2017 Mayıs - Haziran aylarında hamile kalmak isteyenler

Çalışmalara devam:) Stres yapmamaya calışıyorum bir yandan. Günün ve anın tadına vararak bekliyorum bebişimi..

Bende adete yakın belirtiler yok ama çok sık ilişki de olamadı eşimin vardiyasından, nasip :)

Bende bu sabah yaptim son 4 kocaman tek cizgi cikti moralim ister istemez bozuldu. Sıkıldım vala artik su aptal bebegi beklemekten...

bende de belirti yok ne olacak bilmiyorum ya

Ayý hadi bakalım inşallah gelmiştir bu ay bebişin :)

Ben de üç gün kala test yapmayı düşünüyorum sabredebilirsem. Zaman hiç geçmiyor bu arada 34 yaşındayım. 5 buçuk yaşında bir oğlum 2 yaşında bir kızım var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar

Benim kafam yine karıştı.ben ikinci gebelik planindayim.ilk evladima 20 ay sonra hamile kalabildim akliniza gelebilecek her türlü testi yaptirdim normal sonuclandi tabi.bu 3.denememiz gecen ay adete 3 gun kala 2 test silik çıkmıştı.ovulasyon takibi yapıyorum.33 34 gunde bir regl oluyorum.yumurtlama cogunlukla 19. 20. gunlerde oluyordu ama bu ay 16.gun pozitif oldu.testlerle birlikte comfort days erken gebelik testi siparis etmiştim.10 gun evvelden bildiriyor yaziyor üstünde.adetim muhtemelen 21 mayisa kaydi 8 gun var bir deneyeyim dedim yine silik cizgi var bekleyince çıkmadı ilk 5dk içinde çıktı.Ben ilk gebeligimde kan sulandirici ilac ve igne kullandım.ikinciye kalırsam yine ayni olacak.dr hemen haberim olsun dedigi icin azcik erken derdine düştüm anlayacaginiz.testin resmini atsam kesin goremezsiniz cok zor.keske 2 tane sipariş etseymisim ya yarin da yapardım

Canım ya moralini bozmak gibi olmasın ama ben erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Genelde hep silik çizgi çıkıyor. İnşallah vardır yine de tabii ama bence biraz daha bekleyip normal test yap.

Canım ya moralini bozmak gibi olmasın ama ben erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Genelde hep silik çizgi çıkıyor. İnşallah vardır yine de tabii ama bence biraz daha bekleyip normal test yap.
Aaaa öyle mi ... ilk kez yaptım erken bildiren test ozaman çok kaile almayayım 22sine kadar beklemeye devam o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…