- 1 Mayıs 2016
- 173
- 78
- 48
- 40
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #4.801
Yok tatlım transferden önce başladı:) keşke öyle olsao ağrılar normal bebek tutunuyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlım transferden önce başladı:) keşke öyle olsao ağrılar normal bebek tutunuyor :)
Canım gözün aydın değerin çok güzel artmış ikizde olabilir Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahArkadaşlar çıktı çok şükür bugün 14.günüm beta hcg 808.1 herkesten ALLAH razı olsun darısı isteyen herkesin başına
Hayırlısı Rabbim den inan gözüm yok Rabbim nasip etsin yeterki sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun tek çift kız erkek Rabbimin emri güzel dualarınız için çok çok çok teşekkür ederim canım benimCanım gözün aydın değerin çok güzel artmış ikizde olabilir Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Canımmmm sende bugün transfer oldun dimi kaç tane koydular kalitesi nasıldı kaçıncı gün embriyosuYok tatlım transferden önce başladı:) keşke öyle olsa
1. Kalite 5. Gün iki tane dediler canım
Canımmmm sende bugün transfer oldun dimi kaç tane koydular kalitesi nasıldı kaçıncı gün embriyosu
Hadi hayırlı olsun canım inşalşah iyi haberlerinide alırız ben çok heyecanlıyım günleri sayıp nasıl bitiricez bilmiyorum miniklerimiz inşallah sıkıca tutunurlar bize1. Kalite 5. Gün iki tane dediler canım
Ay çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin biz senle aynı gün pozitif sonuç almıştık bende birazdan gidecem inşallah bende görürüm çok heyecanlıyımKızlar bugun kesemizi gördük kalp atışlarımızı da duyduk cok şükür Allahım isteyen herkese bu mutlulugu tattırsın inşşş
Dualarimdasin canım benim inşallah görürsün yavrularını duyarsın kalp atışlarını e bide aldinmi hayırlısıyla sağlıkla kucağına tamamdır inşallah :))Ay çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin biz senle aynı gün pozitif sonuç almıştık bende birazdan gidecem inşallah bende görürüm çok heyecanlıyım
AminnKızlar bugun kesemizi gördük kalp atışlarımızı da duyduk cok şükür Allahım isteyen herkese bu mutlulugu tattırsın inşşş
Tahlil sonucu bekliyorum dua edin arkadaşlarAminn
Canım darısı isteyen herkesin başına benim de başıma
Dualarimdasin canım Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin de seninde bizimde kucağımızi boş bırakmasın inşallahTahlil sonucu bekliyorum dua edin arkadaşlar
İnş cnm çok heyecanlıyimDualarimdasin canım Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin de seninde bizimde kucağımızi boş bırakmasın inşallah
Seni cook iyi anlıyorum canım sana dua ediyorum valla ne zaman verdin kanı ALLAH'in izniyle ne zaman çıkacak sonuçlarİnş cnm çok heyecanlıyim
11 de çıkıyor canımSeni cook iyi anlıyorum canım sana dua ediyorum valla ne zaman verdin kanı ALLAH'in izniyle ne zaman çıkacak sonuçlar
Daha once hic test yapmadinmi canim insallah hersey istedigin gibi olur guzel sonuclarin olur insallah11 de çıkıyor canım
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallahTahlil sonucu bekliyorum dua edin arkadaşlar
Dün evde yaptım negatif çıkmıştı kan tahlili ilkkez yapıyorumDaha once hic test yapmadinmi canim insallah hersey istedigin gibi olur guzel sonuclarin olur insallah
Hayırlı haberler inşallah Rabbim yüzünu güldürsün canım11 de çıkıyor canım
Beklemek en zor olani ama insallah guzel haberler alirsin ve o pis idrar testi sendede bendede yanilmistir insallahDün evde yaptım negatif çıkmıştı kan tahlili ilkkez yapıyorum