• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kızlar hayırlı geceler. Ne çok regli geciken varmıs. Benim de gecikti. Olmam gereken gun 25 iydi. 5 gün gecikti.25 inde kan verdim.negatif di.
Zaten düzensiz ondan pek takmıyorum ama bugun akşam uzeri uzayan sarı akıntı gordum pecetede afedersiniz. Daha sonrasında da beyaz su gibi gelmeye başladı ara ara geliyor. Anlamadım ki nedir bu akıntı.

Ben forumda idrar testinde görünmeyip kan da hamile olduğu anlaşılan kişilerin yorumlarını okudum.yine kan verip baktırabilirsin bence

kızlar idarr yolu enfeksiyonu olan varmı.acilll yardım.soğan kürü ise yaramadı.dr gittim antibiyotik ise yaramadı.offf offf
Bol su içmek lazım ve civan percemi alıp bi tutam demleyip içebilirsin. O iyi geliyor. İlaçlarla falan baya bi uzun sürüyor gecmesi. Bu tek içimlik bi ilac vardı onu verseydi doktorun temizliyor o.
Canım bir de idrar yaparken yanma oluyordur mutlaka, son damlasına kadar yapmaya çalış içerde bırakma. Biraz zorlar seni ama.

Kızlar, benim adetimin geçeli 5.gün yarın lan ne testine gidicem.bugun idrar testi yaptım yine negatifdi arkasından bi de ovulasyon testi yaptım silikden daha belirgin 2.çizgi oluştu. Sizce bu Ne demek oluyor :(

Kızlar 6 gün gecikti 4. Gün kan tahlili negatıf hala ihtimal var mi sizce:110:

Bence stresden gecikiyor.

Ben sanki adet olucam gibi çok değişik bi sızlamam var.Bu arada gecikmede 6.gün. İlk defa böyle oluyor.ben hiç kan testi yaptırmadım .

Adet olursam ilk işlerimden biri saçlarımı kendi rengine boyamak olucak

Test yapsan canım çıkar ben yaptırstım ama çıkmadı adette gelmiyo napcam bilmiyorum

Hamile olan bayanlar bir sorum olacak ilişkiye girdiğiniz zamanlar çok afedersiniz yumurtlama akıntınız oluyor muydu beyaz sümük gibi .. 1 haftadır ilişki durumumuz var bugün yine geldi de acaba yumurta döllenmedimi diye kafama takldı

Back