• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

:KK200: valla en azından rahat bir nefes aldım şimdilik.
bir daha test istemedi . 2 hafta sonra dedi. hemşire 3 dedi. tam tarih sordum daha dönüş yapmadı. ne zamana alıcaz kafam karıştı o_O
Canım ben 3 Şubat'ta sonuç aldım 20 Şubat'ta çağırdılar ya 17 gün üç hafta yani nerdeyse

Al be
Kızlar bugün beşinci günüm belirti araya araya Kafayı yiyecem sanırım.hiç belirtim yok biraz göğüslerimde Doygunluk var onun dışında yok ya olmadı mı acaba çok korkuyorum bu gidişle kan testi de verememem ben.ilk gün kasıklarım agrıdı ufak ufak bel ağrılarım oldu o kadar :KK43:((
al bendende o kadar 9 subat transfer 18 tahlil yap dedi biraz fazla uzaniyorum onun verdigi bir agirlik var carsamba gidip kana bakiyim diyorum 10 veya 20 varsa onada raziyim

Benim 11. Gunum pozitifi gordum cok sukur. Simdilik her sey yolunda. Ama en ufak agrim sizim olmadi. Hala da yok.gercekten Minnacik agri hissetmedim canim.

Teşekkür ederim canım sevindim

Merhaba kızlarr transferim oldu orda iki saat uzandım ama eve geldiğimde unutup aniden eğildim sıkıntı olur mu ? Benim hareketlerim hep anidir bunu dikkate almak zor olacak benim icin başka tavsiyeniz var mı transfer sonrası icin

Sorun olmaz canım bizim merkezde iki konuda uyardılar biri kesinlikle cinsel ilişki yok ikincisi kabız olmayacaksın.onun dışında yolda yürüyebilirsin merdivende banyo da sorun olmaz dediler

Al be
al bendende o kadar 9 subat transfer 18 tahlil yap dedi biraz fazla uzaniyorum onun verdigi bir agirlik var carsamba gidip kana bakiyim diyorum 10 veya 20 varsa onada raziyim
Benim de 9 Şubat transferim 21 ine yaptır dediler.iş Yapmıyorum ben ama öle çok fazla uzanamıyorumda Rabbim Hayırlısı ile nasip etsin

11 yildir ari gibi calisiyordum keskeleri yasamamak ve anamin sozlerinden dolayi uzaniyorum tlf bile gizlice aliyom elinden gelse konusma yoruldun diyecek:anne::anne:
Canım Rabbim nasip edecekse eğer uzansak da ayak da dursak da nasip olur.inşallah Rabbim nasip eder hepimize hayırla hamile kalıp kucağımıza almayı .kaçıncı tedavin embriyoların durumu nasıl dı?

Bende bugün 2. testimi yaptım 11. günüm 137 çıktı çok şükür. 2 gün önceki 57 di. Doktorum haftaya pazartesi ilk muayeneme çağırdı. Erken mi bilemedim. 2 embriyo transfer edildi ama bu değerden de tek gibi anlaşılıyor. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı versin de 2 yada 1 farketmez:anne: yanlız belim de ağrı var baya inşallah iyi bişeydir.

Bende bugün 2. testimi yaptım 11. günüm 137 çıktı çok şükür. 2 gün önceki 57 di. Doktorum haftaya pazartesi ilk muayeneme çağırdı. Erken mi bilemedim. 2 embriyo transfer edildi ama bu değerden de tek gibi anlaşılıyor. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı versin de 2 yada 1 farketmez:anne: yanlız belim de ağrı var baya inşallah iyi bişeydir.
Hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin

edosko edosko bendeki diğer olan bir şey sabahları özellikle gerinme siteği oluyor. kendimi zor tutuyorum. önceki gebeliklerimdede vardı.
bu bendede oluyor biyerde magnezyum eksikliğinden diye okudum ama doktoruma sordum bunu düşünerek uyuduğun için stres yapma dedi...sonuçta guzduz olmuyo mantıklı buldum :dua:

sayfanın altında dosya yükle var dosyayı yükle yüklenince resmin altında tam görüntüyü tıkla ve cevaplaya bas canım
bunuda denedim ama olmadı bi sorun var ama anlamadım saol cnm

Back