Olmaz canım[/QUOiyi çok sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz canım[/QUOiyi çok sukur
Rabbim duana icabet etsin inşallah nasip etsin canimKızlar rüyamda bebek emziriyordum çok gerçekti erkek bebekti ya ay Allah neye kısmet acaba adetime 4 gün kaldı :/
Canim hayırlı olsun adetin ne zamandıKızlar bu testim de evde hazır vardı ve yapim dedim :)
Adet günüm cumartesi daha 3 gün var 24 haziran dayanamadım erken yaptım test Teşekkür ederimCanim hayırlı olsun adetin ne zamandı
Resim yükleyebildim mi görünüyomu ya
yarın yapcam bidaha emin olamadımGörünüyor hayırlı olsun. Ben de böyle aşırı silik bir çizgiyle bat günü öğrenmiştim. Geç döllenmeymiş.
Benimde bir oğluş var 2 yaşında, ikinciye ben tek niyetlendim diyeyim :) Geçen eşimin kullandığı prezervatif yırtık çıktı, ertesi gün hapı iç dedi, içtim sanıyor ama içmedim :) Olursa hayır demem doğrusu ama tabi nasip kısmet olsun istiyorum ne yalan söyleyimMasallah bu konudaki herkes hamile kalmış heralde darısı bana 2.ye niyetlendik bakalım BAT a 4gün var heyecanlandım yazılarınızı okuyunca
Benim oğlum 16aylık daha yasları yakın olsun istediiimBenimde bir oğluş var 2 yaşında, ikinciye ben tek niyetlendim diyeyim :) Geçen eşimin kullandığı prezervatif yırtık çıktı, ertesi gün hapı iç dedi, içtim sanıyor ama içmedim :) Olursa hayır demem doğrusu ama tabi nasip kısmet olsun istiyorum ne yalan söyleyim