• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs - Haziran aylarında hamile kalmak isteyenler

Amin cnm aslında kış bebeği istediğim içinde oyle soyledım güzel aylar dıye şubat güzel Ay doğum için:ıslık: Nezamandır deniyorsun?
Bebek isteyen arkadaslar kaç yıllık evlısınız ?

Merhaba arkadaslar bizde kac zamandır ikinci bebegimizi istiyoruz ama nasip iste olmayinca olmuyor. Benim bir sorum olacakti sizlere bu ay benim adetim 21 gun gecikti bugun itibariyle ve gecilmenin 13.gun kan testi yaptim bhcg 0.5 ti yani negatif dr a gittim pazartesi birdaha yap.gec dollenme olabilir dedi yani 18.gun gecikmein yaptik kan testi yine negatif ama bhcg 3.9 olmus dr cuma birdaha yap dedi simdi bu kadar gecikmeye kan testinde cikmamasina rağmen hamile olma ihtimalim var mi sizce

Merhaba arkadaslar bizde kac zamandır ikinci bebegimizi istiyoruz ama nasip iste olmayinca olmuyor. Benim bir sorum olacakti sizlere bu ay benim adetim 21 gun gecikti bugun itibariyle ve gecilmenin 13.gun kan testi yaptim bhcg 0.5 ti yani negatif dr a gittim pazartesi birdaha yap.gec dollenme olabilir dedi yani 18.gun gecikmein yaptik kan testi yine negatif ama bhcg 3.9 olmus dr cuma birdaha yap dedi simdi bu kadar gecikmeye kan testinde cikmamasina rağmen hamile olma ihtimalim var mi sizce
Hiç gebe kalamadim canım bilmiyorum ama okuduğum gördüğüm kadarıyla olabilir...biraz daha bekle...adet söktürücü kullanıp hamile kaldığını öğrenen duydum..hersey olabilir

Amin cnm aslında kış bebeği istediğim içinde oyle soyledım güzel aylar dıye şubat güzel Ay doğum için:ıslık: Nezamandır deniyorsun?
Bebek isteyen arkadaslar kaç yıllık evlısınız ?
Bende hep yaz bebeği olsun istemiştim ama kısmet artık yaz kis farketmez.:)) 4 yıllık evliyim iki yıldır da istiyoruz henüz kısmet olmadı. ..7 aydir duzenli doktora gittik asilama olduk ama tutmadi...siz ne kadardır istiyorsunuz

Bende hep yaz bebeği olsun istemiştim ama kısmet artık yaz kis farketmez.:)) 4 yıllık evliyim iki yıldır da istiyoruz henüz kısmet olmadı. ..7 aydir duzenli doktora gittik asilama olduk ama tutmadi...siz ne kadardır istiyorsunuz
Canım bız daha cok yeni 29 nısandan bu yana korunmayı bıraktık eşim istiyordu bende sonraları ikna oldum yolun başındayım daha Allah emeklerinizin karşılığını verir nasıpte varsa canım inşallahh... kaç yaşındasın

Selam kızlar,
Mayıs, Haziran aylarında hamile kalmak isteyenleri görelim bakalım.
Bu ay ikinci denememizi yapıyoruz bakalım Allah nasip ederse bu ay bebişimiz olsun istiyoruz :dua:

Beklemede olan, denemde olan herkesi görmek isterim :KK49:

H Hayalettim 10 mayıs
aloretha aloretha 16 mayıs
bogazlikazak bogazlikazak 21 mayıs
_citygirl_ _citygirl_ aysefeytum aysefeytum November 22 November 22 23 mayıs
M maviturna just__married just__married ilkduyansenol ilkduyansenol 26 mayıs
Pamukum22 Pamukum22 28 mayıs
@efrahesila A abceee 30 mayıs
scarlet82 scarlet82 @befer K kimyaci87 1 haziran
herbisi herbisi 3 haziran
tulinkrc tulinkrc 8 haziran
bende varimmm bat 16 mayiss

Bat 25 Mayıs, ben bu ay da olmazsa doktora gidip tetkik yaptırması konusunda ısrarcı olucam, ilk gittim yapmadı çünkü doğal yoldan kalabilirsiniz yumurtalıklarında problem yok dedi, sadece 2 cm çikolata kistim var, o engel değil dedi, adetlerim düzenli, mart ayında rahim ağzı yaram varmış onu yaktırdım, kanamam oluyordu acı oluyordu kurtuldum şükür, Aralık'tan beri düzenli ilişki olmasa da deniyoruz, mart ve Nisanda yara yakımı sonrası bi buçuk ay ara verdik, 4 buçuk aydır kalamadım

Benim bu ay beklentim yok fazla,hazirana kaldım bence,1 haziran dedim ama daha yumurtlamadım :kızgın:

Back