• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Aynı benim gibi . Eşinde sorun var mı ? En geç ne zaman çatlıyor yumurtan ? Catladiktan 7 gün sonra hiç progesterona baktirdin mı ?

Bat gunden 21.gunu test yaptılar yumurtm catladimi diye doktor bişey dedimi normal çatlıyor Muş eşimde hareket te biraz sıkıntı var (bana göre) ama doktorlar normal bu sprmler diyor ben iki kere boş gebelik geçirdim cnm ilk kürtaj sonra 5 ay sonra gebe kalmıştım şimdi 8 ay oldu tık yok bı aşılama oldu bu ay da olmazsa 2. aşılamaya olucam[/QUOTE]

İlk ovulasyon testi aldığım ay 22 günü oldum şok oldum biz o günler yumurtam catladi diye yapmazdik sonraki ayda 13.gunu oldum degisiyor cnm

Bugün kontrole gittim kalp atisi iki hafta sonra dedi doktor :KK43: 8 eylule randevu verdi. Simdi sadece karindan gorunuyo mu diye bakmak icin cagirdim gecen sefer cok kucuktu dedi. Verdigi ultrason fotosunda kafam karıştı. Üst kısımdaki fotografta 5+3 günlük ve 1.28 cm yazıyor alttaki fotoda 5+0 0.98cm yazıyor? Neden farkli bilgin var mi?

CAnm ben de ilk gittiğimde 4 haftalıktı daha alttan baktık keseyi. gÖrdü.
İkinci de 6 haftalıktı hem kese hem bebek hem de kalp atışını duyduk. Tamm dedi beklediğimiz buydu, 1 ay sonraya verdi.

Benim sen farklılık gösteriyor üstündeki yazı ile, geç döllenme olabilir demişti önce dr sonra normalmiş dedi.
Sanırım ilk başlarda büyüklükleri tam anlaşılmıyor.. sonra daha da netleşecek

Kuzum rica etsem paylaşabilir misin fotoyu yada özelden gönderebilir misin ? Bende 5+0 da karından kese göründü benide çağırdı bu hafta kese büyüyor mu diye bakacakmis kucukmus çünkü .. Bende küçük demesine takıldım .. Bende bir ölçü yok .. O daha küçük değer vajinal ultrasondan mı ?
Tabi kuzum ekliyorum. Fotolarin sag altinda yaziyor.

Kuzum rica etsem paylaşabilir misin fotoyu yada özelden gönderebilir misin ? Bende 5+0 da karından kese göründü benide çağırdı bu hafta kese büyüyor mu diye bakacakmis kucukmus çünkü .. Bende küçük demesine takıldım .. Bende bir ölçü yok .. O daha küçük değer vajinal ultrasondan mı ?
Buraya yukleyemedim canim ozelden attim.

Bat gunden 21.gunu test yaptılar yumurtm catladimi diye doktor bişey dedimi normal çatlıyor Muş eşimde hareket te biraz sıkıntı var (bana göre) ama doktorlar normal bu sprmler diyor ben iki kere boş gebelik geçirdim cnm ilk kürtaj sonra 5 ay sonra gebe kalmıştım şimdi 8 ay oldu tık yok bı aşılama oldu bu ay da olmazsa 2. aşılamaya olucam
[/QUOTE]
İnşallah müjdeli haberi verirsin canım sende çok zorluk çekmissin ..

İnşallah müjdeli haberi verirsin canım sende çok zorluk çekmissin ..[/QUOTE]

Allhim kimseye yasatmasin bu kadar zor olduğunu bilmiyorum hamile kalmanın hamile lere dua edin bana ve benim gibi anne olmayı isteyenlere insllh bu ay normal olur olmasada asilamam tutar da benimde yüzüm güler

Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar

Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar
Canm hamile miydin? Düşük mü yani?
Hay Allah.
Geçmiş olsun üzme kendini olacaktır yeniden

Back