- Konu Sahibi cimcimegfb
Kızlar tatlı ve eksiyle aranız nasıl? Aşerme var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cok fazla bulanti yok canim bize doktor cinsel ilşkiyi yasakladi 9 ay boyunca :)Tup bebek doktorum yasaklamadi bize cinselligi kizlar. Kanamam oldugunda bir hafta uzak durun dedi sadece. Bu arada Minemacar benim bulantilarim basliyor sen nasilsin canim?
Sende de gobekte morarma oldu mu? Insallah bu sefer kucagimiza almayi saglikla nasip etsin...bendede kan pihtilaşmasi var benimde 2 kimysal 1 diş gebelik 1 5 haftalik düşük ama bunlar oldugunda kan pihtilaşmasi oldugunu bilmiyordum yeni ögrendim şimdi tekrar hamileyim ikizlere hergün kan sulandirici hibor3500 vuruyorum
olmazmi mosmor hep onun teknigi var ben cözemedimSende de gobekte morarma oldu mu? Insallah bu sefer kucagimiza almayi saglikla nasip etsin...
Benim de sat 1 haziran ama ben klomenle hamile kaldim 14 haziranda catlatma iğnesi vuruldum muhtemelen 16si falan ovulasyon tarihim :) 2 sinde gittim doktora kese gorunmedi daha azdi hcg o yuzden goremedim bende baya erken ogrendim hergun test yapiyodum
Canım doktor bera hcg 1500-2000 üstü olursa görülür demişti. Tabi vajinal yoldan. Biraz geri mesajlara baktım sen alttan bakılmasını istememiştin galiba. Benim normal oldu, muhtemelen ovulasyon tarihim 13-14hazirandı.
Bende cozemedim bende clexane 4000 kullaniyorum. Ben zaten hemen moraririm.olmazmi mosmor hep onun teknigi var ben cözemedim
Canım doktor bera hcg 1500-2000 üstü olursa görülür demişti. Tabi vajinal yoldan. Biraz geri mesajlara baktım sen alttan bakılmasını istememiştin galiba. Ben n
7. 8. Hafta gibi hatırlıyorum benBende de koku hassasiyeti cok fazla, henuz kusma yok ama olmadik yerde o ogurtuler geliyor. Kalp atislari ne kadar surede duyuluyor ya, bu hafta duyamayiz herhalde daha.
Oyy daha cok varmiss :) bari bu hafta kesenin icini de gorebilsek7. 8. Hafta gibi hatırlıyorum ben
bende cok fazla bulanti yok canim bize doktor cinsel ilşkiyi yasakladi 9 ay boyunca :)
Cok sukur kesildi canim en son bu sabah tuvalette geldi kahverwngi sonrasinda gelmedi insallah bitmistir.Evet oyleymis hele ilk zamanlarda o kadar coktu ki kendimi wc ye atiyordum bu sefer kan diye. Ama sukur olmadi. Senin kanama ne durumda canim
yok hayir genelde yasak veriyor tüp bebek doktorlariNeden canim gecmisteki dusuklerden dolayi mi?
yok hayir genelde yasak veriyor tüp bebek doktorlari