2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
üzüldüm canim sükür birdaha şansin var simdi kötü seyler düsünme morel dinlenme ve su tüketimi süt icin gereken temel seyler benimde gögüslerim kücük ve uçsusdu dogum cantama kelebek uc koymustum hastanede öyle emzirdim birde süt sagma makinasi koymustum onlada sagdim zaten 2 güne geliyo ve sonra emzirdikce gögüs ucum büyüdü ve sertlesti halaa öyle cünki tam 2 sene emzirdim
 
Evet ama özel sektör işte.. Doktora gidiyorum bir ton surat yiyorum sonra da. Gitme diyemiyorlar ama burnumdan geliyor. Umursamamaya başladım artık, insan çalışmaktan soğuyor ne yalan söyleyeyim..

İnsanlıkla alakalı bence. Bende özel sektördeyim, kafama göre gidip gelebiliyorum çok şükür. karışan eden yok , hamile olduğumu bile bilmiyorlar birde. İşimi yapıyorsam çok önemsemezler. Evden bile çalışabiliyorum nasılsa, hiç aksama yaşanmıyor.
 
Evet ama özel sektör işte.. Doktora gidiyorum bir ton surat yiyorum sonra da. Gitme diyemiyorlar ama burnumdan geliyor. Umursamamaya başladım artık, insan çalışmaktan soğuyor ne yalan söyleyeyim..
Ben de özeldeyim , öğretmenim. Umursamayacaksın , yoksa 9 ay çok sıkıntı olur sana. Hiçbir şey yapamazlar anca surat sallarlar, sen hiç takılma. Haklısın, insan çalışmaktan soğur, işe gitmek istemez.
 
Çok şanslısın bu konuda. Bu tarz şeyler karşılıklı oluyor işte. Ne kadar anlayış görürsen güven alırsan o kadar verici oluyorsun. Ben başlarda kendimi paraladım, baktım bana karşı değişen bi tavır yok, her şey aynı tas aynı hamam, hatta zam isteyişim üzerine kötüleşen bi ortam, ben de saldım gitti artık gerekenden fazlasını yapmamaya çalışıyorum.
 
Maaşallah canım ya ne karar güzel bi haber...gozun aydin
 
Aynen öyle valla, duruma alıştım artık takmıyorum, görev odaklıyım mesai bitirip çıkmaya bakıyorum. Haftasonları baldan tatlı geliyor :)
 

Aynen canım takmamaya çalış. tabii benim 15 yıldır aynı yerde çalışmamla da alakalı bu durum. Gerçi herhangi birine trip attıklarını da görmedim, haklarını yemeyeyim. Kurumsal olduğu içindir belki bilemedim.
 
Kurumsallık iyi ya, ikisi arasında kalan şirketler sıkıntı :)
 
Ben de varım yaş 28 Antalya 1. bebemiz olcak inşallah :)
 
Kızlar merahaba birşey soracağım ikinci randevuma gideceğim(24unde) sonuç almak icin ilk muayenem 11ydi ultrason zararlı mi oglumda her hafta girmek zorunda kaldim bunda girmek istemiyorum bir tedirginlik başladı bende
 
Kizlar bu arada c.tesi gunu esim evdeyken ogluma baksin ben de wc banyo yikayayim dedim.tabi terledim sonra da kendim banyo yaptim.bir ciktim ki kanamam baslasi..hem de koyu kirmizi idi...ayaklarim usuyordu usuttummu aacaba suda bu yaz gunu neden oldu?hemwn dr.umu aradim.dr.um 80 km mesafede.bulundugum ilcede ultrason yok.dr. yola cikma aktif kanama varsa daha kotu olur proluton igne yaptir ve progestan al istirahat et carsamba gel dedi.zaten gelsen de bebek yasiyomu diye bakicaz.eger oldusye de 1_2 gunde zarar vermez. dedi...kirmizi mi kahve mi dedi hemen...sonradan kahvete dondu hala suruyor siyaha yakin bi kahve...dua edin...insallah sagliklidir...bu 4. Hamileligim allah 1 cocugu dogurmayi nasip etti cok sukur ona saglik versin bisey olduysa ama insallah bebegim de ya s iyodur...ben dusukler olunca angelsounds diye ev tipi kalp atisi dinleme cihazi almistim oglumda surekli dinliyordumkalbi. Atiyormu diye...simdi yine onunla kalp atisi duydum gibi ama emin olamiyorum yine de ..carsamba gunu ogrenicez bakalim
 
Yaşim 20 2. Zuzum benim ikametim ıstanbul
Benide ekleyin
 
Ben de varım ama listrde yokum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…