- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.581
Kizlar canm cok sıkkın 2 gündür ağlıyorumdün yeni bi doktora gittim benim en bastan beri 2 hafta geriden geliyordu bebek ama sonra bu acigi kapatmisti hatta 15 gün önceki devlet hastanesi randevumda farkettm acigi kapattigini.neyse dünkü randevuda da doktor bakti etti kilosu 670 gr geldi
az mi sanki kilosu dedm oda evet zaten son adete göre 2 hafta geride dedi bende en bastan beri öyle oldugunu söyledim.15 gün önce hatirlarsanz 640 gr oldugunu söyledigimde bi kaciniz canimi sikmamam gerektiğini bebegin hareketiyle yanlis cikabilecek birsey oldugunu söylemistiniz.ben yinede bu 15 gündür özellikle yememe dikkat ettiğim halde hala zayıf bu bebek.zayif olduğu icinde gelisimi geride gözüküyormuş bol meyve süt muz yumurta yiyorsam da hic bsy degismemis 15 günde moralim cok bozuk ya
![]()
Canim benim arkadasimda 36 haftalik falan gobek cevresi 2 hafta geriden geliyormus. Demekki beslenmesi iyi degil demis. Ayrintili ultrason yapilirken bebege giden kan akisina baktilar benim ama ben ozel muayehaneye gidiyorum doktorun kendi makinesinde var yani bugunde kalp atisina benzer bisey dinledi ama ne oldugunu bilmiyorum. Yani makinesi iyi bi doktora gidersen bakabilir diye dusunuyorum. Bu kilo isleride genetik biraz ya minyon tipli olunca bebekte minyon olabiliyor. 2 kg olsun yeter ikizler bile 1700 1400 dogduklari halde kuvozde kalmadan cikiyolar. Cani icinde olsun saglikli olsun yeter sen elinden geleni yapiyorsun sonucta icin rahat olsun....