2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Lütfen bana yardımcı olun. 12 haftalık hamileyim. Cumartesiden bu yana gribim. Pazar günü kahverengi akıntım geldi hemen doktora gittik pruloton iğne yapıldı ve doktor progestan verdi günde iki kere kullanıyorum bugün yine tuvalette peçeteye akıntıyla beraber kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum
 
Bende prima premium care kullanıyorum ve 2 aydır 4 numara kullanıyoruz biz. 3 nımarada belden kaka fışkırıyodu :)
Bir defa yaşadım bizde çiş taştı ama ondada 12 saat fazla kalmıştı. Bu paketim bitsin 4 geçecem bitsin diye bekliyorum
 

Ah canım korkma, Allah ol dedikten sonra oluyor. Benim de hamileliğim kanamalarla, kahverengi lekelenmelerle geçti. Buradaki arkadaşlar bilir. Progestan haplar proluton iğneler kullanıp durdum. Şuan kızım kollarımda.. Allah ömür vermişse ol demişse olur sen dualarını et rahat ol yat dinlen.. İnşallah yavrun seninle kalacaktır. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
 
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin benim on üçüncü haftaya kadar kanmam oldu sakin ol bol bol dinlen stres olup bebeği strese sokma derim kahverengi akıntı bir süre gelir sonra kesilir aktif kanamadır önemli olan
 
Teşekkür ederim elimde değil ağlamaktan başka bişey gelmiyo elimden
 
Bende şu an progestan hap kullanıyorum iğneyi bi defa yaptırdı doktor ama elimde değil çok korkuyorum endişeleniyorum
 
Bende şu an progestan hap kullanıyorum iğneyi bi defa yaptırdı doktor ama elimde değil çok korkuyorum endişeleniyorum

Bilmez miyim o korkuyu, benim iki kaybımdan sonra kavuştum bu yavruma.. Doktorun odasına girerken titremekten yürüyemiyordum bile. Doktorum o halimi görünce bağırmıştı bana, stres korku kanamalardan daha çok zarar verir bebeğe, lütfen rahat ol demişti. Sen de lütfen rahat ol, imkanın varsa yalnız kalma, yanında biri olsun, böylece kafan dağılır, kendini daha iyi hissedersin.
 
Hamileliği ilk öğrendiğim günden itibaren 5.ayıma kadar kanama ve bu şekilde düzenli iğne ilaçla devam ettim canım. Hatta yemek ve wc dışında ayağa kalkmam bile yasaktı. Sen kendine çok dikkat et Allah izin verirse bişeycik olmaz.
 
Kızlar günaydın
Bugün oglumun 6.ay aşıları olacak
Çok tedirginim sizler ates sorunu yaşadınız mı
 
Çok teşekkür ederim inşallah düzelir herşey
 
Malesef. Eşim 8 5 çalışıyo. Ben de çalışıyorum normalde ama doktorum rapor verdi. Sabahtan akşama kadar tek başımayım evde zaten çok duygusalım bu aralar kurup duruyorum
 
Kızlar günaydın
Bugün oglumun 6.ay aşıları olacak
Çok tedirginim sizler ates sorunu yaşadınız mı
Ateş oluyor maalesef. Hemşire bana ateşi çıkmaya başlayınca ilaç ver dedi ama ben çıkmadan verdim. O gün bi dha vermedim ertesi sabah 37,5 civarıydı ateşi yine verdim. Doktorumuzda demişti 6. Ay aşılarında ateş olabilir diye. Sen ilacını hazır tut :)
 
Sağ ol canım eve gelir gelmez ateş düşürücü veririm ne olur ne olmaz
 
Kızlar günaydın
Bugün oglumun 6.ay aşıları olacak
Çok tedirginim sizler ates sorunu yaşadınız mı

Günaydın, 6.ay aşıları bizde ateş yaptı canım, bayağı ağır atlatmıştık geceyi. Ama tabi bazı bebek çok rahat geçirebiliyor. O anki bağışıklık durumuna, vücut direncine bağlıymış bu durum. Bize hemşire ağrısı ateşi olmadan calpol vermeyin demişti, kimisi de aşıdan döner dönmez calpol veriyor rahat atlatıyor. Sen hemşireye sorar ona göre hareket edersin. Şimdiden çok geçmiş olsun..
 
Aşıları olduk çok ağlıyo hala
Eve gidince calpol ver dedi hemşire
Bakalım inşallah rahatlar
 
Bizde ateş falan yapmadı hatta biz gezmeye gittik aşıdan sonra sadece aşı olurken çok ağladı
İnşallah bizdede olmaz canım
Eve geldik uyuyo şimdi rahatladı. Şimdiye kadar hiç ateşlenmedi o yüzden biraz stres yaptım. hemşire 38.5 olana kadar normal dedi ama bide bana sor. 12. Aya kadar rahatız çok şükür :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…