- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
- 303
İnşallah canim... siz ne kadardır istiyorsunuzAynı kız batlarimiz insallah ikimizde güzel haberler veririz
Canım benide eklermisin 30 mayıs olarakSelam kızlar,
Mayıs, Haziran aylarında hamile kalmak isteyenleri görelim bakalım.
Bu ay ikinci denememizi yapıyoruz bakalım Allah nasip ederse bu ay bebişimiz olsun istiyoruz
Beklemede olan, denemde olan herkesi görmek isterim
aloretha 16 mayıs
_citygirl_ 23 mayıs
herbisi 3 haziran
scarlet82 1 haziran
tulinkrc 9 mayıs
H Hayalettim 10 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
Bu ikinci ayimiz canim ilkinde çok degerlendirmemistik zaten benim sinavlar falan vardı bu ay olur insallah senin ne kadar oldu?İnşallah canim... siz ne kadardır istiyorsunuz
Biz iki yıldır istiyoruz canım. 6 aydır da düzenli doktora gittik.geçen ay aşılama yaptırdık ama olmadı. ..Bu ay ara verdik bakalım belki olur kendiliğinden :))Bu ikinci ayimiz canim ilkinde çok degerlendirmemistik zaten benim sinavlar falan vardı bu ay olur insallah senin ne kadar oldu?
Insallah olu canım ya stresten uzak duralim çok etkiliyormusBiz iki yıldır istiyoruz canım. 6 aydır da düzenli doktora gittik.geçen ay aşılama yaptırdık ama olmadı. ..Bu ay ara verdik bakalım belki olur kendiliğinden :))
inşallah en kısa zamanda güzel haberler verin kızlar...ilk sen varsıntulinkrc inşallah iyi haberler alırız senden
aloretha 16 mayıs
_citygirl_ 23 mayıs
herbisi 3 haziran
scarlet82 1 haziran
tulinkrc 9 mayıs
H Hayalettim 10 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
Sabah pembe lekelenmem oldu kızlar 2 damla kadar galiba bu ay da olmadı adetim erken gelecek sanırım 8 aydır istiyoruz o kadar çok üzülüyorum kiilk sen varsıntulinkrc inşallah iyi haberler alırız senden
aloretha 16 mayıs
_citygirl_ 23 mayıs
herbisi 3 haziran
scarlet82 1 haziran
tulinkrc 9 mayıs
H Hayalettim 10 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
Sabah pembe lekelenmem oldu kızlar 2 damla kadar galiba bu ay da olmadı adetim erken gelecek sanırım 8 aydır istiyoruz o kadar çok üzülüyorum ki
Bilmiyorum ki pembe yerleşme kanaması olur mu benim bildiğim kahve olur bilemedim kiYerleşme kanaması da olabilir mi ki?
Pembede olabiliyor canım sen ümidini kesmeBilmiyorum ki pembe yerleşme kanaması olur mu benim bildiğim kahve olur bilemedim ki
İnşallah öyledir yaPembede olabiliyor canım sen ümidini kesme
bazılarında 1-2 gün kanama olup kahveye dönenler okudum cnmBilmiyorum ki pembe yerleşme kanaması olur mu benim bildiğim kahve olur bilemedim ki
Evet canım ama düşünmeden olmuyor..hep aklımda...Insallah olu canım ya stresten uzak duralim çok etkiliyormus
Sana diyorum ama benimde hep aklımdaEvet canım ama düşünmeden olmuyor..hep aklımda...
Şimdi baktım da benim akıntı kırmızıya dönüşmüş maalesefbazılarında 1-2 gün kanama olup kahveye dönenler okudum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?