kasiklarim agriyor bi kac gundur. dun test yaptim cikmadi ya of olmadimi acabakısçeler napıyosunuz bakalım?
aloretha Happyending 16 mayıs
Benimkigeliyor 19 mayıs
bogazlikazak _myth_ 21 mayıs
_citygirl_ aysefeytum November 22 23 mayıs
M maviturna @just__married M MrsRed 25 mayıs
ilkduyansenol 26 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
@efrahesila A abceee 30 mayıs
scarlet82 @befer K kimyaci87 1 haziran
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
canım 3-4 gün önce benimde inanılmaz karın ağrım oldu dedim şimdi adet olacam olmadıkasiklarim agriyor bi kac gundur. dun test yaptim cikmadi ya of olmadimi acaba
sende benim gibi acele etmişsin maalesef sabır işi bu iş sabretmek gerekiyorBende bu sabah yaptim son 4 kocaman tek cizgi cikti moralim ister istemez bozuldu. Sıkıldım vala artik su aptal bebegi beklemekten...
amin canım bakalım artık kısmet demekten başka bişey gelmiyor eldenAynen canim sabir sabir insallah catlamayiz . Haydi bakalim senin yarin mis batin. Insallah gelmezda bebis gelirr
bende de belirti yok ne olacak bilmiyorum yacanlarım günaydın
hayırlı haftalarınız olsun
son 1 hiçbir belirti yok beklemedeyim
Benimkigeliyor 19 mayıs
M maviturna @just__married@Karpuzlimon 25 mayıs
ilkduyansenol 26 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
içimizi ferah tutucaz canım vakti zamanı dolmadan hiçbirşey olmuyor bekleyeceğizbende de belirti yok ne olacak bilmiyorum ya
Ayý hadi bakalım inşallah gelmiştir bu ay bebişin :)canlarım günaydın
hayırlı haftalarınız olsun
son 1 hiçbir belirti yok beklemedeyim
Benimkigeliyor 19 mayıs
M maviturna @just__married@Karpuzlimon 25 mayıs
ilkduyansenol 26 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
ogle adet oldum cok mutsuzummmmiçimizi ferah tutucaz canım vakti zamanı dolmadan hiçbirşey olmuyor bekleyeceğiz
olsun canım sıkma canını bir daha ay olur inşallahogle adet oldum cok mutsuzummmm
Benim kafam yine karıştı.ben ikinci gebelik planindayim.ilk evladima 20 ay sonra hamile kalabildim akliniza gelebilecek her türlü testi yaptirdim normal sonuclandi tabi.bu 3.denememiz gecen ay adete 3 gun kala 2 test silik çıkmıştı.ovulasyon takibi yapıyorum.33 34 gunde bir regl oluyorum.yumurtlama cogunlukla 19. 20. gunlerde oluyordu ama bu ay 16.gun pozitif oldu.testlerle birlikte comfort days erken gebelik testi siparis etmiştim.10 gun evvelden bildiriyor yaziyor üstünde.adetim muhtemelen 21 mayisa kaydi 8 gun var bir deneyeyim dedim yine silik cizgi var bekleyince çıkmadı ilk 5dk içinde çıktı.Ben ilk gebeligimde kan sulandirici ilac ve igne kullandım.ikinciye kalırsam yine ayni olacak.dr hemen haberim olsun dedigi icin azcik erken derdine düştüm anlayacaginiz.testin resmini atsam kesin goremezsiniz cok zor.keske 2 tane sipariş etseymisim ya yarin da yapardım
Aaaa öyle mi ... ilk kez yaptım erken bildiren test ozaman çok kaile almayayım 22sine kadar beklemeye devam o vakitCanım ya moralini bozmak gibi olmasın ama ben erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Genelde hep silik çizgi çıkıyor. İnşallah vardır yine de tabii ama bence biraz daha bekleyip normal test yap.
Aaaa öyle mi ... ilk kez yaptım erken bildiren test ozaman çok kaile almayayım 22sine kadar beklemeye devam o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?