2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Darısı başımıza bizler de görelim en azından biraz rahatlayalim böyle biraz zor insan gozle bisey görmek ya da duymak istiyor sormusumdur belki canım ama ne kadarliktiti gordugunizde ben cuma 5+5 gorurum dimi:dua: Allahın izniyle tabi
5.haftadasn dedi doktor bana tabi sende görürsün canm hepimiz hayirlisyla birde kalp atışlarını duysaydik
 
merhaba arkadaşlar doktordan çıktım ve işe geldim. doktor biraz uğraştı ama küçük bir karartı görmeyi başarabildik ve onun bebiş olduğunu söyledi :) kalp atışlarını çok kısa ve çok derinden duyabildik.
11 gün sonrası için gel dedi ama 11 gün nasıl geçecek açıkçası bilmiyorum. doktor 3-4 kez bebeğin oluştuğuna ve canlı olduğuna eminim dedi. bu kadar tekrarlaması niyeyse içime bir kuşku düşürdü. bir de vajinal baksak çok net görürdük ama bakmayacağım dedi. rapor ister misin diye de sordu. Acaba bir risk gördü de bana mı söylemek istemedi diye düşünüyorum.
6+5'im bugün benimle aynı olan var mı? Doktora gittiyseniz ne dediler?
Benim de 6+5 bugün, doktordan geldim. Kalp atışını ekranda gördük. 11 mm dedi bebiş için. Alttan baktı ama .
 
Bende kullanıyorum progestan kasık ağrım var ve yerlesme kanamam var dıye vermıstı acık kahve oluyodum 7 gun olmustu kullanınca gectı ama kasık agrım devam edıyor hala
 
Herkese selam, 5+3 hamileyim. Doğum 10 mart görünüyor. Geçtiğimiz cumartesi keseyi gördük kalp atislari icin de yaklasik 2 hafta sonra cagirdi doktorumuz. Cok heyecanli ve endişeliyim. Acaba sadece ben mi cok abartmıyorum bir de kalp atislarini duyan arkadaslarim kacinci haftada duydunuz?? Hepimize kolay gelsin
Selam kizlar hızınıza yetisemiyorum yahu bi giriyorum 10 sayfa geçmiş :KK45: takip etmem zor evde bi bebe daha olunca..

Soran arkadaşlar olmuş, geçen cumartesi kalp atışını gördük ultrasona göre 6+5 görünüyo dedi doktor.. sesi dışarıya vermedi sadece ekranda yanıp söndüğünu grduk.. alttan değil karından baktı.. bidahaki ay giderim artık bir sonraki kontrole..

bu arada gidip saglikocagina kayıt yaptırmak gerekiyo sanırım öyle yapmıştık ılkinde. . Onlarda aylık olrak izlyorlar kilo alımı vs takip ediyor. .

Yeni hamile arkadaşlar hosgeldiniiizzz.. ihtimali olanlar hosgelirsibiz inşaallah..
Kırmızı yi görenler gitmeyin yahu 3 5 ayın hesabı mi olur aramızda:rapci:

Buarada facebook grubu olustursak ya.. iletişim daha kolay oluyo, öyle yapmıştık çok güzel dostluklarimiz oldu.. ne dersiniz

Evet ya işyerınde de takip zor. Oluşturalım bence de. Bi bakayım ben:)
 
Kızlar "2017 Mart" diye bi facebook grubu oluşturdum.
Grubu herkes görebilir ama içeriğini sadece üyeler görebilir olarak ayarladım. Yine de adını cok belli yapmaya cekindim:)

Çok iyi yapmışsın. Adını ilerleyen aylarda değiştiririz. Hele bir her şey yoluna girsin de :)
 
Anne olmak isteyen herkesin kafasında acabalar oluyor canım ben onu anladım ama biraz akışına bırakmak gerek hayırlısıysa olsun hayırlısı değilse uzak olsun deyip içini ferah tutmak gerek bir hafta iki hafta dediğin nedir ki hemen geçer bak inşallah diğer arkadaşlarda biz 3 11 mart anneside nurteky nurteky ve aslibo aslibo da sağlıkla minişlerimizin kalp atışlarını ve büyümelerini göreceğiz. Güzel düşünelim, güzeli çağıralım duamızı edelim
3 silahşor ler gibi olduk. Aynen mevlam neylerse güzel eyler. Daha dogumlarimizi konusucaz kizlar.
 
Kızlar kabızken afedersiniz ıkınmak düşüğemi neden olur ? Nette oyle yazıyor malesef kabız oldum bende ve ıkınmak zorunda kaldım :KK43:
 
Aynen canim nur çok haklısın. Benim de kalp atışı ni çok merak ediyorum ama Biz o tarihte izinde olcaz . Ben mecburen 3 hafta sonra duyucam kalp atışını. Eşimle dün tartistik çocuğu sürekli ultrasona sokup duruyorsun radyasyon yiyor senin yüzünden dedi yasakladi kalp atışını kadar ultrasona girmeyi. Halbuki sadece 2 kere gördük . İlk tanı koyulurken gördük.
Bir de benim rapor almam gerekiyordu agir işlerde çalışamaz diye . Bide mecbur o doktor baktı. Sınır oldum ya sanki bi kendi düşünüyor çocuğu.
Neyse 3 hafta sonra görüruz bidaha kalp atışı için.
Ultrasonda radyasyon yoktur canım için rahat olsun ses dalgalarıyla alınır görüntü "ultrasound"un kısaltması
Radyasyon olsa zırt pırt sokmazlar daha oluşmamış bebeleri
 
Son düzenleme:
X