- 31 Temmuz 2013
- 288
- 273
- 123
bilmem galiba uğurlu geldi inşallah cumartesi doktora gideyim de içim ferahlasınAy canım hamilemisin?hayırlı olsun çok sevindim. ..sayfa açmak mi ugurlu geldi sana.:)))ay bende mi açsam ne:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem galiba uğurlu geldi inşallah cumartesi doktora gideyim de içim ferahlasınAy canım hamilemisin?hayırlı olsun çok sevindim. ..sayfa açmak mi ugurlu geldi sana.:)))ay bende mi açsam ne:))
Maşallah canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlısıyla kucağına aldığın günleride gör inşallahkızlar kan sonucumu aldım 24.1 cumartesi doktora gidiyorum
amin canım inşallah Allah razı olsunMaşallah canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlısıyla kucağına aldığın günleride gör inşallah
amin canım isteyen herkese nasip etsin inşallahtebrik eder, sağlıklı bir gebelik dilerim. Allah bize de nasip etsin inşaallah.
amin canım sağolhayırlı olsun
Canım çok çok tebrikler. Güzel haberler senle başladı çoğalır, artar inşallah. Buarada benım bat 26 mayıs canım 25 değil. Değişmiş listede nedense. Söyleyeyim dedimyani listemiz hayırlı olsun
aloretha 16 mayıs
Benimkigeliyor 19 mayıs
bogazlikazak _myth_ 21 mayıs
_citygirl_ aysefeytum November 22 23 mayıs
M maviturna @just__married@Karpuzlimon 25 mayıs
ilkduyansenol 26 mayıs
Pamukum22 @kizilcik26 28 mayıs
@efrahesila A abceee 30 mayıs
scarlet82 Neysesakinim K kimyaci87 1 haziran
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
düzelttim cnaımCanım çok çok tebrikler. Güzel haberler senle başladı çoğalır, artar inşallah. Buarada benım bat 26 mayıs canım 25 değil. Değişmiş listede nedense. Söyleyeyim dedim
Yaaa çok sevindim maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar kan sonucumu aldım 24.1 cumartesi doktora gidiyorum
amin canım sağolYaaa çok sevindim maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Senin yerleşme olabilir canım...adetine az kalmış. .ay inşallah vardır. .ne güzel pes peşe hamile kalırız inşallahaloretha canom çok sevindim ya altında da ben varım kızlar ya bende 2 gündür kahve akıntı var yani dün sabah 2 damla vardı bugünde öğlene doru 4 damla ne ki bu ya Regl olucam diye düşünmek istemiyorum. Su yerleşme kanaması dedikleri olabilir mi
Senin yerleşme olabilir canım...adetine az kalmış. .ay inşallah vardır. .ne güzel pes peşe hamile kalırız inşallah
Aynen canım neden olmasın. :))seni aynanın grubundan da hatirliyorum:)sonucu mutlaka yaz.kan testi versen çıkar aslinda Benimkigeliyor
Konu sahibimize hayirli olsun tebrik ederim arkadaşım.Simdi kendine bebekler gibi bak cok ozel anlar seni bekliyor :) ben de silil testime zırnık kadar güvenmeyerek adetimi bekliyorum bu ay da ayni olursa her ay yalandan cift cizgi gören biri olarak istisna olcam :) gecen ay da aynıydı
Sanirim 21 mayis.ben 33 34 gunde bir adet oluyorum ama bu ay ovulasyon testim edaha erken pozitif oldu 31.gun bekliyorum bu erken gebelik testi diye geçiyor 5gun evvel yapmis oldum yani.ama ben gecen ay da 3testte silik çizgi gördüm.ya her ay hamile kalip erken sonlanıyor ya da bu testler hep bana denk geliyorYa öyle deme. Bende görüyorum canım attığın fotoda haydi bu ay inşallah son olur. Bat kaç
benimde oyle olmustu test yap istersenaloretha canom çok sevindim ya altında da ben varım kızlar ya bende 2 gündür kahve akıntı var yani dün sabah 2 damla vardı bugünde öğlene doru 4 damla ne ki bu ya Regl olucam diye düşünmek istemiyorum. Su yerleşme kanaması dedikleri olabilir mi
benimde oyle olmustu test yap istersen
test cizgi ifi kan degerimde yuksekti ama 9. haftada kalbi durdu kurtaj oldum adet gunun gelip geciyor ise sen bir test ysp bencenoldu peki canım ne çıktı