• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs - Haziran aylarında hamile kalmak isteyenler

Ay inanmıyorum çok sevindim hayırlı olsun insallah ben hissetmiştim ama :KK200:
öğlen kana gidicem o zaman daha çok emin olcam inşallah canım
ama çok heyecanlıyııııım :rolleyes:

Hayirli olsun canimm benim bata 6 gün var sabah test yaptim tertemiz çıktı moralimde baya bozuldu :KK43: benim icinde dua et lütfen
çok erken yapmışsın canım bende 4 gün kala yaptım tek çizgi çıkmıştı dua et bende sana dua edicem :dua:

öğlen kana gidicem o zaman daha çok emin olcam inşallah canım
ama çok heyecanlıyııııım :rolleyes:

çok erken yapmışsın canım bende 4 gün kala yaptım tek çizgi çıkmıştı dua et bende sana dua edicem :dua:
Habersiz bırakma bizi çatlarım :confused:

aloretha aloretha canım tebrikler gözünaydın inşallah bizede nasip olur böyle güzel bir pozitif görmek:dua: bebişin seninle canım çok güzel:KK200::nazar: yarın saat 4te aşılamam yapılacak dua et banada inşallah Rabbim nasip eder:anneadayı::dua:

Ay insallah canim yaa benimde senin gibi olur insallah
amin canım inşallah hayırlısıysa olsun :dua:

aloretha aloretha canım tebrikler gözünaydın inşallah bizede nasip olur böyle güzel bir pozitif görmek:dua: bebişin seninle canım çok güzel:KK200::nazar: yarın saat 4te aşılamam yapılacak dua et banada inşallah Rabbim nasip eder:anneadayı::dua:
canım benim inşallah Allah sanada nasip etsin yarın 4'e hemen hatırlatma koyucam ve dua edicem canım :dua:

günaydın canlarım size galiba bir süprizim var :KK49:

aloretha aloretha 16 mayıs
@KE Dilek 19 mayıs
bogazlikazak bogazlikazak _myth_ _myth_ 21 mayıs
_citygirl_ _citygirl_ aysefeytum aysefeytum November 22 November 22 23 mayıs
M maviturna @just__married@Karpuzlimon 25 mayıs
ilkduyansenol ilkduyansenol 26 mayıs
Pamukum22 Pamukum22 28 mayıs
efrahuzeyfe efrahuzeyfe A abceee 30 mayıs
scarlet82 scarlet82 @befer K kimyaci87 1 haziran
herbisi herbisi 3 haziran
tulinkrc tulinkrc 8 haziran
Canımm inanılmaz sevindim. kan sonucunu al da darısı başımıza diyelimm. Ne güzel ne güzel...

Benim batımı da ekler mısınız 28 Mayıs
Çok heyecanlıyım bu ay klomen kullandım ilk defa eğer bebek varsa şuan yerleşmek için ilerliyordur hep yatay pozisyonda durmak istiyorum yerleşmesi için ama iş yerinde ne mümkün

Benim batımı da ekler mısınız 28 Mayıs
Çok heyecanlıyım bu ay klomen kullandım ilk defa eğer bebek varsa şuan yerleşmek için ilerliyordur hep yatay pozisyonda durmak istiyorum yerleşmesi için ama iş yerinde ne mümkün
Bende çalışıyorum anlarım inşallah yerlesiyordur

Back