• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

11 yildir ari gibi calisiyordum keskeleri yasamamak ve anamin sozlerinden dolayi uzaniyorum tlf bile gizlice aliyom elinden gelse konusma yoruldun diyecek:anne::anne:
yatmak iyi değil doktorum kan dolaşımın durduğunu söyledi. rahim için yatmak iyi değil. o yuzden sürekli yatma. senin için daha sıkıntı olur. evden dışarı çıkma otur tv izle evde dolaş ama yatma

Arkadaşlar çıktı çok şükür bugün 14.günüm beta hcg 808.1 herkesten ALLAH razı olsun darısı isteyen herkesin başına
çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. yarında ben vercem sarısı başıma.

bu bendede oluyor biyerde magnezyum eksikliğinden diye okudum ama doktoruma sordum bunu düşünerek uyuduğun için stres yapma dedi...sonuçta guzduz olmuyo mantıklı buldum :dua:

bunuda denedim ama olmadı bi sorun var ama anlamadım saol cnm

valla sabah kalktığımda ve gece yatakda resmen gerinmemek için direniyorum. gündüzde bazen oluyor. oturduğumda falan. birde bitkinlik var.

çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. yarında ben vercem sarısı başıma.

valla sabah kalktığımda ve gece yatakda resmen gerinmemek için direniyorum. gündüzde bazen oluyor. oturduğumda falan. birde bitkinlik var.
Amin canım darısı senin herkesin başına inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alalım inşallah

Back