- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Haklısın en kısa zamanda olsun inşallahŞimdi baktım da benim akıntı kırmızıya dönüşmüş maalesefhayirlisi daha zamanına var demek ki
Canım moralini bozma. Sağlıgımız yerinde olsun bir gün bebisler de gelir.Şimdi baktım da benim akıntı kırmızıya dönüşmüş maalesefhayirlisi daha zamanına var demek ki
Amin inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim tez zamandaHaklısın en kısa zamanda olsun inşallah
İnsâlllah canım benim , hala adetim sokulmedi şimdiye kadar sökülmesi gerekirdi afedersin azıcık 25 kuruş büyüklüğünde iç camasarima kahve leke gelmiş o kadar anlamadım ben bu işi bu saat olduCanım moralini bozma. Sağlıgımız yerinde olsun bir gün bebisler de gelir.
İnsâlllah canım benim , hala adetim sokulmedi şimdiye kadar sökülmesi gerekirdi afedersin azıcık 25 kuruş büyüklüğünde iç camasarima kahve leke gelmiş o kadar anlamadım ben bu işi bu saat oldu
Adetime 5 gün varken yapmıştım negatifti 2 gün varken yani dün akıntı geldi şu saate kadar yok özellikle peceteyle siliyorum akıntı falan gelmiyor hiç yapsam mı ki ne zaman yapayım sizce eğer adetim baslamazsa ?Test yapmış mıydın?
canım sakın canını sıkma normal adet görür gibi adet gören arkadaşlarım bile varİnsâlllah canım benim , hala adetim sokulmedi şimdiye kadar sökülmesi gerekirdi afedersin azıcık 25 kuruş büyüklüğünde iç camasarima kahve leke gelmiş o kadar anlamadım ben bu işi bu saat oldu
Canım bugünde adetim sokulmezse akşam veya yarın sabah yapayim diye düşünüyorum testcanım sakın canını sıkma normal adet görür gibi adet gören arkadaşlarım bile var
test yap bakalım ne çıkacak
hatta testte çıkmayıp sonra kanda çıkanlar bile oldu benim etrafımda
Umarım yerlesme kanamasıdır. Ama emin olmadan heves etme canım. Heyecanla takipteyim sürecini :)İnsâlllah canım benim , hala adetim sokulmedi şimdiye kadar sökülmesi gerekirdi afedersin azıcık 25 kuruş büyüklüğünde iç camasarima kahve leke gelmiş o kadar anlamadım ben bu işi bu saat oldu
İnşallah öyledir canım hala gelen giden yok sabırla bekliyorum hayırlısı Allah'tan bu arada ovu.testi yaptım bugün bide ilk idrarimi sabah 8 de yaptım ovuyuda saat 9 buçuk gibi öylessine merak ettim yapayım dedim bak yükledimUmarım yerlesme kanamasıdır. Ama emin olmadan heves etme canım. Heyecanla takipteyim sürecini :)
Yaaa inanmiyorum hadi insallah. Gitsen mi acaba kan testine. İdrar testi yapsan en azindan bir cesaret. Cok heyecanlı...İnşallah öyledir canım hala gelen giden yok sabırla bekliyorum hayırlısı Allah'tan bu arada ovu.testi yaptım bugün bide ilk idrarimi sabah 8 de yaptım ovuyuda saat 9 buçuk gibi öylessine merak ettim yapayım dedim bak yükledim
ekledim canım1 haziran tatlım ekler misin
teşekkür ederimekledim canım
ay hadi inşallah bu listedeki herkesin bebişi olsun Allah'ımİnşallah öyledir canım hala gelen giden yok sabırla bekliyorum hayırlısı Allah'tan bu arada ovu.testi yaptım bugün bide ilk idrarimi sabah 8 de yaptım ovuyuda saat 9 buçuk gibi öylessine merak ettim yapayım dedim bak yükledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?