• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

kızlarr ben de geldimm :) canlansın biraz grup. Daha ben de Salı tekrar gideceğim keseye bakacak doktor inşallah sorun yoktur. Şükür hamile kalabildik. Çok sevindim senin adına da zehzeh2 zehzeh2 . CherryBlossom90 CherryBlossom90 u duymuştum zaten :anneadayı: Bekleyenlerin de hemen olsun inşallah

kızlarr ben de geldimm :) canlansın biraz grup. Daha ben de Salı tekrar gideceğim keseye bakacak doktor inşallah sorun yoktur. Şükür hamile kalabildik. Çok sevindim senin adına da zehzeh2 zehzeh2 . CherryBlossom90 CherryBlossom90 u duymuştum zaten :anneadayı: Bekleyenlerin de hemen olsun inşallah
Oo çok şükür. Sayılarımız artsın inşallah.
Bizim kalp atışları da duyuldu şükür. 1 ay sonra gelebilesin dedi Dr. İnşallah sağlıklı geçer hamileliklerimiz.
Grup hep hamileler çıksın diyorduk artacak inşallah kızlar.

Bu arada gizli bilgi ve just married de hamile:anneadayı::KK200: Şuan dört gözle Benimkigeliyor kuzumu bekliyorum yani ke dilek :KK200: RABBİM BU AY ONUN İCİNE DE MUCİZESİNİ KOYSUN İNSALLAH :KK200:

Canımsın benim :KK200::KK200: inşallah bakalım zehzeh2 zehzeh2 benimde 15 ay oldu 2 yıla doğru gidiyorum Rabbim herkese yaşatsın hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler :dua:

Oo çok şükür. Sayılarımız artsın inşallah.
Bizim kalp atışları da duyuldu şükür. 1 ay sonra gelebilesin dedi Dr. İnşallah sağlıklı geçer hamileliklerimiz.
Grup hep hamileler çıksın diyorduk artacak inşallah kızlar.
Çok iyi canım. Biz de duyalim inss. Beni doktor yarın cagirdi ama yarin duyulmaz degil mi kalp atisi? 5+4 olacağım. İnsallah sayimiz artsin biz de saglikli bir sekilde kucağımiza alalim bebislerimizi

Çok iyi canım. Biz de duyalim inss. Beni doktor yarın cagirdi ama yarin duyulmaz degil mi kalp atisi? 5+4 olacağım. İnsallah sayimiz artsin biz de saglikli bir sekilde kucağımiza alalim bebislerimizi
5-4 biraz erken ama belli de olmaz duyulur belki canm. Ben her an merak ediyorum, iyidir inşallah diye ben bileyim

Ben duydum ama yeniden gidesim var dr.a
Merak ediyorum napıyor diye, içerde büyümüş mü diye
Bugün kontrole gittim kalp atisi iki hafta sonra dedi doktor :( 8 eylule randevu verdi. Simdi sadece karindan gorunuyo mu diye bakmak icin cagirdim gecen sefer cok kucuktu dedi. Verdigi ultrason fotosunda kafam karıştı. Üst kısımdaki fotografta 5+3 günlük ve 1.28 cm yazıyor alttaki fotoda 5+0 0.98cm yazıyor? Neden farkli bilgin var mi?

Bugün kontrole gittim kalp atisi iki hafta sonra dedi doktor :KK43: 8 eylule randevu verdi. Simdi sadece karindan gorunuyo mu diye bakmak icin cagirdim gecen sefer cok kucuktu dedi. Verdigi ultrason fotosunda kafam karıştı. Üst kısımdaki fotografta 5+3 günlük ve 1.28 cm yazıyor alttaki fotoda 5+0 0.98cm yazıyor? Neden farkli bilgin var mi?
Kuzum rica etsem paylaşabilir misin fotoyu yada özelden gönderebilir misin ? Bende 5+0 da karından kese göründü benide çağırdı bu hafta kese büyüyor mu diye bakacakmis kucukmus çünkü .. Bende küçük demesine takıldım .. Bende bir ölçü yok .. O daha küçük değer vajinal ultrasondan mı ?

Back