- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım östrojen seviyesi yüksek çıktı, çatlatma iğnesi vermedi. İnşallah kendiliğinden çatlarlar da hamile kalırımMaaşallah canım Bu ay istediğin sonuca ulaşırsın inşallah
Çok şükür bugün hiç lekelenme olmadı. Yatıyorum mecbur kalmadıkça kalkmıyorum yerimden.Yarın akşam yine kan testi yaptıracağım. Hayırlısını diliyorum inşallah bir sorun olmaz
evet canım gebelik ihtimali var ama olmayabilir de kaç gün var bat aKizlaaaaar ovulasyon testi adete yakın koyu çift çizgi çıkarsa hamilelik ihtimali var mı?? Ay heyecan yaptım.. yesa canım yetiş
Canm sonucu ogrendim 30.39 tekrar test verdim yine ilac vermisdi serphone die kullandm 2 tane yumurtam buyumus biri 23 biri 20 milimCanım sen internetten sonucuna bakabilirsin..
Degerim normala donmus 11 olmus dunki teste gore canmCanm sonucu ogrendim 30.39 tekrar test verdim yine ilac vermisdi serphone die kullandm 2 tane yumurtam buyumus biri 23 biri 20 milim
Kızlar benimde bat 13temmuzdu olmadım inş hamilwyimmdir eşim test almıyor 4 veya 5gun geçsin diyorhayırlısı hepimiz için. Tam adet gününde belirtilerini nelerdi hamile arkadaşlar cvp verirseniz sevinirim
Canımm yeni gördüm ben bu mesajı kusura bakma :)morordek canım nasılsın?
Sanırım topicin adı değişmiş :)
Ben de hala uğraşanlardanım.
Hatta belki uğur getirir diye totem yapıp takvim ekledim :)
Adetim takvime göre 18 ağustos bana göre 19 ağustos.
İnşallah bu ay vardır :)
Canımm yeni gördüm ben bu mesajı kusura bakma :)
Ben iyiyim calısmalara aynen devam. Temmuz agustos topigindeyiz oraya gel istersen: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ustos-2016-da-hamile-olmak-isteyenler.919133/
ya da belki de coktan gelmissindir de görmemisimdir