Sabah aslında hastanedeydim ama cesaret edemedim test yaptırmaya , idrarda hiç yapasim yok aylardır hep negatifti korkuyorum açıkçası..Yaaa inanmiyorum hadi insallah. Gitsen mi acaba kan testine. İdrar testi yapsan en azindan bir cesaret. Cok heyecanlı...
Amin inşallah canım benim tez zamanda inşallahay hadi inşallah bu listedeki herkesin bebişi olsun Allah'ım
Anlıyorum seni canım.sen ne zaman istersen:)Sabah aslında hastanedeydim ama cesaret edemedim test yaptırmaya , idrarda hiç yapasim yok aylardır hep negatifti korkuyorum açıkçası..
canım sonradan gördüm ekledim seniBen de varim.. Bat 23 mayıs 3.deneme
Canım maalesef iki gün azar azar gelen akintim bugün regliye çevirdi ve aşırı derecede ağrım var duramıyorum yeni bat 8 haziran. Yarın özel hastaneye gidicez eşimle birlikte malum devlet ve araştırma 1 sene dolmadan herhangi bişey yapmiyorGünaydın kısçeleeeeer
tulinkrc canım bir gelişme var mı?
tulinkrc 9 mayıs
H Hayalettim 10 mayıs
aloretha 16 mayıs
_citygirl_ aysefeytum 23 mayıs
M maviturnajust__married 26 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
efrahuzeyfe A abceee 30 mayıs
scarlet82 @befer 1 haziran
herbisi 3 haziran
Canım benim hayirli olsun. Haziran ayı senin olsun insallah..Canım maalesef iki gün azar azar gelen akintim bugün regliye çevirdi ve aşırı derecede ağrım var duramıyorum yeni bat 8 haziran. Yarın özel hastaneye gidicez eşimle birlikte malum devlet ve araştırma 1 sene dolmadan herhangi bişey yapmiyor
Amin canım benim çok sağol .. Ben veremedim bu ay güzel haberi siz verirsiniz inşallah :)Canım benim hayirli olsun. Haziran ayı senin olsun insallah..
hayırlısı olsun canım sakın üzülmeCanım maalesef iki gün azar azar gelen akintim bugün regliye çevirdi ve aşırı derecede ağrım var duramıyorum yeni bat 8 haziran. Yarın özel hastaneye gidicez eşimle birlikte malum devlet ve araştırma 1 sene dolmadan herhangi bişey yapmiyor
İnsallah canim benim de beşinci ayım. Herkes gibi ben de öyle istiyorum ki.. hayırlısıyla gelsin kuzucuklar..Amin canım benim çok sağol .. Ben veremedim bu ay güzel haberi siz verirsiniz inşallah :)
İnşallah canım yok üzülmüyorum 8 aydır alıştım hep kirmizilari görmeyehayırlısı olsun canım sakın üzülme
Hayırlısıyla inşallah tez zamandaİnsallah canim benim de beşinci ayım. Herkes gibi ben de öyle istiyorum ki.. hayırlısıyla gelsin kuzucuklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?