- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- Konu Sahibi cimcimegfb
banada dedi tatile gidebilirsiniz dedi ama ben tedbir olarak gitmedim :) duydunmu kalp atişiniBenimkisi cok mu rahat tatile fln da git dedi. Hicbir yasak yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada dedi tatile gidebilirsiniz dedi ama ben tedbir olarak gitmedim :) duydunmu kalp atişiniBenimkisi cok mu rahat tatile fln da git dedi. Hicbir yasak yok
Çin takviminden cinsiyet hesaplayan var mı:)) bilgisi olan falan? Ben şimdi hesapladım
Sat 6 haziran bat 4 temmuz yaş 33 inşallah 2. Bebeğim bdt 13 mart
Aynen canim vajinal istemiyorum zaten 2 sinde doktordaydim 16sina aldım simdi randevu 2 hafta icinde ustten gorunur belki kalp bile duyulur diyorum bakalim
banada dedi tatile gidebilirsiniz dedi ama ben tedbir olarak gitmedim :) duydunmu kalp atişini
Ben hesapladim erkek cikti ama kiz olacak gibi geliyor bana, herkes daha bisey konusmadan kiz farzetti zaten nedense :) kismet bakalimÇin takviminden cinsiyet hesaplayan var mı:)) bilgisi olan falan? Ben şimdi hesapladım
O cok hafif bende de var, pimpirik yapiyorum sanirim biraz da.Sag kasigimda ara ara batmalar oluyor bide sagima yatinca agriyor kizlar bu sizde de oluyor mu? Her seyden korkar oldum
Sag kasigimda ara ara batmalar oluyor bide sagima yatinca agriyor kizlar bu sizde de oluyor mu? Her seyden korkar oldum
Düşse hissedersin cnm ÇOĞU kişi Ağrılı düşük yapıyor ve Düşen keseyi de gözlerinle görürsün kese yerinde duruyor Endişe etmeCanim kullan zaten hicbir zarari yok. Demek istedigim kanaman kendiliginden kesilmistir senin yani iyi bir sey bu. Ben de pazartrsiye randevu aldim. Bakalim kese gelismiss mi yoksa dusmus mu gorecegiz.
Degil mi ya, orada bir seyler oluyor, hissediyorsun :)Bende de ara ara oluyor. Doktora sordum normal dedi, bıcak saplanır gibi de olur dedi. Rahim büyümeye çalışıyor ondan dedi. Ama kanamayla beraber olursa gel bakalım dedi.
Ben yatarken bi tarafım agrıyınca öbür tarafıma yatıyorum:) bi o yana bi bu yana gidiyor. Oluşumu hissetmek hoşuma bile gidiyor:) ama bazen regl agrısı gibi uzun sürüyo o zaman huzursuz oluyorum:/
Selam. Eger sadece silerken geliyorsa azalmis demektir ve rengi kahverengiyse yeni kanama yok demektir. Bunlar da cok iyi. Umarim bebeğin sana sımsıkı sarilir. Ve bu korku dolu gunler birer aniya dönüşür.Evet kahverengi oldu ama tuvalette silerken peceteyi kapladi yine
Selam. Kanamanin kesilmesi tabii ki harika bir sey. Doktor ne kadar kullan dediyse kullan progesteronu. Oyle kanamam durdu birakayim olmaz. Ben surekli dusuk yapmama ragmen doktora gittim bana da verseniz progesteronu dedim. Hormonal sorunlari olanlar disinda salt hamileligin devami icin kullanilmiyor dedi. Ben Almanya'da yasiyorum. Turkiyedeki doktorlar biraz daha farkli yaklasiyor bilmiyorum.Kızlar size birşey sormak istiyorum.
Şimdi benim kanamam olmuştu sonra kahverengiye döndü şimdi hiç yok bu progestani kullandığım için oluyor biliyorum. Sizce kanamanın kesilmesi iyi birşey mi? Yani progestani biraksam mi? Doktor beni 20 gün sonra çağırdı çok geç değil mi nasıl bekleyeceğim
Degil mi ya, orada bir seyler oluyor, hissediyorsun :)
Selam. Kanamanin kesilmesi tabii ki harika bir sey. Doktor ne kadar kullan dediyse kullan progesteronu. Oyle kanamam durdu birakayim olmaz. Ben surekli dusuk yapmama ragmen doktora gittim bana da verseniz progesteronu dedim. Hormonal sorunlari olanlar disinda salt hamileligin devami icin kullanilmiyor dedi. Ben Almanya'da yasiyorum. Turkiyedeki doktorlar biraz daha farkli yaklasiyor bilmiyorum.
Selam. Ben bundan onceki hamileligimde (ekim 2015) oglumu daha emziriyordum. Doktoruma sordum. Size kalmis bir sey isterseniz bebeginizi sonuna kadar emzirebilirsiniz dedi herhangi bir sorun olmaz dedi. Ben emzirdim. bebegimi 10, haftada kalbi durdugu icin kaybettim. Yoksa emzirmeye devam edecektim. Benim oturduğum sehirde boyle yapan kadinlar cok. Tabii kararini sen verceksin. Yuregini sesini dinle baskalarinin bu konudaki tecrubelerini degil. Icin nasil rahat edecekse oyle yap. Saglikli hamilelikler dilerim.Slmlar hanımlar bende dün mart annesi olduğumu öğrendim biraz süpriz oldu açıkçası çünkü 1 taşını mayısta dolduran bir bebeğim var ama rabbim böyle uygun gördü demekki bize de hayırlısı demek düşüyor size bir şey soracağım simdi ben bebeğimi emziriyorum e hamileyim de böyle olan var mı emzirme ye devam eden hamilelikte
Dun gece cok fenaydim ben deKızlar sizde gaz sancısı şişkinlik var mı?