- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #58.061
Ben Eolo 6-12 ay olanını aldım renkleri cok hoşuma gitti baya ilgisini çekiyor ama daha güzelleri de vardır belki çok fazla da araştırmadımFlash kart olarak önerdiğiniz bi marka var mı acaba oyuncak olarak ne almalıyım bilemiyorum bi türlü
Üst üste dizilen kapları nerdn aldın ?Ben Eolo 6-12 ay olanını aldım renkleri cok hoşuma gitti baya ilgisini çekiyor ama daha güzelleri de vardır belki çok fazla da araştırmadım
Eki Görüntüle 2101886
Bunun dışında oyuncak olarak gelen giden araba aldı erkek çocuğu diye şu an bayılıyor arabalara. Bir de üst üste dizilen kaplardan aldım boy boy onu da severek oynuyor, kule yapıyorum, dağıtıyor.
Eki Görüntüle 2101887
Evdeki her türlü kepçe kaşık da oyuncak oluyor kendisine :)
Ankara'da babymall diye bi bebek mağazası var ordanÜst üste dizilen kapları nerdn aldın ?
Yemeyen bebek çok zor öncelikle Allah sabır versin.. hiç mi bişi yemiyo yani ek gıda filan? Benim bebeğim de önce emmeyi bıraktı sonra biberonu ben şimdi uyuturken verebiliyorum sağdığım sütü yada mama. Uyanıkken içmiyor tam uykuya dalınca verince içiyor öyle dene istersen denemediysenKızlara oğlum 9 aylık ama bi turlu yemiyo mamasını kac saattir ac ama yok istemiyo hiç bi şekilde biberon mama değiştirdim hala ayni.tahlillerine bakıldı temiz ...zinco ve polivit verdi doktor.sizce ne yapım...ac ac dolasiyo tüm gün resmen
Önceleri uykuda yiyodu hep..son 1 aydır kafasını ceviriyo istemiyo.denemedigimYemeyen bebek çok zor öncelikle Allah sabır versin.. hiç mi bişi yemiyo yani ek gıda filan? Benim bebeğim de önce emmeyi bıraktı sonra biberonu ben şimdi uyuturken verebiliyorum sağdığım sütü yada mama. Uyanıkken içmiyor tam uykuya dalınca verince içiyor öyle dene istersen denemediysen
Blw marketimdeki essbaby'nin tabağını aldım. Tamamen yapışıyor mama sandalyesi tepsisine. Şu an için sokemiyor ama galiba ileride sökmeyi de ogreniyorlarmıșblw yapan annelere bir sorum olacak arkadaşlar, ben de yeni blw ye başladım 9 aylık oluyoruz. mama tepsisine koyuyorum besinleri ama tabak kültürü de olsun istiyorum. vakumlu silikon tabaklardan alan oldu mu. marka önerisi olan varsa?
Ben bebedorunkini aldim pıtt diye kaldirdi :) essbaby almayi düşünüyorum ben de bi sure kaldiramiyorlarmisblw yapan annelere bir sorum olacak arkadaşlar, ben de yeni blw ye başladım 9 aylık oluyoruz. mama tepsisine koyuyorum besinleri ama tabak kültürü de olsun istiyorum. vakumlu silikon tabaklardan alan oldu mu. marka önerisi olan varsa?
Çalışan ve süt sagan anneler gunde kac kez süt sagiyorsunuz ? Ve de gün toplami kac ml süt götürüyorsunuz eve ? Ben süt yetistirmekte zorlanmaya basladim buzluktaki stokta tükeniyor
9. Ayda ikinci ana ogune gecilecek aslinda o zaman daha farkli olur tabi su an sadece kahvalti ve 1 ara ogun oldugu icin biraz da zorlaniyoruz sanirim. Sagmak cok zor oluyor ama ben yine de bir sekilde 1 sene daha sagarim diye dusunuyorum. Bakalim kismetBen acayip sağarım nasıl olacak diye düşünmüştüm çünkü sütüm çoktu. Ek gıdaya başlayınca benimki yemek yemeye dadandı, doktor da devam sütü verin deyince gün içinde yemek ve devam sütü ile besleniyor. Ben sabah çıkarken emziriyorum, bir de akşamları. Sütüm de bu miktarda gelmeye başladı. O nedenle işyerinde hiç sağmıyorum, zaten içim hiç rahat etmiyordu sağacak yer yok diye. Hiç hijyenik olmayacaktı, ben böyle bir düzen oturttum. Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor.
9. Ayda ikinci ana ogune gecilecek aslinda o zaman daha farkli olur tabi su an sadece kahvalti ve 1 ara ogun oldugu icin biraz da zorlaniyoruz sanirim. Sagmak cok zor oluyor ama ben yine de bir sekilde 1 sene daha sagarim diye dusunuyorum. Bakalim kismet
Senin cocugun nasil oldu kilosu aliyor artik degil mi ?
ben e bebekden aldim ama markasini hatirlamiyorum.ama bnm kiz hemen cikardi.mama sandalyesinde cikarilaholir tepsili.onu da tutup cikario oynuyor yere atiyor :)blw yapan annelere bir sorum olacak arkadaşlar, ben de yeni blw ye başladım 9 aylık oluyoruz. mama tepsisine koyuyorum besinleri ama tabak kültürü de olsun istiyorum. vakumlu silikon tabaklardan alan oldu mu. marka önerisi olan varsa?
Kirmizi pancarli omlet yapiyorum severek yiyor. Buharda pişirmek pek mumkun değilmiş zaten grupta okuduguma göreBlw anneleri nasıl gidiyor biz 7. Aydayız baya baya alısıyor ilk günler gibi değiliz onceleri agzına görürüp tiksiniyordu hemen sıkılıyordu artık elinden alınca aglıyoryemek istiyor tabi yediği günlük 1 corba kasıgı :)) cevremdekiler ek gıdayı soruyor anlatıyorum nası yani püre vermiyormusun diyorlar garip garip bakıyırlar bana anlıyorum yaptıgımın cok anlamsız oldugunu düşünüyorlar sonrada kendileriyle celişip bilmem nenin kızı 2 yasında çiğnemeyi yeni öğrendi işte su 4 yaşına geldi hala annesi yediriyor diyorlar ee madem öle benim yaptıgım neden tuhaf geliyor sizde tepki alıyormusunuz ?? Ben kendimi anlatamıyorum millete
Soran bi arkadaş vardı essbaby silikonlu diğerlerine göre baya saglammış bende alıcam 1 ay sonra
Kırmızı pancar,mango tadımı yapan var mı?
Mango verdim ama yemedi zaten sevdiği iki meyve var elma avakadoBlw anneleri nasıl gidiyor biz 7. Aydayız baya baya alısıyor ilk günler gibi değiliz onceleri agzına görürüp tiksiniyordu hemen sıkılıyordu artık elinden alınca aglıyoryemek istiyor tabi yediği günlük 1 corba kasıgı :)) cevremdekiler ek gıdayı soruyor anlatıyorum nası yani püre vermiyormusun diyorlar garip garip bakıyırlar bana anlıyorum yaptıgımın cok anlamsız oldugunu düşünüyorlar sonrada kendileriyle celişip bilmem nenin kızı 2 yasında çiğnemeyi yeni öğrendi işte su 4 yaşına geldi hala annesi yediriyor diyorlar ee madem öle benim yaptıgım neden tuhaf geliyor sizde tepki alıyormusunuz ?? Ben kendimi anlatamıyorum millete
Soran bi arkadaş vardı essbaby silikonlu diğerlerine göre baya saglammış bende alıcam 1 ay sonra
Kırmızı pancar,mango tadımı yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?