- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.851
- Konu Sahibi cimcimegfb
Selam kizlar Allah nasip kismet ederse inşallah bende mart annesi olacagim ayy hayal gibi geliyor suan daha keseyi felan görmedik ama yarin bi gidecegm doktora nasipse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar Allah nasip kismet ederse inşallah bende mart annesi olacagim ayy hayal gibi geliyor suan daha keseyi felan görmedik ama yarin bi gidecegm doktora nasipse.
Hosbuldm insallah canm hepimiz sag salim aliriz inşallah kucagimiza suan inanamıyorum daha saka gibi geliyor bana icinde bulunduğum durumHoşgeldin aramıza umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :)
Hosbuldm insallah canm hepimiz sag salim aliriz inşallah kucagimiza suan inanamıyorum daha saka gibi geliyor bana icinde bulunduğum durum
Insallah canim. Guzel haberlerini heyecanla bekleyecegim. Bu arada uzanmaya devam etsen daha iyi olur.Canim iste silerken de gelmiyor artik cok sukur. Sabah geldi silerken o da kahve. Ay pazartesiye kadar sorunsuz gidip o gun doktorun bana bi sikinti yok demesi mucize gibi geliyor. Allahim insallah bebegim sagliklidir ve bana tutunur
Ayy inşallah görebilirim ya benimki gec döllenme sanirim ne zaman felan görünür acaba meraktan catlayacagmBaşta öyle oluyor canm hamile miyim değil muyim anlamıyorsun :) ama bebisi bi gor o zaman anlarsın :)
Kizlar bende de gaz sorunu cok.. ozellikle geceleri
Birde kabizlik cekiyor musunuz?
Evet canim degisiklik var daha sik cikiyorum. Benim oyle oluyor kizimda da butun hamileligim biyunca daha sik ciktim tuvalete:)Bu anlattıgın şekilde bende hamilelik öncesi de olurdu. Cok şükür kötülemedi, dikkat da ediyorum. Yürüyüş iyi gelirdi, yoksa dolanıp duruyor. bir de bir öğünde fazla yememiş olmak ve dolu karınla yatmamak gece rahatlamayı saglardı. Saglıklı olayım diye meyve cok yedıgımde oluyor. Ben de artık öyle yapmıyorum. Dışkılama da değişiklik var mı?
Hamilelikte kaslar gevsedıgınden bagırsaklar tembellesıyor. Meyve yemek dısında onları da az yorarak ve yürüyüp calıştırarak işini kolaylastırabileceğimi düşünüyorum:) dediğim gibi hamilelik dısında da bagırsak tembelliği dönemlerim oldugundan.
Sagol canim. Uzanmaya devam ediyorum elimizden baska bisey gelmiyor. Allah hepimizin meleklerini korusun.Insallah canim. Guzel haberlerini heyecanla bekleyecegim. Bu arada uzanmaya devam etsen daha iyi olur.
Geç döllenme de insan braz catliyor ama olsun sağlıkla olsundaAyy inşallah görebilirim ya benimki gec döllenme sanirim ne zaman felan görünür acaba meraktan catlayacagm
Gözün aydın canm Allah analı babalı büyütsün saglikla kucagina alirsin inşallahSelamlarr kızlarrr bende mart annesi olucam inşallah idrar testinde silik de olsa 2. çizgiyi gördüm Yarın fırsat bulabilirsem kan testi yaptrcam
Evet canim degisiklik var daha sik cikiyorum. Benim oyle oluyor kizimda da butun hamileligim biyunca daha sik ciktim tuvalete:)
Ayy evet yeterki saglikli olsun da ben onu o kadar cok bekledim ki biraz daha beklerim hic sorun degil yeterki iyi olsunGeç döllenme de insan braz catliyor ama olsun sağlıkla olsunda
Ayy evet yeterki saglikli olsun da ben onu o kadar cok bekledim ki biraz daha beklerim hic sorun degil yeterki iyi olsun