- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.521
Benim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu biraz. Doktorum da izinde napsam bilemedim. 6 haftalık hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Druna telefon ac eğer imkanin varsa doktorunun hastanesine git onun hastası olduğunu soyle diger dr ilgilenecektir onemli oldugunu sanmiyorum ama tedbir de fayda varBenim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu biraz. Doktorum da izinde napsam bilemedim. 6 haftalık hamileyim
Çok merak ediyorum duygulaancak mıyım diye
Çok şükür bu saatte yemek yiyebildim ben. İnşallah midemde kalır.
aslibo nurteky
Kızlar ben geçen pazartesi en son test yaptırmıştım bhcg 293 çıkmıştı bide progesteron baktı o 10 çıktı.
Günde 3 tane progestan verdi, rahim kalınlaşması var bu gebelik başlangıcı işareti dedi bayramdan sonraki hafta gel dedi. Bende yarın 17:30a randevu aldım heyecanlıyım. aslibo doktordan çıkınca yaz bize inşallah her şeyin su gibi gider.
20 tane sezaryan mı, iyi gene muayene edebilecek , benimde öğleden sonra canımBenim doktorumun bugun 20 tane sezeryanı varmış öğleden sonraya kaldım,bu heycan beni öldürecek
Aa kusuyo musun yaa bende hic yok oyle durumlar aksine duzenli beslenme moduna gectim kahvalti yapmayan ben yumurtami sutumu hazirlar oldum ara öğünlerde kuruyemis meyve
allahın ıznıyle hersey yolunda gıder ınsallah kızlar ben bu bhcgden bısey anlamıorum 3624,20 gıbı bıseydı gebelık var dedı sadece :) cahillik başa belaaslibo nurteky
Kızlar ben geçen pazartesi en son test yaptırmıştım bhcg 293 çıkmıştı bide progesteron baktı o 10 çıktı.
Günde 3 tane progestan verdi, rahim kalınlaşması var bu gebelik başlangıcı işareti dedi bayramdan sonraki hafta gel dedi. Bende yarın 17:30a randevu aldım heyecanlıyım. aslibo doktordan çıkınca yaz bize inşallah her şeyin su gibi gider.
Ay sorma kesip dikip kenara atıyo heralde :)20 tane sezaryan mı, iyi gene muayene edebilecek , benimde öğleden sonra canım
Off ben de geçen hafta öyleydim, bu hafta midemde ne tutsam kar diyorum Şanslısın şu an benim görmeyi geç yemek adı duymaya tahammülüm yok. Mecbur hep bişeyler atıyorum hep çıkıyo.. Böyle giderse doktora gidicemAa kusuyo musun yaa bende hic yok oyle durumlar aksine duzenli beslenme moduna gectim kahvalti yapmayan ben yumurtami sutumu hazirlar oldum ara öğünlerde kuruyemis meyve
Ay değil mi.. İnşallah ilerlemez o, benim tiksinmeyle başladı, öğürmeye sonra da çıkarmaya döndü yavaş yavaş İğrenç hissediyorum ilk günlerdeki saftirik heyecanlı hallerim gittiTatlı midemi bulandırıyor ... tatlı manyağı bir insanken çok sevindirici bir durum .....hafiften başladı bulantılar bende de...
Ay değil mi.. İnşallah ilerlemez o, benim tiksinmeyle başladı, öğürmeye sonra da çıkarmaya döndü yavaş yavaş İğrenç hissediyorum ilk günlerdeki saftirik heyecanlı hallerim gitti
Ya işte o aşamalarda sıkıntı yoktu da ne zaman haftasonu oldu ben bittim yaa İnşallah sende öyle olmazHiçbir bulantı yok hala
Bende perşembe ye randevu alabildim anca.. kan tahlilleri filan yapılacak. .
Evet ya tatlı çok zararlıymış zaten bebeğe hiç bi faydası yokmuş. Şekerin bebeğe zararı neredeyse sigara kadar varmış, dikkat et diyorlar.Az önce kendime geldim çok fena ama tatlıdan tiksinmem çok iyi azaltmaya çalışıyordum
Ben de koku hassasiyeti vardı yumurtaya falan dune kadar bulaniyodu bugün hiç bsey yokHiçbir bulantı yok hala
Bende perşembe ye randevu alabildim anca.. kan tahlilleri filan yapılacak. .