2017 Mayıs - Haziran aylarında hamile kalmak isteyenler

ben de bebiş istiyorummm 14 aydır istiyorum şuanda tedavi aşamasındayım ilk defa klomen kullanıyorum. perşembe de hsg çekilecek bat 5 haziran

Canım moralini bozma. Sağlıgımız yerinde olsun bir gün bebisler de gelir.
İnsâlllah canım benim , hala adetim sokulmedi şimdiye kadar sökülmesi gerekirdi afedersin azıcık 25 kuruş büyüklüğünde iç camasarima kahve leke gelmiş o kadar anlamadım ben bu işi bu saat oldu

Test yapmış mıydın?
Adetime 5 gün varken yapmıştım negatifti 2 gün varken yani dün akıntı geldi şu saate kadar yok özellikle peceteyle siliyorum akıntı falan gelmiyor hiç yapsam mı ki ne zaman yapayım sizce eğer adetim baslamazsa ?

İnsâlllah canım benim , hala adetim sokulmedi şimdiye kadar sökülmesi gerekirdi afedersin azıcık 25 kuruş büyüklüğünde iç camasarima kahve leke gelmiş o kadar anlamadım ben bu işi bu saat oldu
canım sakın canını sıkma normal adet görür gibi adet gören arkadaşlarım bile var
test yap bakalım ne çıkacak
hatta testte çıkmayıp sonra kanda çıkanlar bile oldu benim etrafımda

canım sakın canını sıkma normal adet görür gibi adet gören arkadaşlarım bile var
test yap bakalım ne çıkacak
hatta testte çıkmayıp sonra kanda çıkanlar bile oldu benim etrafımda
Canım bugünde adetim sokulmezse akşam veya yarın sabah yapayim diye düşünüyorum test

Umarım yerlesme kanamasıdır. Ama emin olmadan heves etme canım. Heyecanla takipteyim sürecini :)

şuan testeredişli aslan pençesi içiyorum.
geçen ayda içmiştim genelde 3-4 gün adet olurum bu ay 5 gün oldum birkaç gün içmedim ama bu hafta sabah aksam içeceğim bakalım

Umarım yerlesme kanamasıdır. Ama emin olmadan heves etme canım. Heyecanla takipteyim sürecini :)
İnşallah öyledir canım hala gelen giden yok sabırla bekliyorum hayırlısı Allah'tan bu arada ovu.testi yaptım bugün bide ilk idrarimi sabah 8 de yaptım ovuyuda saat 9 buçuk gibi öylessine merak ettim yapayım dedim bak yükledim

Eklentiler

• IMG_20170508_125800.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 46
Yaaa inanmiyorum hadi insallah. Gitsen mi acaba kan testine. İdrar testi yapsan en azindan bir cesaret. Cok heyecanlı...

ay hadi inşallah bu listedeki herkesin bebişi olsun Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…