- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.581
Ben başlayalı 40 gün oldu eczacı vermişti. Folic trio benimkide doktor devam et dedi. bugün doktora gidecek kızlar kalp atışı duyun varmı ben yarın gidecem kontrole kesesini cuma gördüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim bizde de öyle. Sabah bide doktor a gittim ne göreyim. Dünya kadar sıra olmuş. İşe yetisemiyorum dedim saat 8 10 filan di Allah tan insan gibi insanlara denk geldim de. Müsade ettiler içeri girmeme. 5 dk da muayene oldum raporu yazdırdım oradan koşa koşa ise geldim.Bu gün benimde Cnm çıktı bayram dönüşü çok yoğun oluyor zaten
Canim seninle günü gününe aynıyizBen başlayalı 40 gün oldu eczacı vermişti. Folic trio benimkide doktor devam et dedi. bugün doktora gidecek kızlar kalp atışı duyun varmı ben yarın gidecem kontrole kesesini cuma gördüm.
Keseyi gorebilirsin canim o kadarlikken.ben bugün 5+5 im yarın kese için gidicem, görebilir miyim acaba.. İnşallah güzl haberler alırım yarın.
Ya ben anlamıyorum böylelerini, yapma kardeşim sen o zaman, başkasına da karışma laf etme, kişisel görüşlere zerre saygı yok..Aynen canim bizde de öyle. Sabah bide doktor a gittim ne göreyim. Dünya kadar sıra olmuş. İşe yetisemiyorum dedim saat 8 10 filan di Allah tan insan gibi insanlara denk geldim de. Müsade ettiler içeri girmeme. 5 dk da muayene oldum raporu yazdırdım oradan koşa koşa ise geldim.
Beraber çalıştığım bayanın surat 5 karış
Bana sabahtan beri hamileliğin çocuğun kotu yanlarını anlatip duruyor. Hevesli olma bu kadar filan dedi uyuz mu ne ya.
Şimdi ben onun derdini biliyorum . İlçe ye filan girme durumum kalktı benim. Biraz rahat edicem ya o ona kuduruyor.Ya ben anlamıyorum böylelerini, yapma kardeşim sen o zaman, başkasına da karışma laf etme, kişisel görüşlere zerre saygı yok..
Ya alırsın almazsın bu senin elinde olan ya da genlerine bağlı olan bişey. Çok gereksiz bi konuşma yapmış arkadaşın valla :)Şimdi ben onun derdini biliyorum . İlçe ye filan girme durumum kalktı benim. Biraz rahat edicem ya o ona kuduruyor.
Bende bunu biliyorum ama aynı is yeri yüz yüze bakıyoruz mecbur kavga filan edemem he he deyip geçiyorum ne yapayım. Yesin kendini. . Bana diyor ki senin boyun uzun 30 40 kilo alırsın yapın musait irisin sen diyor. Sınır oldum ya.
Konuştuğum herkes bebeğin ilk 3 4 ay uyuduğunu filan söylüyor . Ya bu ise sürekli 2 çocuğu nda ne zorluklar sıkıntılar yaşadığını anlatıyor. Ay sinir oldum ya. Neden kilo alayım. Benim ailem de 10 15 den fazla alan olmadı ki.
Kızlar biraz kasık ağrım var. İki gündüe denizde 15-20dk dan fazla kalmadım ve çoğunlukla yüzme yerine suda serinlemeye çalıştım. Etkisi var mıdır acaba? Ara ara batma yapıyor. Gerçi önceden de yapardı ama birkaç gündür olmayıp burada olunca evham yaptım :)
Bence o ara ara batmalar normaldir, şiddetli sancıları acil durumlar içerisinde yazmışlar bana . Ne zamandır ben de hiç hissetmiyordum mesela, dün akşam bi başladı ufaktan :)Kızlar biraz kasık ağrım var. İki gündüe denizde 15-20dk dan fazla kalmadım ve çoğunlukla yüzme yerine suda serinlemeye çalıştım. Etkisi var mıdır acaba? Ara ara batma yapıyor. Gerçi önceden de yapardı ama birkaç gündür olmayıp burada olunca evham yaptım :)
hasetinden ortadan çatlamadığı kalmış, evet bayağı uyuz muş arkadaşınAynen canim bizde de öyle. Sabah bide doktor a gittim ne göreyim. Dünya kadar sıra olmuş. İşe yetisemiyorum dedim saat 8 10 filan di Allah tan insan gibi insanlara denk geldim de. Müsade ettiler içeri girmeme. 5 dk da muayene oldum raporu yazdırdım oradan koşa koşa ise geldim.
Beraber çalıştığım bayanın surat 5 karış
Bana sabahtan beri hamileliğin çocuğun kotu yanlarını anlatip duruyor. Hevesli olma bu kadar filan dedi uyuz mu ne ya.
Bunyeden bünyeye değişiyor ben de hafif bulantılar var yoklayıp gidiyor bakalım nasıl devam edecek sağlıklı olsun daBenimde baş dönmesinden mide bulantısından günüm geçmedi felaket yorgunum
Cnm islak mayoyla kalma su soguksa cok durma dinlenmeye calis deniz snrasi
Bence o ara ara batmalar normaldir, şiddetli sancıları acil durumlar içerisinde yazmışlar bana . Ne zamandır ben de hiç hissetmiyordum mesela, dün akşam bi başladı ufaktan :)
Kalp atışını da duyarım diye bıraz erteledım ınş duyarımBende haftaya pazartesi gitmeyi dusunuyorum ama senden 6 gun küçüğüm