2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Hurafe mi bilinmez ama 3 aydan snra kestr en iyidi :)
 
:))) Ben de o yüzden istedim ama eşimde benzer tepkiler verdi. Yok meyve koyalım istersen dedi
valla çok ilginç isimler duyuyorum
eski isimler geride kaldi..
yabanci isim buluyor erva elisa gibi...
bilmiyorum ben isimleri artık beğenemiyorum resmen ya
kv adi cemile.. hoşuma gidiyor.. Cemile rümeysayi çok düşündüm çok uzun geldi bana. Tek isim koycam Rümeysa:)
 
Kızlar benden başka herkes bebisinin kalp atışını duydu heralde bi ben kaldım heralde
Ben tam 7.haftaya girdiğimde gittim dr. kalp atışını gördük Allahaşükür ama duyulmamıştı tam. 10. haftaya girdiğimde gidicem nasipse inşallah duyarım .
 

İki isim düşünmüyorum . İki isim konulacaksa eğer ikisini de söylemek gerekiyormuş. İki ismin zorlujları çok yahu. Çocuğumu zora sokamam
 
iki isim zor oluyor. ben tek isime sicak bakiyorum..
oğlum olursa iki isimli olucak.. Mustafa Enes koymayı düşünüyorum
Hadi hayırlısı inşAllah :) Rabbim gönlümüze göre versin. Benimde oğlum olursa 'Ömer' olacak büyük ihtimalle Kız olursa 'miray, yaren'beren' arasında gidip geliyoruz :):)
 
Bnm doktorum kestirme dedi bebek ihtiyac duyunca sactan besleniyormus bnde hurafe saniodum ama doktor diyince kestirmekten vazgectim
 
Kız ismi seçmek ne kadar zor ya, en beğendiklerim hep en yakın çevremde var gıcık oluyorum :) Anlamı, söylenişi, kulağa gelişi güzel olsun istiyorum. Bir de ismin çocuğun karakterine etkisi olduğunu düşünenlerdenim ben. Benim ismim Özden mesela, unisex bir isim olduğundan ve hayatım boyunca Özlemle karıştırıldığından küçüklük ve gençlik yaşlarımda sinir olurdum :) gerçi artık memnunum. Yinede dominant karakterime etkisi var gibi gelmiyor değil Bizim Erkek olursa ismimiz hazır gibi 2 seçeneğimiz var Doruk yada Çınar istiyoruz. Kız olursa Deniz yada Devrim olabilir belki ama çok kararsızım.
 
Ne güzel isminiz var :) Devrim de unisex sanırım, komşumun oğlu Devrim :) Deniz favorim aslında ama eşimin bi arkadaşı olduğu için düşünmüyoruz , söylemesi ve kulağa hoş gelişini çok seviyorum oysa ki :)
 
Benim oğlumun 3 ismi var kızlar. Büyüyünce çook okuyacak arkamızdan ama ne yapalım.
Asıl istediğimiz iki isim var, ailede herkes onunla çağırıyordu doğumdan önce. Kayın pederim de doğumumdan 5 gün önce cefat edince, eşim gitmiş üçünü birden koydurmuş. Neymiş babası onu o isimlerle biliyormuş, o yüzden onlardan da vazgeçememiş. İsimleri yazamıyorum 3 isim olunca google aramasında felan çıkar diye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…