- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
3 gun kaldi. belirtin var miiiay aynı günüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gun kaldi. belirtin var miiiay aynı günüz
Canm malesef kirmizilarr geldiiGünaydın kısçeler
H Hayalettim durumun nedir merak ettik.
H Hayalettim 10 mayıs
aloretha 16 mayıs
bogazlikazak 21 mayıs
_citygirl_ aysefeytum November 22 23 mayıs
M maviturna just__married 26 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
@efrahesila A abceee 30 mayıs
scarlet82 @befer K kimyaci87 1 haziran
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
Canim kısmet degilmis. Haziranda insallah moral bozmak yok..Canm malesef kirmizilarr geldii
Selam kızlar,
Mayıs, Haziran aylarında hamile kalmak isteyenleri görelim bakalım.
Bu ay ikinci denememizi yapıyoruz bakalım Allah nasip ederse bu ay bebişimiz olsun istiyoruz
Beklemede olan, denemde olan herkesi görmek isterim
H Hayalettim 10 mayıs
aloretha Happyending 16 mayıs
bogazlikazak 21 mayıs
_citygirl_ aysefeytum November 22 23 mayıs
M maviturna just__married
@Karpuzlimon 25 mayıs ilkduyansenol 26 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
@efrahesila A abceee 30 mayıs
scarlet82 @befer K kimyaci87 1 haziran
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
Amin canmm ovulasyon testi kullanman daha kolaylastirir isiniSelam kızlar. Bu topik tam bana göre. Hamile kalmak için sadece mayıs ve haziran ayım var. Eşim yurtdışında ve 2 aylığına eşimin yanına geldim Bat 21 Mayıs. Beni de eklerseniz sevinirim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin canmm ovulasyon testi kullanman daha kolaylastirir isini
Benim ilk olcak Allah nasip ederse cok heycanliyimSağol canım. Allah nasip ederse 3. çocuğu istiyoruz. O yüzden yumurtlama günümü hemen hemen tahmin edebiliyorum artık. Düşüklerle birlikte 6. gebeliğim olacak. Baya tecrübe kazandım. Teşekkür ederim yine de tavsiyen için
Benim ilk olcak Allah nasip ederse cok heycanliyim
Olur ya insValla ilk de olsa 3. de olsa heyecan aynı ilkmiş gibi. Saatleri sayıyorum neredeyse
Canim ben hep ovulasyon testi kullandim ama o daha cok stres yapiyo kesinlikle regl bitiminden itibaren gun asiri iliski de bulunmak ama atlarmadan daha mantikli geliyor.ta ki diger regl baslangicina kadar cunki bazen regl baslamasina 3-4 gun kala bile yumurta catlayabiliyormus.ben birdahakine onsallah boyle deneyecegimBu ay ovulasyon testine baslamaya karar verdim. Haziran 2 adet tarihim. Ins hepimiz hayirli haber veririz
ayni ben ya esim bi gidiyo 5 ay yok geliyo 3 ay kaliyo yani 3 ayimiz oluyo bizim calismalar icinSelam kızlar. Bu topik tam bana göre. Hamile kalmak için sadece mayıs ve haziran ayım var. Eşim yurtdışında ve 2 aylığına eşimin yanına geldim Bat 21 Mayıs. Beni de eklerseniz sevinirim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
bizde 2. Yi istiyoruz valla ve katiliyorum sana ama maalesef bu durum da bizde olumsuz oluyo stresten yumurta ya gelismiyo ya gec yumurtluyor ya da gelisip çatlamıyor ama bu stresi nasil atlaticam onu da bilmiyorum esim burda olsa belki atlatirim ama olmayinca haliyle 3 ayim olunca stres istemesem de oluyoValla ilk de olsa 3. de olsa heyecan aynı ilkmiş gibi. Saatleri sayıyorum neredeyse
Olur ya ins
Canim ben hep ovulasyon testi kullandim ama o daha cok stres yapiyo kesinlikle regl bitiminden itibaren gun asiri iliski de bulunmak ama atlarmadan daha mantikli geliyor.ta ki diger regl baslangicina kadar cunki bazen regl baslamasina 3-4 gun kala bile yumurta catlayabiliyormus.ben birdahakine onsallah boyle deneyecegim
ayni ben ya esim bi gidiyo 5 ay yok geliyo 3 ay kaliyo yani 3 ayimiz oluyo bizim calismalar icin
bizde 2. Yi istiyoruz valla ve katiliyorum sana ama maalesef bu durum da bizde olumsuz oluyo stresten yumurta ya gelismiyo ya gec yumurtluyor ya da gelisip çatlamıyor ama bu stresi nasil atlaticam onu da bilmiyorum esim burda olsa belki atlatirim ama olmayinca haliyle 3 ayim olunca stres istemesem de oluyo
ben de bugün vuruldum 14 gün sonra sonucu görücez birlikte :)Kızlar iki gun önce catlatma ignesi vurdurdum. 3 yumurtam varmis. Bu ay cok istiyorum bebegimi. Hayirlisiysa gelir insallah..
Ay canımm hadi hakkımızda hayırlısı:)ben de bugün vuruldum 14 gün sonra sonucu görücez birlikte :)
canım valla bişey yok gibi ara ara midem bulanıyor ama başka bişey yok son 2 bakıcaz3 gun kaldi. belirtin var miii