• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs - Haziran aylarında hamile kalmak isteyenler

Yaaa inanmiyorum hadi insallah. Gitsen mi acaba kan testine. İdrar testi yapsan en azindan bir cesaret. Cok heyecanlı...
Sabah aslında hastanedeydim ama cesaret edemedim test yaptırmaya , idrarda hiç yapasim yok aylardır hep negatifti korkuyorum açıkçası..

Benimde normalde 5 gün süren adetim bugün 3. Gün olmasına rağmen bitti resmen stres mi yaptım nedir bi heyacan oldu heralde :KK70::KK70:

Günaydın kısçeleeeeer :KK49:

tulinkrc tulinkrc canım bir gelişme var mı?

tulinkrc tulinkrc 9 mayıs
H Hayalettim 10 mayıs
aloretha aloretha 16 mayıs
_citygirl_ _citygirl_ aysefeytum aysefeytum 23 mayıs
M maviturna just__married just__married 26 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
efrahuzeyfe efrahuzeyfe A abceee 30 mayıs
scarlet82 scarlet82 @befer 1 haziran
herbisi herbisi 3 haziran
Canım maalesef iki gün azar azar gelen akintim bugün regliye çevirdi ve aşırı derecede ağrım var duramıyorum yeni bat 8 haziran. Yarın özel hastaneye gidicez eşimle birlikte malum devlet ve araştırma 1 sene dolmadan herhangi bişey yapmiyor

Canım maalesef iki gün azar azar gelen akintim bugün regliye çevirdi ve aşırı derecede ağrım var duramıyorum yeni bat 8 haziran. Yarın özel hastaneye gidicez eşimle birlikte malum devlet ve araştırma 1 sene dolmadan herhangi bişey yapmiyor
Canım benim hayirli olsun. Haziran ayı senin olsun insallah..

hayırlısı olsun canım sakın üzülme

Back