2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Kizlar ben dun farkettim.. Alnimda putur putur bisiler cikiyor.. Sivilce flnda deil.. Puturuk kabariklar minik minik.. Sicaktan mi yoksa hamileliktenmi? Ben ergenlikte bile yuzumde hicbisey cikartmadim simdi bunlar olunca garip geliyor.. Sizde de varmi puturuklerden:)

Canım senle herşeyimiz aynı galiba:):) benim alnımda dolu bir ara burnumda çıktı sonra geçti ama alnım şuan minik minik kabarcık dolu. Senle beklenen doğum tarihimiz de aynı zaten :)
 
Medicali hic bilmiyorum hayatim ama egepol ve cinar dogum hastanesi hakkinda iyi yorumlar duydum hep.. İstersen sen de arastir onlari..

Egepoldeki doktorlarin yogun olduğunu muayeneyi gecistirdigini duydum ve hep bir kalabalik halinde izmir orda doguruyor sanki o yuzden istemiyorum ama cinarlida asli hanimi cok oven var orayi denicem icime sinerse devam edicem
 
Benimde sirtimin iki yaninda kirmizi kirmizi kucucuk kabarciklar cikti yedigim birseyden mi bi ilactan mi anlamadim bir dahaki randevuda göstericem doktora
 
Ay kas biyik hic sorma cnm yaa:KK43: her yanimizdan kil tuy fiskiriyor.. Sirtinizda suratimizda puturukler.. Mide bulantilari cabasi.. Ama hicbirinin onemi yokki.. Bunlarin hepsini bebislerimiz yasatiyor bize:anneadayı: iyiki varlar ve iyiki bize bu ozel duygulari yasariyorlar:nazar::emir_bebek:
Benim gobegim acayip killandi ya hic kadin gobegi gibi diil:)
 
Bende de göbekte kıllanma oldu ıyy hiç hoşuma gitmiyo :olamaz: bi de saçlarım feci dökülüyo tutam tutam eşim isyanlarda artık yerlerde saç görmekten bıktı :KK48:
 
Of göbek olayı çok fena ya dün baktım baktım üzüldüm resmen :KK70: Bi de kaşı olmayan insanım kaşım çıktı bi ton çirkin çirkin
 
Ben daha kimseye soylemedim birde:) sadece aileler biliyor bizde.. 3. Ay dolmadan soylemeyi dusunmuyorum:) disari cikarken gobus belli olmasin diye bisaat ne giycem diye dolaba bakiyorum:)
Bulantı ve kanamalar sağ olsun canım :) Yakamı bırakmadıkları için mecburen çevremdekiler öğrendi :)) Yoksa ben de aynı niyetteydim :KK48: Ya o daracık kotları aldığım günlere ne demeli, saydırıyorum kendimee:halay:
 
Hepİmiz aynı durumdayız bu iyi
Bıse ama döküle döküle sac kalmıcak sac dokulurken kıllar nasıl artar anlamadım bırde diş etlerim şişbaya
 
X