdan gidecem inşallah bende görürüm çok heyecanlıyım

Ay çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin biz senle aynı gün pozitif sonuç almıştık bende birazdan gidecem inşallah bende görürüm çok heyecanlıyım
Dualarimdasin canım benim inşallah görürsün yavrularını duyarsın kalp atışlarını e bide aldinmi hayırlısıyla sağlıkla kucağına tamamdır inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…