- 29 Mayıs 2016
- 312
- 341
- 103
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #4.821
Canım sen ne yaptın hayırlı haberlerini bekliyorumCanım gözün aydın değerin çok güzel artmış ikizde olabilir Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen ne yaptın hayırlı haberlerini bekliyorumCanım gözün aydın değerin çok güzel artmış ikizde olabilir Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Maşallah canım sonuna kadar sağlıkla gitsin inşAllah..Aramızda pek gün farkı yok, bende geçen hafta gitmiştim. Karından baktı 2 kese gözüktü ancak bebek ve kalp atışı duymadık. Haftaya tekrar gel demişti. Senin karından mı bakıldı yoksa vajinal mi?Kızlar bugun kesemizi gördük kalp atışlarımızı da duyduk cok şükür Allahım isteyen herkese bu mutlulugu tattırsın inşşş
İnşallah onuda duyarsın canım benim de 27 sinde randevum var keseyi görmeye gidecem inşallah doktorum bana keseyi kesin görürüz inşallah kalp atışlarını duymasak korkma erken olabilir o zaman sana başka bir randevu veririz dedi sabırli ol kendine aynı stresi yaşamaktansa gününü bekle tedaviye ilk başladığın zamanları hatırla bu günün geleceğine inanmıyorduk bak çok şükür bu günler de geldi 2 hafta neki bizi daha kocaman bir 8 ay bekliyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGünaydın kızlar.. güzel haberler alacağınız bir gün olsun inşaAllah... biz 7. haftamızdayız.. henüz 5+2 deyken doktora gidip kesemizi gördük ama kalp atışı için bişey dememişti.. 10 gün sonra bir gel dedi.. ben de nasılsa ayın 27 sinde randevum var die istemedim... şimdiyse kalp atışlarını çook merak ediyorum.. daha koocaman 2 haftaa var ve bana çook uzun bir zaman gbi geliyor. bir yandan da korkuyorum tabi.. sizce başka bir doktordan randevu alıp kalp atışlarını duymak için gitmeli miyim doktora?
Canımmm güzel haberlerle gel inşAllah..Canım gözün aydın değerin çok güzel artmış ikizde olabilir Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Malesef sonuç olumsuz 1.20 bütün hallerim yıkıldıBeklemek en zor olani ama insallah guzel haberler alirsin ve o pis idrar testi sendede bendede yanilmistir insallah
Canım hayirlisi olsun inşallah üzülme Rabbim senin kucagini evlatsız bırakmasın inşallahMalesef sonuç olumsuz 1.20 bütün hallerim yıkıldı
canim hayirlisini istedik rabbim demekki hayirlisi buymus uzulmeMalesef sonuç olumsuz 1.20 bütün hallerim yıkıldı
Hayallerim alt üst oldu diye üzülme nereden biliyorsun altının üstünden daha iyi olmayacağını... geçmiş olsun ve hayırlara vesile olsun inşallah rabbim kimseye imrendirmesin ve kucağını yavrusuz bırakmasın inşallahMalesef sonuç olumsuz 1.20 bütün hallerim yıkıldı
öyle deme rabbim daha büyük acılar yaşatmasın. bende ilkinde böyle dedim üzerine 2 gebelik geçirdim ikisindede kürtaj olmak zorunda kaldım. pes etme rabbim sanada bir gün nasip eder inşallahMalesef sonuç olumsuz 1.20 bütün hallerim yıkıldı
Canim cok uzuldum ama Allahin dedigi olur inan elimizden hicbirsey gelmez onun taktidiri.Rabbim zamani gelince en guzelini sana vericek insallahMalesef sonuç olumsuz 1.20 bütün hallerim yıkıldı
Canim senin 9.gun 134 muydu bugun kacinci gunun?yuksek cikmis saten ikinci testi neden istemislerki?bende kan verdim geldim. sonuç bekliyorum. bakalım artış oldumu
doktor istedi bugün 13.günCanim senin 9.gun 134 muydu bugun kacinci gunun?yuksek cikmis saten ikinci testi neden istemislerki?
kaçta çıkacakmışbende kan verdim geldim. sonuç bekliyorum. bakalım artış oldumu
daha çıkmadı 2 saatte çıkar dedi ama ses yokkaçta çıkacakmış
Bugün 12. GünüMCanim senin 9.gun 134 muydu bugun kacinci gunun?yuksek cikmis saten ikinci testi neden istemislerki?
Canım çıktı mı sonucundaha çıkmadı 2 saatte çıkar dedi ama ses yok
1034.6 çıktı canımCanım çıktı mı sonucun