- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm seninde ve herkesin mübarek olsun gönlünden geçenler kabul olsun inşallah hamile kalmak için çok iyi aylar degıl mi bunlarKandiliniz mübarek olsun kizlar...Nasılsıniz?
İnşallah canim şu hayırlı mübarek aylarda güzel haberler alır da seviniriz:))saol cnm seninde ve herkesin mübarek olsun gönlünden geçenler kabul olsun inşallah hamile kalmak için çok iyi aylar degıl mi bunlar
Hiç gebe kalamadim canım bilmiyorum ama okuduğum gördüğüm kadarıyla olabilir...biraz daha bekle...adet söktürücü kullanıp hamile kaldığını öğrenen duydum..hersey olabilirMerhaba arkadaslar bizde kac zamandır ikinci bebegimizi istiyoruz ama nasip iste olmayinca olmuyor. Benim bir sorum olacakti sizlere bu ay benim adetim 21 gun gecikti bugun itibariyle ve gecilmenin 13.gun kan testi yaptim bhcg 0.5 ti yani negatif dr a gittim pazartesi birdaha yap.gec dollenme olabilir dedi yani 18.gun gecikmein yaptik kan testi yine negatif ama bhcg 3.9 olmus dr cuma birdaha yap dedi simdi bu kadar gecikmeye kan testinde cikmamasina rağmen hamile olma ihtimalim var mi sizce
Bende hep yaz bebeği olsun istemiştim ama kısmet artık yaz kis farketmez.:)) 4 yıllık evliyim iki yıldır da istiyoruz henüz kısmet olmadı. ..7 aydir duzenli doktora gittik asilama olduk ama tutmadi...siz ne kadardır istiyorsunuzAmin cnm aslında kış bebeği istediğim içinde oyle soyledım güzel aylar dıye şubat güzel Ay doğum için Nezamandır deniyorsun?
Bebek isteyen arkadaslar kaç yıllık evlısınız ?
Canım bız daha cok yeni 29 nısandan bu yana korunmayı bıraktık eşim istiyordu bende sonraları ikna oldum yolun başındayım daha Allah emeklerinizin karşılığını verir nasıpte varsa canım inşallahh... kaç yaşındasınBende hep yaz bebeği olsun istemiştim ama kısmet artık yaz kis farketmez.:)) 4 yıllık evliyim iki yıldır da istiyoruz henüz kısmet olmadı. ..7 aydir duzenli doktora gittik asilama olduk ama tutmadi...siz ne kadardır istiyorsunuz
29 canım sen ?Canım bız daha cok yeni 29 nısandan bu yana korunmayı bıraktık eşim istiyordu bende sonraları ikna oldum yolun başındayım daha Allah emeklerinizin karşılığını verir nasıpte varsa canım inşallahh... kaç yaşındasın
Ay insallah ya cok istiyoruz hayirlisi insallahHiç gebe kalamadim canım bilmiyorum ama okuduğum gördüğüm kadarıyla olabilir...biraz daha bekle...adet söktürücü kullanıp hamile kaldığını öğrenen duydum..hersey olabilir
bende varimmm bat 16 mayissSelam kızlar,
Mayıs, Haziran aylarında hamile kalmak isteyenleri görelim bakalım.
Bu ay ikinci denememizi yapıyoruz bakalım Allah nasip ederse bu ay bebişimiz olsun istiyoruz
Beklemede olan, denemde olan herkesi görmek isterim
H Hayalettim 10 mayıs
aloretha 16 mayıs
bogazlikazak 21 mayıs
_citygirl_ aysefeytum November 22 23 mayıs
M maviturna just__married ilkduyansenol 26 mayıs
Pamukum22 28 mayıs
@efrahesila A abceee 30 mayıs
scarlet82 @befer K kimyaci87 1 haziran
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
Insaallah kaliriz ya dua edelim birbirimizeBenn bennnn bennnn evet evet bende istiyorum
İnşallah canm ya allah istiyiyeni boş cevirmesjn inşallah ben klomen başladım inşallah bu ay tutarInsaallah kaliriz ya dua edelim birbirimize
ay aynı günüzbende varimmm bat 16 mayiss