- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.761
Gittim canm şükür keseyi görebildik bizde darisi kalp atislarina insallahEvet ama bugün itibari ile aştım artık kendimi gerçekten hamile olarak görebiliorum gördükten sonra. Sende içini ferah tut. Gitmişssin dr. ne dedi peki, görebildin mi sende?
Yani bende öyle anladım ama Allah korusun, inşallah her şey yolunda gitsinO zaman biz kalp atışları nı duyana kadar bebis var diyemiyoruz tam olarak. Boş gebelik te olabilir. Doğru anladıysam.
Yumurtaya can veren allah bebeği ne Zaman vereceğini bize sormuyor o kadar uğraşan planlayan ve çabalayan insan var ki gebe kalmak için kız senin çevrende ne çok fesat insan varBugün alicam canim ogleden sonra sonuçları
Aynen bencede öyle .
İçi içini yiyor ben rahat etcem diye.
Maalesef öyle. En yakın arkadaşın bile bazen bi değişik oluyor. Şimdide bana kafayı takmış kadın. Planlayarak yaptın diyor. Ya yok dedim bana da sürpriz oldu istemiyordum dedim . Hadi oradan istiyordun planladin islerin yogun oldugu doneme denk getordin diyor. Bazen diyorum ki Allah herkesin kalbine göre versin
Hayırlı haberlerle gel canımslm kızlar...bugün saat 14:00 de ilk kontrolüm var..dualarınızı bekliyorum..Rabbim keseyi ve mercimeğimi görmeyi nasip etsin inşallah......Aminnnnnn.....
Takdir i ilâhî. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Nasipte ne varsa onu gorucez hep beraberYani bende öyle anladım ama Allah korusun, inşallah her şey yolunda gitsin
Benim vajinal bakıldı iki seferdir, ablamında hep vajinal bakılmıştı ilk aylardaKarindan mi bakti canim yoksa vajinal mi
Takdir i ilâhî. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Nasipte ne varsa onu gorucez hep beraberYani bende öyle anladım ama Allah korusun, inşallah her şey yolunda gitsin
amin gülüm...Allah razı olsun canımcım...Hayırlı haberlerle gel canım
Anne olmak isteyen herkesin kafasında acabalar oluyor canım ben onu anladım ama biraz akışına bırakmak gerek hayırlısıysa olsun hayırlısı değilse uzak olsun deyip içini ferah tutmak gerek bir hafta iki hafta dediğin nedir ki hemen geçer bak inşallah diğer arkadaşlarda biz 3 11 mart annesideaslında bu yolk kesesi falan ınsanı strese sokuyo sımdı acaba yokmudur dıye dusunmeye basladım ayyy herseyı kafaya takar oldum yaa sakin nıye olamıyorum
Gittim canm şükür keseyi görebildik bizde darisi kalp atislarina insallah
ınsallah canım hersey guzel olsunAnne olmak isteyen herkesin kafasında acabalar oluyor canım ben onu anladım ama biraz akışına bırakmak gerek hayırlısıysa olsun hayırlısı değilse uzak olsun deyip içini ferah tutmak gerek bir hafta iki hafta dediğin nedir ki hemen geçer bak inşallah diğer arkadaşlarda biz 3 11 mart annesidenurteky ve aslibo da sağlıkla minişlerimizin kalp atışlarını ve büyümelerini göreceğiz. Güzel düşünelim, güzeli çağıralım duamızı edelim
Haftaya cuma nasip olursa sen ne zaman gideceksinne zaman gidiceksin bidaha
haftaya salı 9 da :)Haftaya cuma nasip olursa sen ne zaman gideceksin
Darısı başımıza bizler de görelim en azından biraz rahatlayalim böyle biraz zor insan gozle bisey görmek ya da duymak istiyor sormusumdur belki canım ama ne kadarliktiti gordugunizde ben cuma 5+5 gorurum dimiHaftaya cuma nasip olursa sen ne zaman gideceksin
Sen kac haftaliksin canim tam olarak? Alttan mi bakti karindan miGittim canm şükür keseyi görebildik bizde darisi kalp atislarina insallah
Şuan kaçncı haftadasn canm ?Ben de 1 hafta falan cektim bel ağrısı bi kac gündür agrimiyor cok şükür