• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs - Haziran aylarında hamile kalmak isteyenler

Benim fena bulantim var ya gecen ay da böyle bulantıli adet yasadim bu ay da aynisi olacak sanirim.predictor erken testi negatif sonuc verdigi icin ben adetimi beklemedeyim.sanirim bu ay olmazsa bir sure denemiycem çünkü temmuzda tatil var ilk 3 ayi atlatip tatilr cikmak istiyordum bu ay olmazsa risk oluşur.temmuza birakitim artik napayim belki de tamamen de silebilirim ikinci cocuga galiba hazir olamıyorum ben

Merhaba kızlar. Günü yaklaşanlar test yapmadınız mı? Merak ettim :110:
Ben erken testten sonra yapmadim. Her ay ovulasyon testim 18 ya da 19.gun pozitif oluyordu 32 ya da 33.gun regl oluyordum bu ay 16 ve 17.gun ayni sekilde pozitifti acaba adet gunum 2 gun geriye kaydi mi emin degilim bu durumda bat 23 degil 21 mayis yani yarin.olsa da kurtulsam Sanirim bunaldim ben.ilk cocukta 2 yil her ay 5 10 test yapıp olumsuz olunca hic hevesim kalmamis

Ben erken testten sonra yapmadim. Her ay ovulasyon testim 18 ya da 19.gun pozitif oluyordu 32 ya da 33.gun regl oluyordum bu ay 16 ve 17.gun ayni sekilde pozitifti acaba adet gunum 2 gun geriye kaydi mi emin degilim bu durumda bat 23 degil 21 mayis yani yarin.olsa da kurtulsam Sanirim bunaldim ben.ilk cocukta 2 yil her ay 5 10 test yapıp olumsuz olunca hic hevesim kalmamis

Canım bilemiyorum ki. Normal test de yapmadın. Beklemekten başka çare yok. İnşallah gelmez kırmızılar :110:

günaydın kızlar herkese ben cuma kan testi yaptırdım negatif çıktı ama doktor negatif pozitif olabilir erken dedi gittik deldirdik kolu anlıycanız,

Eklentiler

• IMAG2346.jpg
    IMAG2346.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 51
Back