2017 Mayıs - Haziran aylarında hamile kalmak isteyenler

Bu ay ovulasyon testine baslamaya karar verdim. Haziran 2 adet tarihim. Ins hepimiz hayirli haber veririz

Kızlar iki gun önce catlatma ignesi vurdurdum. 3 yumurtam varmis. Bu ay cok istiyorum bebegimi. Hayirlisiysa gelir insallah..

Selam kızlar. Bu topik tam bana göre. Hamile kalmak için sadece mayıs ve haziran ayım var. Eşim yurtdışında ve 2 aylığına eşimin yanına geldim Bat 21 Mayıs. Beni de eklerseniz sevinirim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Amin canmm ovulasyon testi kullanman daha kolaylastirir isini

Amin canmm ovulasyon testi kullanman daha kolaylastirir isini

Sağol canım. Allah nasip ederse 3. çocuğu istiyoruz. O yüzden yumurtlama günümü hemen hemen tahmin edebiliyorum artık. Düşüklerle birlikte 6. gebeliğim olacak. Baya tecrübe kazandım. Teşekkür ederim yine de tavsiyen için

Benim ilk olcak Allah nasip ederse cok heycanliyim

Bu ay ovulasyon testine baslamaya karar verdim. Haziran 2 adet tarihim. Ins hepimiz hayirli haber veririz
Canim ben hep ovulasyon testi kullandim ama o daha cok stres yapiyo kesinlikle regl bitiminden itibaren gun asiri iliski de bulunmak ama atlarmadan daha mantikli geliyor.ta ki diger regl baslangicina kadar cunki bazen regl baslamasina 3-4 gun kala bile yumurta catlayabiliyormus.ben birdahakine onsallah boyle deneyecegim

ayni ben ya esim bi gidiyo 5 ay yok geliyo 3 ay kaliyo yani 3 ayimiz oluyo bizim calismalar icin

Valla ilk de olsa 3. de olsa heyecan aynı ilkmiş gibi. Saatleri sayıyorum neredeyse
bizde 2. Yi istiyoruz valla ve katiliyorum sana ama maalesef bu durum da bizde olumsuz oluyo stresten yumurta ya gelismiyo ya gec yumurtluyor ya da gelisip çatlamıyor ama bu stresi nasil atlaticam onu da bilmiyorum esim burda olsa belki atlatirim ama olmayinca haliyle 3 ayim olunca stres istemesem de oluyo

Zaman kısıtlı olunca stres ister istemez oluyor maalesef. Yine de çok takmamaya çalışmak lazım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…