• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs - Haziran aylarında hamile kalmak isteyenler

test cizgi ifi kan degerimde yuksekti ama 9. haftada kalbi durdu kurtaj oldum adet gunun gelip geciyor ise sen bir test ysp bence

Canım başın sağolsun üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin. 19 u canım benim öyle mi diyorsun yarın yapayım olmadı şimdi yapsam belki çıkmaz :anne:

Canım başın sağolsun üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin. 19 u canım benim öyle mi diyorsun yarın yapayım olmadı şimdi yapsam belki çıkmaz :anne:

Yarın ben de yapıcam test. Gerçi benim üç gün kalıyor yarın ama evde test olunca insan dayanamıyor :)

Kızlar benim aptal kırmızılar geldi. Artık düşünmek istemiyorum. Biraz uzaklaşacağım. Hepinize bu yolda başarılar. İnşallah Haziran'da görüşürüz. :KK200:

Kızlar benim aptal kırmızılar geldi. Artık düşünmek istemiyorum. Biraz uzaklaşacağım. Hepinize bu yolda başarılar. İnşallah Haziran'da görüşürüz. :KK200:
Hakkında hayırlısı canım benim. Bebeklerin hangi ayı seçecegi belli olmuyor herseye kendileri karar veriyorlar. Biraz dinlen bakalım. Mutlu haber gelecek birgün merak etme..

Hayırlısı olsun canım. Stres çok etkiliyor. Akışına bırakmaya çalış. İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın ;)

Kızlar ben de hamileyim galiba. Resimde belli oluyor mu bilmiyorum ama normalde görünüyor. Üç gün var bata daha :KK6:

Eklentiler

• IMAG2331_1.jpg
    IMAG2331_1.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bugün saat 4te aşılamam var iyice heyecan yaptım Rabbim nasip eder inşallah bu ay:dua: hamile arkadaşları tebrik ediyorum gözleri aydın darısı bizlerin başına:anneadayı::nazar:

Kızlar bugün saat 4te aşılamam var iyice heyecan yaptım Rabbim nasip eder inşallah bu ay:dua: hamile arkadaşları tebrik ediyorum gözleri aydın darısı bizlerin başına:anneadayı::nazar:

Teşekkür ederim. Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah ;)

Back